Praag

Stedentrips met de trein

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Melanie & Demi, Stedentrip specialisten | de Jong Intra Vakanties

Een reis met de trein is een duurzame en comfortabele manier van reizen. Ontdek de leukste steden met een dag- of nachttrein!

Melanie & Demi

Stedentrip specialisten

Een stedentrip is perfect voor een reis met de trein. Ontdek diverse steden met een dag- of nachttrein! De reis is comfortabel en wist u dat er gemiddeld 7 keer minder CO2-uitstoot wordt veroorzaakt wanneer u met de trein naar de bestemming reist in plaats van met het vliegtuig? Lees hier meer over al onze stedentrips met de trein!

De leukste stedentrips met de trein
De leukste blogs over stedentrips met de trein

Lees alles over stedentrips met de trein

Ontdek de leukste steden met een reis met een internationale trein! De trein is een duurzame, comfortabele keuze voor een stedentrip naar verschillende steden binnen ons aanbod. Denk bijvoorbeeld aan Parijs, Praag, Berlijn en Londen. Stap in op het station zonder lange wachtrijen en de reis begint direct! Combineer de treinreis met één van onze leukste hotels en uw stedentrip per trein is compleet!


De reis met de trein

Thalys naar Parijs

Thalys is ideaal voor een stedentrip Parijs! De reis is comfortabel, snel en en de trein is een duurzame keuze voor uw reis. Vanaf Amsterdam Centraal reist u binnen ca. 3 uur en 18 minuten en vanaf Rotterdam al binnen 2,5 uur! In het barrijtuig kunt u wat te eten of drinken bestellen.

Eurostar naar Londen

Reis comfortabel en duurzaam naar Londen met Eurostar. Vanaf Amsterdam Centraal reist u al binnen ca. 4 uur naar St. Pancras en vanaf Rotterdam Centraal binnen ca. 3,5 uur! Aan boord van Eurostar heeft u een comfortabele zitplaats en in het barrijtuig kunt u terecht voor snacks en drankjes.

Intercity Berlijn

Reis met Intercity Berlijn al binnen ca. 6 uur naar het centrum van de stad. De reis met de trein is zeer comfortabel. Aan boord heeft u een comfortabele zitplaats en kunt gebruik maken van wifi.

GreenCityTrip Praag

Reis met de GreenCityTrip trein door de nacht naar Praag. Stap 's avonds op in Amsterdam, Deventer of Amersfoort en kom de volgende ochtend aan het het Centraal Station van Praag.


Waarom een stedentrip met de trein met de Jong Intra Vakanties?

De leukste hotels voor uw stedentrip met de trein

Ons aanbod van hotels is zorgvuldig gekozen. Zo hebben we verschillende steden hotels vlakbij het stations, ideaal als je met de trein aankomt, maar ook de leukste hotels in de hippe wijken van een stad.

Maak uw stedentrip compleet met de leukste excursies

Maak uw stedentrip compleet en boek bij uw reis direct de leukste tickets en excursies. Denk bijvoorbeeld aan een fietstour door de stad, een boottocht of een bezoek aan leuk museum.


Magazine Citytrips

Of u nu op zoek bent naar een culturele stedentrip naar Rome of Wenen of een gezellige stedentrip met het gezin naar Londen, Parijs of Valencia,  wij kennen alle steden en delen die kennis graag met u. Dit magazine bevat inspiratie en informatie over 37 steden die we aanbieden, wat zijn de must sees, waar liggen welke hotels en hoe kun je meteen een fiets huren of entreekaarten regelen. Lees het in dit magazine met daarin niet alleen steden binnen Europa maar ook New York en Las Vegas.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Citytrips klein