Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Top bestemmingen
Ontdek de mooiste en leukste plekken
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
September 2021
Oktober 2021
November 2021
Intro
Lees alles over Treinreizen Europa
Goed voorbereid op vakantie

Uw vakantie per trein staat garant voor een eenvoudige, snelle en ontspannen manier van reizen. En het is ook nog eens milieuvriendelijk! Wist u dat u heerlijk slaapt op de regelmatige cadans van de trein?

Populaire Treinreizen Europa

Comfortabele treinreizen Europa voor iedereen

Een bijzondere manier van reizen, dat zijn de treinreizen. Of u nu kiest voor een treinrondreis of een treinreis naar uw favoriete stad. U reist bijvoorbeeld met de supersnelle Thalys of ICE en komt uitgerust aan op uw bestemming! Dat is nog is comfortabel reizen. Reizen per trein is mogelijk op individuele basis of in groepsverband.

Treinreis i.c.m. een stedentrip

Bent u van plan om dit jaar een stedentrip te maken? Wij garanderen u dat u gemakkelijk en snel naar uw favoriete bestemming reist. Boek uw complete treinreis inclusief hotel mét ontbijt. Met de trein naar Londen en Parijs is een optie! Met de trein stapt u zo in hartje centrum uit.

Treinrondreizen Noorwegen en Zweden

De afstanden in Noorwegen en Zweden zijn groot en niet iedereen wil lange autoritten maken. Denk dan eens aan een treinrondreis Zweden of een treinrondreis Noorwegen. U zit comfortabel en ziet het prachtige landschap van fjorden, bergen, bossen en meren aan u voorbijtrekken. U kunt zelfs met de trein naar Lapland! Alle treintrajecten worden vooraf gereserveerd en sluiten prima op elkaar aan. Soms wordt een stukje per bus, per lokale ferry of zelfs per Hurtigruten cruise afgelegd, waardoor zeer gevarieerde reizen ontstaan. U verblijft in centraal gelegen hotels, bespaart tol-, benzine- en parkeerkosten, hoeft geen lange ritten in de auto af te leggen en helpt ook nog eens mee aan het behoudt van de prachtige natuur van Scandinavië. Boek uw treinreis Noorwegen en uw treinreis Zweden en ontdek deze landen op een unieke manier.

Opstappen bij u in de buurt

Opstappen bij een treinstation vanuit uw eigen omgeving is een mogelijkheid die wij aanbieden. Bij uw boeking kunt u direct de treintickets vanaf elk station in Nederland bijboeken. Wij zorgen ervoor dat deze treintickets bij uw reisbescheiden toegevoegd worden. Zo is alles van te voren geregeld en geniet u van een onbezorgde treinreis.

Kortom, treinreizen is genieten van een heerlijke reis met alle comfort.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 82 vakanties

Vervoer

Hoe u naar uw bestemming reist

Bij een treinreis Europa kunt u gemakkelijk vanaf een treinstation in uw omgeving opstappen of u nu een reis maakt per trein naar uw favoriete bestemming of een treinrondreis. Reist u liever in groepsverband? Dan kunt u vanuit Nederland in onze luxe Comfort Class touringcar instappen.

Combineer een excursiereis per bus met een treinreis

Rondreizen per luxe touringcar is voor iedereen een beleving. De reizen worden begeleid door deskundige chauffeurs en vaak ook met Nederlandssprekende reisleiding. Uw rondreis begint vanuit Nederland en u kunt een keuze maken uit een opstapplaats bij u in de buurt. Tijdens de reis maken wij de mooiste uitstapjes waaronder een excursie met één van de bekendste treinreizen. Een combinatie van een verzorgde excursiereis per bus inclusief een treinrondreis is een unieke ervaring.

Reis comfortabel per trein

Reizen per comfortabele trein is eenvoudig, snel, ontspannen en ook nog eens milieuvriendelijk. U ontdekt de prachtige omgeving vanuit uw stoel. Files zijn bij deze manier van reizen passé.

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Op reis met de Jong Intra Vakanties

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van verzorgde busvakanties. In de vele jaren dat wij actief zijn is het aanbod aanzienlijk uitgebreid: tegenwoordig reist u met ons over de hele wereld. Een treinreis is een prettige manier van reizen. Wij zorgen ervoor dat u gemakkelijk en snel naar uw favoriete bestemming reist en dat u per trein de mooiste routes ontdekt. Uw reis wordt door ons enthousiaste team op een perfecte manier uitgevoerd. Het genieten kan alvast beginnen.

Wij begroeten u graag op één van onze reizen!

De voordelen op een rijtje

 • Compleet verzorgde treinreizen
 • Kies voor een treinreis naar uw favoriete stad
 • Voordelig per Thalys naar Parijs
 • Voordelig per Eurostar naar Londen

Ervaringen

Tamara van Veenendaal Afgelopen voorjaar per trein naar Londen geboekt. Was een gemak! Overstap in Brussel was perfect en Eurostar trein lekker luxe. Als wij weer naar Londen gaan dan weer met de trein en de Jong Intra!
Lees meer Lees minder

Treinreizen Europa in beeld

 • Thalys Gare du Nord
  Thalys Gare du Nord
 • Perron
  Perron
 • Glacier Express
  Glacier Express
 • Perron
  Perron
 • Per ICE
  Per ICE
 • Eurostar
  Eurostar
 • Ticket
  Ticket
 • 13
  foto's
  Eurostar

Populaire vakanties in Treinreizen Europa

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 82 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Compleet verzorgde treinvakanties
 • Kies een treinreis naar uw favoriete stad
 • Bijzondere treinreizen in Zwitserland