Stedentrip Londen

Stedentrip Londen met de trein

Londen is een top bestemming om met de trein naartoe te reizen! Stap in Nederland op het station, zonder lange wachtrijen, om vervolgens in het hart van Londen weer uit te stappen. De reis duurt vanaf Rotterdam nog geen 4 uur! Eurostar rijdt met een directe verbinding vanaf Amsterdam en Rotterdam naar Londen.

Lees alles over Stedentrip Londen met de trein

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Stedentrip Londen met de trein

Londen blijft een favoriet bij velen! Deze veelzijdige stad kunt u meerdere keren bezoeken en elke keer weer wat nieuws ontdekken. Zoveel leuke wijken, markten en bezienswaardigheden om te bezoeken! Door de directe treinverbinding vanuit Nederland is het dan ook zeer eenvoudig om naar Londen te reizen. Vanaf Rotterdam reist u al binnen ca. 4 uur naar St. Pancras Station en kunt u direct de beroemde bezienswaardigheden gaan bezichtigen.

Door de korte reistijd is Londen geschikt voor een leuk weekendje weg of plan een langer bezoek en neem de tijd voor alle beroemde musea zoals Tate Modern, British Museum of het Natural History Museum. Hoogtepunten die natuurlijk niet mogen ontbreken zijn de Big Ben, St. Paul's Cathedral, London Eye en Tower Bridge met het naastgelegen Tower of London.


Waarom een stedentrip Londen met de trein?

Londen is één van de top bestemmingen voor een reis met de trein. De directe verbinding vanaf Amsterdam en Rotterdam zorgen ervoor dat de reistijd maar ca. 4 uur is. Daarnaast is het een comfortabele en duurzame manier van reizen.

De zitplaats is ruim en beschikt over een Europees en Brits stopcontact. Daarnaast kunt u aan boord gebruik maken van de wifi. Een ander voordeel aan het reizen per trein is dat u twee middelgrote koffers en handbagage mee mag nemen. Mocht u trek krijgen, dan kunt u terecht in het barrijtuig aan boord. Hier zijn snacks, frisdrank en warme dranken te verkrijgen.

Eurostar, Londen

De reis met de trein naar Londen

Hoe lang duurt een treinreis naar Londen?

De reistijd vanaf Amsterdam naar Londen is ca. 4 uur en 13 minuten. Vanaf Rotterdam reist u al binnen 3 uur en 40 minuten naar station St. Pancras. Houd rekening met extra tijd op het opstapstation voor de paspoortcontrole.

Welke faciliteiten zijn er aan boord van Eurostar?

In het barrijtuig Café Métropole kunt u tijdens de reis terecht voor warme dranken, frisdrank, snacks en lichte maaltijden. Reist u in Standard of Business Premier klasse, dan krijgt u een maaltijd bij de stoel geserveerd. Bij uw stoel zijn stopcontacten te vinden, zowel een Brits als Europees stopcontact.

Op het station in Nederland

Als u aankomt op het station in Nederland scant u uw ticket om de poortjes te openen. Volg op het station de borden naar "paspoortcontrole Londen". Hier wordt uw ticket en bagage gecontroleerd. Vervolgens gaat u twee keer door de paspoortcontrole, zodat uw bij aankomst in Londen dit niet meer hoeft te doen. De terminals sluiten 30 minuten voor vertrek. Op uw ticket staat uw rijtuig en zitplaatsnummer.

Let op! Voor reizen naar Groot-Brittannië is een paspoort verplicht.

Hoeveel bagage mag ik meenemen aan boord van Eurostar?

U kunt 2 bagagestukken (max 85 cm) en 1 stuk handbagage meenemen.


Waarom een stedentrip Londen met de trein met de Jong Intra Vakanties?

De leukste hotels voor uw treinreis Londen

Een hotel in de buurt bij het station of toch liever nabij de hippe wijk Shoreditch? Ons uitgebreide aanbod van hotels geeft u ruime keuze voor een ideaal verblijf voor uw stedentrip met de trein.

Maak uw stedentrip compleet met de leukste excursies

Een leuke fietstour of de stad verkennen met Hop On Hop Off bus? Boek direct de leukste excursies bij uw stedentrip Londen met de trein.


Magazine Citytrips

Of u nu op zoek bent naar een culturele stedentrip naar Rome of Wenen of een gezellige stedentrip met het gezin naar Londen, Parijs of Valencia,  wij kennen alle steden en delen die kennis graag met u. Dit magazine bevat inspiratie en informatie over 37 steden die we aanbieden, wat zijn de must sees, waar liggen welke hotels en hoe kun je meteen een fiets huren of entreekaarten regelen. Lees het in dit magazine met daarin niet alleen steden binnen Europa maar ook New York en Las Vegas.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Citytrips klein