Treinreizen Zwitserland | de Jong Intra Vakanties

Treinreis Zwitserland

Jenny

Een treinreis door Zwitserland is een unieke ervaring. De treinen zijn comfortabel en het landschap is prachtig. En de Zwitserse treinen rijden altijd exact op tijd. Ervaar het nu zelf.

Jenny

Wintersport, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland expertOntspannen genieten van de mooiste landschappen vanuit een comfortabele Zwitserse trein. Dat kan met de unieke treinreizen door Zwitserland. Een reis met een trein van de wereldberoemde Zwitserse spoorwegen is een onvergetelijke ervaring.

Een treinreis door Zwitserland: een bijzondere ervaring

Tijdens een treinreis door Zwitserland maak je kennis met de mooiste trajecten, overnacht je in comfortabele hotels en bezoek je steden met historische bezienswaardigheden. Je verliest de bergen nooit uit het oog en dat is goed want de omringende natuur in Zwitserland verdient 5 sterren.

Ontdek juweeltjes van steden op het gebied van kunst en cultuur. Daarnaast bieden de imposante bergen je ontelbare mogelijkheden: trek erop uit en adem de zuivere berglucht in, geniet van een van de treinreizen Zwitserland en onderga het landschap.

In 2024 en 2025 zijn er bij de Jong Intra Vakantie geen individuele treinrondreizen naar Zwitserland te boeken. Indien wij deze reizen opnieuw in ons assortiment opnemen, zullen wij onze klanten en nieuwsbriefabonnees hiervan op de hoogte stellen. Heb je interesse in een individuele treinrondreis door Zwitserland met de Jong Intra Vakanties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Georganiseerde rondreis door Zwitserland

Reis je liever in groepsverband, maar wil je ook per trein de pracht van de Zwitserse Alpen ervaren? Kies dan voor onze busreizen naar Zwitserland waarbij treintrajecten als de beroemde Glacier-, Bernina- of Gotthard Express inbegrepen zijn.

Onze 10-daagse busrondreis Glacier- en Bernina Express is al jaren een van onze meest geliefde groepsrondreizen. De naam zegt het al: Tijdens deze reis maak je gebruik van 2 wereldberoemde treintrajecten - de Glacier Express en de Bernina Express. Een heerlijke manier om Zwitserland in al zijn pracht te bezoeken.

Rondreizen Zwitserland

Onze aanbevelingen voor een georganiseerde treinreis Zwitserland