Autovakanties

Last minute autovakanties

Heleen

Soms komt er spontaan een verlangen opzetten om even er tussenuit te gaan. Een autovakantie dichtbij huis is dan ideaal. Nederland en haar buurlanden hebben zoveel moois te bieden, waaronder bossen, bergen, steden en zee. Ongeacht of u kiest voor cultuur, natuur, actieve tochten of winkelen, het ligt allemaal binnen handbereik met uw eigen auto.

Heleen

Autovakanties expert

Ons aanbod bestaat onder andere uit last minute autovakanties naar Nederland, Frankrijk en Duitsland, maar ook Italië en Scandinavië. Waar gaat uw last minute autovakantie naartoe?


Op last minute autovakantie met de Jong Intra Vakanties

Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste last minute autovakantie. Tegen een zeer scherpe prijs bieden wij diverse last minutes aan naar prachtige bestemmingen. Bij de Jong Intra Vakanties vindt u last minute autovakanties naar bestemmingen dichtbij huis, maar ook verder weg. Bij ons vindt u de beste last minute deals naar o.a. Nederland, Duitsland en Frankrijk, maar ook Italië en Spanje.

Ondanks de naam last minute betekent het niet dat u direct moet vertrekken. Onder last minute vakanties selecteren wij alle reizen die binnen ca. 6 weken voor vertrek geboekt zijn. Het grote voordeel van een last minute is dat u vaak tegen een extra scherpe prijs op vakantie kunt. U heeft dus nog ruim de tijd om uw auto vakantie-klaar te maken en om uw ideale route uit te stippelen.

Bent u flexibel met uw vertrekdatum? Dan kunt u optimaal profiteren van onze last minute autovakantie aanbiedingen!

Autovakanties

Waarom een last minute vakantie van de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten - last minutes

Van een last minute vakantie wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw last minute vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje!

  • De beste en meeste last minute vakanties

  • Last minute vliegvakanties en autovakanties

  • Last minute naar uw camping, uw hotel of uw appartement

  • Ook autorondreizen en fly drives last te minute te boeken,

  • De Jong Intra Vakanties - dé last minute specialist