Autovakanties Denemarken hero

Autovakanties Denemarken

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Heleen

Na een aantal bezoeken aan Denemarken kan ik niet anders stellen dat dit land alles in zich heeft voor een topvakantie. Denemarken is geschikt voor iedereen én lekker dichtbij! Gezinnen met jongere of oudere kinderen vermaken zich prima in de vele (top) attracties die het land kent. Tijdens een autovakantie Denemarken ziet u relatief veel in korte tijd aangezien de afstanden niet zo groot zijn. Kunst en cultuur in de (middel)grote steden, geschiedenis in het oude Vikingdorpje Ribe en in Roskilde, schitterende stranden en woeste zee in de kop van Jutland en tuinen en kastelen op het eiland Funen, de 'Tuin van Denemarken'.


Heleen

Autovakanties specialist

Denemarken, land van het goede leven. Kindvriendelijk, culinair en verrassend veel te doen.

De populairste regio's voor een autovakantie in Denemarken

Onze aanbevelingen voor Autovakanties Denemarken

 • Vakantiepark Skallerup Seaside Resort

  1. Denemarken
  2. Jutland
  3. Hjorring
  Exterieur
  v.a. 156 p.p.

  Inclusief reserveringskosten 25,00 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden getoond in de volgende stap.

 • Vakantiepark Skaerbaek Feriepark

  1. Denemarken
  2. Jutland
  3. Skaerbaek
  Exterieur
  v.a. 100 p.p.

  Inclusief reserveringskosten 25,00 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden getoond in de volgende stap.

 • Vakantiepark Lalandia Søndervig

  1. Denemarken
  2. Jutland
  3. Ringkøbing
  Aquadome
  v.a. 186 p.p.

  Inclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden getoond in de volgende stap.

 • Vakantiepark Lalandia Billund

  1. Denemarken
  2. Jutland
  3. Billund
  Aquadome
  v.a. 225 p.p.

  Inclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden getoond in de volgende stap.

 • Ribe Byferie Resort

  1. Denemarken
  2. Jutland
  3. Ribe
  Exterieur
  v.a. 76 p.p.

  Inclusief reserveringskosten 25,00 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden getoond in de volgende stap.


Lees alles over onze autovakanties naar Denemarken

Op slechts 700 km afstand vanaf Utrecht ligt Denemarken, het land van het goede leven. Een heerlijk land om met de auto te doorkruisen. Tijdens uw autovakantie Denemarken ontdekt u de mooiste steden, stranden, uitgestrekte bossen, musea en kunt u genieten van culinaire verrassingen.

Goed voorbereid op autovakantie naar Denemarken

Voor een autovakantie naar Denemarken bent u bij de Jong Intra Vakanties aan het juiste adres. Of het nu om een autorondreis gaat, een stedentrip of een heerlijke vakantie in een hotel of vakantiepark, wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van de mooiste autovakanties naar Denemarken. Met een autovakantie stapt u in uw eigen auto om zelf naar uw bestemming te rijden. Wilt u van de route ook al een vakantie maken met stops en overnachtingen onderweg, raden we een autorondreis aan. Wij regelen dan de accommodaties voor u, natuurlijk geven we u ook tips voor bezienswaardigheden onderweg en bent u vrij in de route die u neemt.


Autovakanties naar Denemarken met de Jong Intra Vakanties

Hoe ziet een autovakantie Denemarken eruit?

Het voordeel van een autovakantie is dat u iedere minuut van de dag vrij bent om te gaan en te staan waar u wilt. U kunt zelf bepalen hoe lang u over de heen- en terugreis wilt doen. Wilt u rechtstreeks over de snelwegen of kiest u juist voor de langzamere toeristische route, waarbij u langs leuke dorpjes rijdt en prachtige landschappen. De keus is aan u. Eenmaal op de plaats van bestemming heeft u de auto bij de hand. Ideaal voor boodschappen, een uitstapje naar een pretpark of een bezoek aan mooie stad. Een autovakantie brengt u naar uw bestemming in Denemarken, gewoon perfect geregeld door de Jong Intra Vakanties. Wat is nu het verschil tussen een autovakantie naar Denemarken en een autorondreis naar Denemarken?

