Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Augustus 2022
September 2022
Oktober 2022
Intro
Lees alles over Autovakanties
Goed voorbereid op vakantie

Voor een autovakantie in Europa bent u bij De Jong Intra Vakanties aan het juiste adres. Of het nu om een autorondreis gaat of een heerlijke vakantie op de camping, in een hotel of vakantiepark, wij hebben een jarenlange ervaring in het organiseren van de mooiste autovakanties.

Populaire Autovakanties

Autovakanties in alle windrichtingen

Al zolang als we reizen verzorgen, verzorgen we autovakanties. Het aantal bestemmingen is in de loop der jaren flink uitgebreid en inmiddels kunt u met ons alle kanten op. Onze meest populaire vakantielanden zijn:

Een goede voorbereiding is belangrijk. De voorpret van een autovakantie begint al bij het inpakken. Maak uw autoreis zo comfortabel mogelijk: begin uitgerust aan uw reis, stop regelmatig, neem voldoende eten en drinken mee, zorg voor spelletjes voor de kinderen en overnacht onderweg om uitgerust op uw camping, bij uw hotel of bij uw vakantiewoning te arriveren.

Onze productspecialisten trekken ieder jaar Europa in om de mooiste autorondreizen en accommodaties samen te stellen. Ons aanbod autovakanties is zeer gevarieerd en bestaat uit korte vakanties van enkele dagen tot een paar weken, eenvoudige tot luxe hotels, campings, attractieparken, vakantiewoningen en de allermooiste autorondreizen.

Zoek niet langer en laat u door ons inspireren: wij hebben de autovakantie die helemaal aan uw wensen voldoet.

Het voordeel van een autovakantie is dat u iedere minuut van de dag vrij bent om te gaan en te staan waar u wilt. U kunt zelf bepalen hoe lang u over de heen- en terugreis wilt doen. Wilt u rechtstreeks over de snelwegen of kiest u juist voor de langzamere toeristische route, waarbij u langs leuke dorpjes rijdt en prachtige landschappen.

Eenmaal op de plaats van bestemming heeft u de auto bij de hand. Ideaal voor boodschappen, een rit naar het strand, een uitstapje naar een pretpark of een bezoek aan mooie stad. Een autovakantie brengt u overal in Europa, perfect geregeld door de Jong Intra Vakanties.

Nederland

Ons eigen Nederland heeft zoveel te bieden. Bij de Jong Intra Vakanties vindt u een uitgebreid aanbod van korte en lange vakanties in eigen land. Trek erop uit en ontdek het mooiste van Nederland!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1148 vakanties

Vervoer

Met de eigen auto, huurauto en per ferry

Binnen ons aanbod autovakanties kunt u per eigen auto, per huurauto en soms is een ferry-overtocht eveneens noodzakelijk.

Per ferry

Indien u met de eigen auto richting Groot-Brittannië, Ierland of Scandinavië reist, ontkomt u er niet aan om een gedeelte van uw autovakantie per ferry af te leggen. Ferrymaatschappijen als Stena Line, Color Line, DFDS Seaways, P&O Ferries en Irish Ferries maken vanuit diverse havens in Nederland, België en Frankrijk en Duitsland de oversteek naar deze landen.

Uw vakantie begint al aan boord: op de nachtferry's zijn restaurants, bars, winkels, entertainment, kinderspeelruimtes en soms zelfs een bioscoop om de avond op een leuke manier door te brengen. De hutten zijn tegenwoordig voorzien van eigen douche en toilet, een tv en uitstekende bedden. U kunt heerlijk eten en komt 's ochtends uitgerust aan om uw reis voort te zetten.

Bij de kortere overtochten is het niet nodig om hutaccommodatie te reserveren. U vermaakt zich aan het dek, in het restaurant of in een van de lounges.

Reist u met kinderen? Zij vinden de reis per ferry fantastisch!

Per eigen auto of per huurauto

Reizen per eigen auto is voor de hand liggend, maar heeft u ook wel eens gedacht aan een huurauto op de plaats van bestemming? De soms lange heen- en terugreis naar uw hotel, camping of appartement kan voor sommigen de reden zijn om te kiezen voor een vlucht en aansluitend een huurauto. U vermijdt hierbij files onderweg, eventuele overnachtingskosten én u boekt een interessante tijdwinst.

We werken samen met gerenommeerde autoverhuurmaatschappijen die over de nieuwste auto's beschikken en voordelige tarieven hanteren. Aan het einde van uw reis levert u de auto weer in op de luchthaven waarna u per vliegtuig weer terugkeert in Nederland. Huurauto's zijn er in alle soorten en maten, dus voor iedereen is er een huurauto te vinden. Extra's als een navigatiesysteem of een kinderzitje kunt u ter plaatse aanschaffen. Het is ook mogelijk om (tegen een vergoeding) uw huurauto op een andere luchthaven in te leveren, dan waar u hem heeft opgehaald. Ideaal voor autorondreizen.

Per camper door Groot-Brittannië en (Noord-)Ierland

Met een camper op pad is voor velen de ultieme manier van reizen. Gaan en staan waar u wilt, zonder vooraf vastgestelde verblijfplaatsen. Rijdend door indrukwekkende natuur of zittend op een stoeltje midden in de natuur, voor uw huis op wielen met alles binnen handbereik. De gevarieerde landschappen, vriendelijke dorpjes en mooie steden staan garant voor een fantastische ervaring.

-Camperhuur Ierland en Noord-Ierland

- Camperhuur Groot-Brittannië


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Op reis met de Jong Intra Vakanties

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. In de ruim 45 jaar dat wij actief zijn is het aanbod aanzienlijk uitgebreid: tegenwoordig reist u met ons over de hele wereld. Met de bus, het vliegtuig, de trein of met uw eigen auto: wij brengen u naar de mooiste plekjes. Er is veel veranderd in de loop der jaren, maar één ding is bij ons gelijk gebleven: de liefde voor het vak en het plezier in het organiseren van perfecte vakanties.

Het personeel op kantoor, onze deskundige chauffeurs en onze gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten.

De voordelen op een rijtje

 • Hotels, appartementen, pensions, vakantieparken en campings
 • Flexibele reisduren en veel vroegboekvoordeel
 • Autorondreizen met uitgebreide routetips
 • Stel uw autorondreis op maat samen, geheel naar wens
 • De autovakantie specialist

Ervaringen

Fam. de Groot - Breda Onze autovakantie naar Italië is in alle opzichten goed bevallen. Vanaf onze camping in Lido di Jesolo hebben we een aantal excursies gemaakt. Op de heen- en terugreis hebben we voor het eerst onderweg overnacht in plaats van door te rijden. Veel relaxter! Bedankt voor deze heerlijke vakantie!
Lees meer Lees minder

Autovakanties in beeld

 • Autovakanties Italie
  Autovakanties Italie
 • Autovakanties
  Autovakanties

Populaire vakanties in Autovakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1148 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Hotels, appartementen, vakantieparken en campings
 • Flexibele reisduren en veel vroegboekvoordeel
 • De mooiste autorondreizen met routetips