Rondreizen-Frankrijk

Rondreizen Frankrijk

Heleen

Frankrijk is een veelzijdig land en daarom het perfecte land voor een mooie rondreis. Het is een groot land met een gevarieerd landschap. Van besneeuwde bergen tot de eindeloos lange stranden. En er is natuurlijk veel te zien in de steden en dorpen.

Heleen

Autovakanties en fly-drives specialist

Frankrijk ontdekken doet u het beste met een rondreis van de Jong Intra Vakanties. Met een divers assortiment van busreizen, autorondreizen en fly drives naar meerdere regio's in Frankrijk vindt u altijd een passende vakantie.

Alle rondreizen in Frankrijk

Welke rondreis door Frankrijk past het beste bij uw vakantiewensen?

In Frankrijk vindt u bij de Jong Intra Vakanties alle mogelijke soorten rondreizen. Er is er echter altijd één die het beste past bij uw vakantiewensen!

Rondreizen door Frankrijk met de bus

Gaat u voor een mooie busrondreis naar Frankrijk? Dan kiest u voor een busreis naar Frankrijk met vertrek vanuit Nederland. Laat u begeleiden door onze deskundige reisleiding en ervaren chauffeurs en geniet van al het moois dat Frankrijk te bieden heeft. In Frankrijk vindt u bij de Jong Intra zowel rondreizen als excursiereizen. Bij een rondreis verblijft u in meerdere hotels, terwijl u bij een excursiereis in Frankrijk een bepaalde regio leert kennen vanuit één hotel.

Individuele rondreizen door Frankrijk

Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid op pad. Daarvoor zijn onze zorgvuldig samengestelde autorondreizen Frankrijk en fly drives Frankrijk een goede keuze. Bij een autorondreis reist u met uw eigen auto vanuit Nederland naar Frankrijk, terwijl u bij een fly drive reist met een comfortabele vlucht naar Frankijk en gebruik maakt van een huurauto voor uw rondreis door Frankrijk. In beide gevallen ontvangt u van ons een uitgebreide reisbeschrijving met leuke tips voor uw route.

Maatwerk rondreizen door Frankrijk

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een aantal zeer geliefde fly drives Frankrijk, autorondreizen Frankrijk en groepsrondreizen Frankrijk samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Maatwerk reizen Frankrijk

Interesse in een maatwerkofferte voor Frankrijk of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Frankrijk? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Frankijk? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

De voordelen op een rijtje Frankrijk

Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025