Autovakanties Zweden hero

Autovakanties Zweden

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Heleen

Mijn vakantie in Zweden was een van de leukste vakanties voor mij en mijn zoontje. Heerlijk kanovaren, paardrijden, zwemmen in een meertje, het Pippi Langkouspark in Vimmerby, kijken hoe zuurstokken worden gemaakt in Gränna en ravotten in het bos. Mijn zoontje vond het heerlijk! Met het weer hebben we geluk gehad: alle dagen zon. En de terugreis met de ferry van de Stena Line was helemaal een groot feest. Zweden is zeker voor herhaling vatbaar!

Heleen

Scandinavië expert

De schoonheid van de natuur in Zweden is onvergetelijk. Geniet van de prachtige bossen en het water. Genoeg mogelijkheden voor vertier en de rustzoeker tijdens een autovakantie naar Zweden.


Lees alles over onze autovakanties naar Zweden

Goed voorbereid op autovakantie naar Zweden

Onze autovakanties Zweden hebben alle ingrediënten die noodzakelijk zijn voor een topvakantie. Een paar dagen heerlijk tot rust komen in de natuur en daarna weer wat drukte opzoeken in een gezellig stadje. Een autovakantie Zweden kunt u geheel naar eigen inzicht samenstellen.


De mooiste regio's voor een autovakantie naar Zweden

Welke regio gaat u ontdekken?

In Zweden is een overvloed aan vrije ruimte, frisse lucht, schoon water en een mooie en oorsponkelijke natuur. In de steden treft u een goede mix van traditie en modern leven. Dat alles maakt Zweden tot een heerlijk en populair vakantieland.

Wanneer u tijdens uw autovakantie Zweden wat ruimte maakt voor een stedentrip Stockholm merkt u dat stad en natuur in perfecte harmonie zijn. Dat geldt overigens ook voor steden als Göteborg en Malmö. De steden liggen in een prachtige natuurlijke omgeving en de eilanden archipel in Stockholm en Göteborg zijn daar wel het beste voorbeeld van. Daarnaast staan de steden bol van mooie architectuur, moderne en oude gebouwen, winkels, kunst en cultuur. Er zijn veel activiteiten, bezienswaardigheden en er is een hoog entertainment gehalte. 

Autovakanties Zweden worden echter voornamelijk geboekt naar de gebieden waar bossen en meren uitnodigen tot outdooractiviteiten. Het stadse leven ontvluchten en mooie wandelingen maken in de frisse buitenlucht. Ga op zoek naar elanden, maak een vlot en vaar over de rivier, klim in de bomen, bouw een boomhut of ga fietsen, raften of paardrijden. Wat u ook zoekt, u vindt het in Zweden. Hoe noordelijker u reist, des te woester en uitgestrekter het landschap wordt. In het zuiden treft u voornamelijk meren, bossen, pittoreske dorpjes en glooiende heuvels en weidevelden.

Zweden staat bekend als een uiterst kindvriendelijk land. Overal vindt u spannende en leuke attracties, speeltuinen en kinderactiviteiten en reizen met kinderen is in Zweden eenvoudig en comfortabel. Een ideale gezinsbestemming dus.

De Zweden zijn gastvrij, vriendelijk en behulpzaam en zullen er alles aan doen om uw vakantie goed en zorgeloos te laten verlopen. In de streken Dalarna en Värmland zijn veel Nederlanders die een camping, hotel of vakantiepark runnen. Ze weten als geen ander wat u graag wilt.


Autovakanties naar Zweden met de Jong Intra Vakanties

Hoe ziet een autovakantie Zweden eruit?

Het voordeel van een autovakantie is dat u iedere minuut van de dag vrij bent om te gaan en te staan waar u wilt. U kunt zelf bepalen hoe lang u over de heen- en terugreis wilt doen. Wilt u rechtstreeks over de snelwegen of kiest u juist voor de langzamere toeristische route, waarbij u langs leuke dorpjes rijdt en prachtige landschappen. De keus is aan u.

Eenmaal op de plaats van bestemming heeft u de auto bij de hand. Ideaal voor boodschappen, een uitstapje naar een pretpark of een bezoek aan mooie stad. Een autovakantie brengt u naar uw bestemming in Zweden, gewoon perfect geregeld door de Jong Intra Vakanties.

Wat is nu het verschil tussen een autovakantie naar Zweden en een autorondreis naar Zweden?

Autovakanties naar Zweden

Met een autovakantie naar Zweden rijdt u met uw eigen auto vanuit huis naar uw accommodatie in Zweden waar u uw vakantie wilt gaan doorbrengen. Ideaal voor een dichtbij bestemming zoals Zweden en u ervaart de vrijheid van uw eigen auto.

Wat boekt u bij de Jong Intra Vakanties met een autovakantie naar Zweden? U verzorgt zelf het vervoer met eigen auto en wij regelen uw accommodatie ter plaatse. Of dat nu een vakantiewoning, een camping, vakantiepark, hotel of appartement is. Vooraf geregeld is wel zo prettig!

Autorondreizen Zweden

Met een autorondreis naar Zweden rijdt u met uw eigen auto vanuit huis naar de eerste bestemming waar u overnacht, u verblijft niet de hele vakantie in hetzelfde hotel en plaats maar trekt rond. In de ene plaats verblijft u enkele nachten of een week, zo kunt u veel zien tijdens uw vakantie zonder heel lang te reizen. Iedere dag of elke paar dagen reist u verder naar uw volgende bestemming en geniet u van uw omgeving. De Jong Intra Vakanties biedt diverse mooie autorondreizen naar Zweden. Bij al onze autorondreizen is de route goed uitgedacht en ontvangt u uitgebreide tips voor uw rondreis, bovendien ontvangt u een gratis ANWB boekje.

Autorondreizen Zweden

Vervoer

Met de eigen auto en ferry

Zweden is makkelijk bereikbaar vanuit Nederland. De auto(snel)wegen worden goed onderhouden en de maximum snelheden worden goed aangegeven. Met de auto kunt u vanuit Denemarken via de Tolbrug naar Zweden rijden. Een andere optie is oversteken met de Ferry vanuit Duitsland.

Houd u in de vakantieperioden rekening met drukte op de route.


Magazine Autovakanties & Autorondreizen

Wil je met je eigen auto op vakantie en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autovakanties & Autorondreizen. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's zie je hier ook een selectie van de beste accommodaties naar de volgende bestemmingen: Italië, Spanje, Kroatië, Ierland, Benelux, Slovenië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië, Zwitserland en Groot-Brittannië.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Autovakanties & Autorondreizen