Rondreizen Groot-Brittannie Hero

Rondreizen Groot-Brittannië

Heleen

Groot-Brittannië bestaat uit Engeland, Schotland en Wales. Welke regio u ook bezoekt, overal vindt u kastelen en oude stadjes. Tijdens een rondreis door Groot-Brittannië ontdekt u het ene na het andere hoogtepunt, van de White Cliffs of Dover in het zuiden tot de Schotse Hooglanden in het noorden. Van de Highlands in Schotland, de ruige Brecon Beacons in Wales tot de lieflijke stranden in het zuiden, de natuurliefhebber kan in iedere regio terecht! De beste manier om het uitgestrekte land te ontdekken is een rondreis. Kiest u voor een rondreis Groot-Brittannië per eigen auto of in groepsverband?

Heleen

Groot-Brittannië expert

Groot-Brittannië ontdekken doet u het beste met een rondreis van de Jong Intra Vakanties. Met een ruim assortiment van busreizen ,vlieg-busreizen, autorondreizen en fly drives naar alle regio's in Groot-Brittannië vindt u altijd een passende vakantie.


Welke rondreis door Groot-Brittannië past het beste bij uw vakantiewensen?

In Groot-Brittannië vindt u bij de Jong Intra Vakanties alle mogelijke soorten rondreizen. Er is er echter altijd één die het beste past bij uw vakantiewensen!

Rondreizen door Groot-Brittannië met de bus

Gaat u voor een mooie busrondreis naar Groot-Brittannië? Dan kunt u kiezen voor een busreis naar Groot-Brittannië met vertrek vanuit Nederland of een vlieg-busreis naar Groot-Brittannië. Laat u begeleiden door onze deskundige reisleiding en ervaren chauffeurs en geniet van al het moois dat Groot-Brittannië te bieden heeft. In Groot-Brittannië vindt u bij de Jong Intra zowel rondreizen als excursiereizen. Bij een rondreis verblijft u in meerdere hotels, terwijl u bij een excursiereis in Groot-Brittannië een bepaalde regio leert kennen vanuit één hotel.

Individuele rondreizen door Groot-Brittannië

Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid op pad. Daarvoor zijn onze zorgvuldig samengestelde autorondreizen Groot-Brittannië en fly drives Groot-Brittannië een goede keuze. Bij een autorondreis reist u met uw eigen auto vanuit Nederland naar Groot-Brittannië, terwijl u bij een fly drive reist met een comfortabele vlucht naar Groot-Brittannië en gebruik maakt van een huurauto voor uw rondreis door Groot-Brittannië. In beide gevallen ontvangt u van ons een uitgebreide reisbeschrijving met leuke tips voor uw route.

Maatwerk rondreizen door Groot-Brittannië

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde fly drives Groot-Brittannië, autorondreizen Groot-Brittannië en groepsrondreizen Groot-Brittannië samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Maatwerk reizen Groot-Brittannië

Interesse in een maatwerkofferte voor Groot-Brittannië of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Groot-Brittannië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Groot-Brittannië? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Maatwerk Ierland

Magazine Autorondreizen & fly drives

Ziet u het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en bent u nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's vindt u een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive verzameld in dit magazine.

De bestemmingen die u in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen.

Buiten Europa: Zuid-Afrika, Indonesië, Thailand, Maleisië, Amerika, Canada.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2022-2023