Autovakanties naar Denemarken

Met een autovakantie naar Denemarken rijdt u met uw eigen auto vanuit huis naar uw accommodatie in Denemarken waar u uw vakantie wilt gaan doorbrengen. Ideaal voor een dichtbij bestemming zoals Denemarken en u ervaart de vrijheid van uw eigen auto. Wat boekt u bij de Jong Intra Vakanties met een autovakantie naar Denemarken? U verzorgt zelf het vervoer met eigen auto en wij regelen uw accommodatie ter plaatse. Of dat nu een vakantiewoning, vakantiepark, hotel of appartement is. Vooraf geregeld is wel zo prettig! Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een overnachtingshotel op de heen- of terugreis te boeken in Duitsland. Zo voorkomt u dat u te lang achter elkaar in de auto zit en kunt u eventueel ook nog een kort bezoek aan Duitsland brengen.

Autorondreizen naar Denemarken

Met een autorondreis naar Denemarken rijdt u met uw eigen auto vanuit huis naar de eerste bestemming waar u overnacht, u verblijft niet de hele vakantie in hetzelfde hotel en plaats maar trekt rond. In de ene plaats verblijft u enkele nachten of een week, zo kunt u veel zien tijdens uw vakantie zonder heel lang te reizen. Iedere dag of elke paar dagen reist u verder naar uw volgende bestemming en geniet u van uw omgeving. De Jong Intra Vakanties biedt verschillende mooie autorondreizen naar Denemarken. Bij al onze autorondreizen is de route goed uitgedacht en ontvangt u uitgebreide tips voor uw rondreis, bovendien ontvangt u een gratis ANWB boekje.


De mooiste regio's voor een autovakantie naar Denemarken

Welke regio's gaat u ontdekken?

De Denen behoren tot de gelukkigste mensen ter aarde. Het kan dan ook niet anders dan dat dit een heerlijke vakantiebestemming is en wij zorgen dat u tijdens een autovakantie Denemarken kennismaakt met alle facetten van dit land.

Kopenhagen

Kopenhagen wordt gezien als de leukste stad van Noord-Europa voor een stedentrip. Het heeft meer klasse dan Oslo en Stockholm. De stad heeft de historische bezienswaardigheden behouden en ondertussen moderne architectuur gebouwd. Een grote attractie voor Kopenhagen is de kleine zeemeermin. Voor de gezelligheid moet u in de haven Nyhavn zijn. Hier zijn alle bars en restaurants gevestigd. De haven kenmerkt zich door gekleurde voorgevels. Om even helemaal los te gaan, dient u het pretpark Tivoli te bezoeken. Dit is een leuke attractie voor kinderen. Gelegen in het centrum met 25 attracties waarvan 5 achtbanen. Kopenhagen is een veelzijdige stad voor iedereen. Een stedentrip Kopenhagen is dus zeker aan te raden.

Kopenhagen

Jutland

Jutland ligt lekker dichtbij; een paar uurtjes in de auto en u bent aangekomen in het gevarieerde landschap van Jutland. Bijna geheel omgeven door kust, stranden en fjorden is het heerlijk watersporten en uitwaaien. Overal zijn overblijfselen van de Vikingen te vinden, van runenstenen tot Vikingschepen en niet zelden worden festivals gehouden waar u Viking voor een dag kunt zijn.

Reist u met kleine kinderen, dan is een bezoek aan Legoland® in Billund een must-do. Houdt u juist van kunst, cultuur en lekker eten, breng dan een bezoek aan steden als Aalborg en Aarhus waar historische bezienswaardigheden hand in hand gaan met modern Scandinavisch Design.


Vervoer tijdens uw autovakantie Denemarken

Naar Denemarken met uw eigen Auto

Denemarken is makkelijk bereikbaar vanuit Nederland. De meest gereden route naar Denemarken per auto loopt via Osnabrück, Bremen en Hamburg richting Kolding. De auto(snel)wegen in Duitsland en Denemarken worden goed onderhouden en de maximum snelheden worden goed aangegeven. Parkeren kunt u vrijwel zonder problemen in Denemarken. In Duitsland is in de grote steden een milieusticker verplicht, mocht u daar een tussenstop willen maken. Houd u in de vakantieperioden rekening met drukte op de route.

In Denemarken wordt bij verschillende bruggen tol geheven.


Magazine Autovakanties & Autorondreizen

Wil je met je eigen auto op vakantie en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autovakanties & Autorondreizen. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's zie je hier ook een selectie van de beste accommodaties naar de volgende bestemmingen: Italië, Spanje, Kroatië, Ierland, Benelux, Slovenië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië, Zwitserland en Groot-Brittannië.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Autovakanties & Autorondreizen