Skyline Berlijn AdobeStock_63022173

Stedentrips met de trein

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Melanie & Demi, Stedentrip specialisten | de Jong Intra Vakanties

Een reis met de trein is een duurzame en comfortabele manier van reizen. Ontdek de leukste steden met de trein. Kies je voor Londen, Parijs of Berlijn?

Melanie & Demi

Stedentrip specialisten

Een stedentrip is perfect voor een reis met de trein. Ontdek Londen, Parijs en Berlijn met de trein. De reis is comfortabel en wist je dat er gemiddeld 7 keer minder CO2-uitstoot wordt veroorzaakt wanneer je met de trein naar de bestemming reist in plaats van met het vliegtuig? Lees hier meer over al onze stedentrips met de trein.

De leukste stedentrips met de trein
De leukste blogs over stedentrips met de trein

Lees alles over stedentrips met de trein

Bezoek de leukste steden met een reis met een internationale trein. De trein is een duurzame, comfortabele keuze voor een stedentrip naar verschillende steden binnen ons aanbod. Denk bijvoorbeeld aan Parijs, Berlijn en Londen. Stap in op het station zonder lange wachtrijen en de reis begint direct. Combineer de treinreis met één van onze leukste hotels en jouw stedentrip per trein is compleet.


De reis met de trein

Eurostar naar Parijs

Eurostar is ideaal voor een stedentrip Parijs. De reis is comfortabel, snel en de trein is een duurzame keuze voor jouw reis. Vanaf Amsterdam Centraal reis je in ca. 3 uur en 20 minuten naar station Gare du Nord. Vanaf Rotterdam is de reistijd ca. 2,5 uur. In het barrijtuig kun je wat te eten of drinken bestellen.

Eurostar naar Londen

Reis comfortabel en duurzaam naar Londen met Eurostar. Vanaf Amsterdam Centraal reis je al in ca. 4 uur naar St. Pancras International Station en vanaf Rotterdam Centraal binnen ca. 3,5 uur. Aan boord van Eurostar geniet je van een comfortabele zitplaats en in het barrijtuig kun je terecht voor snacks en drankjes.

Intercity Berlijn

Reis met Intercity Berlijn al binnen ca. 6 uur naar het centrum van de stad. De reis met de trein is zeer comfortabel. Aan boord krijg je een comfortabele zitplaats en kun je gebruik maken van wifi.


Waarom een stedentrip met de trein met de Jong Intra Vakanties?

De leukste hotels voor jouw stedentrip met de trein

Ons aanbod van hotels is zorgvuldig gekozen. Zo hebben we in verschillende steden hotels vlakbij het station, ideaal als je met de trein aankomt. Ook hebben we de leukste hotels in de hippe wijken van een stad. Er is keuze genoeg.

Maak jouw stedentrip compleet met de leukste excursies

Maak jouw stedentrip compleet en boek bij jouw reis direct de leukste tickets en excursies. Denk bijvoorbeeld aan een fietstour door de stad, een boottocht of een bezoek aan leuk museum.


Magazine Citytrips

Of je nu op zoek bent naar een culturele stedentrip naar Rome of Wenen of een gezellige stedentrip met het gezin naar Londen, Parijs of Valencia, wij kennen alle steden en delen die kennis graag met je. Dit magazine bevat inspiratie en informatie over 41 steden die we aanbieden, wat zijn de must sees, waar liggen welke hotels en hoe kun je meteen een fiets huren of entreekaarten regelen. Lees het in dit magazine met daarin niet alleen steden binnen Europa maar ook New York en Las Vegas.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Citytrips klein