Autovakanties Zwitserland hero

Autovakanties Zwitserland

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Jenny

We hebben een jarenlange ervaring in het samenstellen van de mooiste autovakanties naar Zwitserland. Ieder jaar gaan onze inkopers en productspecialisten op pad om de hotels en appartementen in Zwitserland te bezoeken en nieuwe accommodaties te vinden. Zo kunnen we u ieder seizoen de mooiste, meest uitgebreide en voordelige autovakanties Zwitserland bieden.

Jenny

Wintersport, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland expert

Een autovakantie Zwitserland staat voor veelzijdigheid. Zwitserland is meer dan bergen, kaas en chocolade alleen! Prachtige steden zoals Bern, Genève en Zürich, zijn een bezoekje meer dan waard. Ontdek ook de talloze meren tijdens een autovakantie Zwitserland.

De populairste regio's voor een autovakantie in Zwitserland

Onze aanbevelingen voor Autovakanties Zwitserland

 • Hotel Brienz

  1. Zwitserland
  2. Berner Oberland
  3. Brienz
  Vooraanzicht Hotel
  v.a. 272 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Hotel & Naturhaus Bellevue

  1. Zwitserland
  2. Centraal Zwitserland
  3. Seelisberg
  Exterieur
  v.a. 121 p.p.

  Exclusief reserveringskosten 25,00 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Hotel Jungfrau Lodge

  1. Zwitserland
  2. Berner Oberland
  3. Grindelwald
  Voorzijde hotel
  v.a. 210 p.p.

  Exclusief Calamiteitenfonds, SGR bijdrage en reserveringskosten 37,50 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.

 • Hotel Bären

  1. Zwitserland
  2. Berner Oberland
  3. Wilderswil
  Buitenkant
  v.a. 67 p.p.

  Exclusief reserveringskosten 25,00 per boeking.

  Eventueel ter plaatse te betalen kosten worden u getoond in de volgende stap.


Lees alles over onze autovakanties naar Zwitserland

Goed voorbereid op autovakantie naar Zwitserland

Voor een autovakantie naar Zwitserland bent u bij de Jong Intra Vakanties aan het juiste adres. Of het nu om een autorondreis gaat of een heerlijke vakantie op de camping, in een hotel of vakantiepark, wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van de mooiste autovakanties naar Zwitserland. Met een autovakantie stapt u in uw eigen auto om zelf naar uw bestemming te rijden. Wilt u van de route ook al een vakantie maken met stops en overnachtingen onderweg, raden we een autorondreis aan. Wij regelen dan de accommodaties voor u, natuurlijk geven we u ook tips voor bezienswaardigheden onderweg en bent u vrij in de route die u neemt.


Autovakanties naar Zwitserland met de Jong Intra Vakanties

Het voordeel van een autovakantie is dat u iedere minuut van de dag vrij bent om te gaan en te staan waar u wilt. U kunt zelf bepalen hoe lang u over de heen- en terugreis wilt doen. Wilt u rechtstreeks over de snelwegen of kiest u juist voor de langzamere toeristische route, waarbij u langs leuke dorpjes rijdt en prachtige landschappen. De keus is aan u.

Eenmaal op de plaats van bestemming heeft u de auto bij de hand. Ideaal voor boodschappen of een bezoek aan een mooie stad. Een autovakantie brengt u naar uw bestemming in Zwitserland, gewoon perfect geregeld door de Jong Intra Vakanties.

Tip: combineer eens meerdere landen tijdens 1 vakantie, bv. Duitsland, Oostenrijk, Italië en Zwitserland! Ook het combineren van meerdere plaatsen binnen Zwitserland behoort tot de mogelijkheden! Zo kunt u binnen korte tijd de verschillende facetten van Zwitserland en de buurlanden ontdekken.

Wat is nu het verschil tussen een autovakantie naar Zwitserland en een autorondreis naar Zwitserland?

Autovakanties naar Zwitserland

Met een autovakantie naar Zwitserland rijdt u met uw eigen auto vanuit huis naar uw accommodatie in Zwitserland waar u uw vakantie wilt gaan doorbrengen. Ideaal voor een dichtbij bestemming zoals Zwitserland en u ervaart de vrijheid van uw eigen auto.

Wat boekt u bij de Jong Intra Vakanties met een autovakantie naar Zwitserland? U verzorgt zelf het vervoer met eigen auto en wij regelen uw accommodatie ter plaatse. Of dat nu een vakantiewoning, een camping, vakantiepark, hotel of appartement is. Vooraf geregeld is wel zo prettig!

Autorondreizen naar Zwitserland

Met een autorondreis naar Zwitserland rijdt u met uw eigen auto vanuit huis naar de eerste bestemming waar u overnacht, u verblijft niet de hele vakantie in hetzelfde hotel en plaats maar trekt rond. In de ene plaats verblijft u enkele nachten of een week, zo kunt u veel zien tijdens uw vakantie zonder heel lang te reizen. Iedere dag of elke paar dagen reist u verder naar uw volgende bestemming en geniet u van uw omgeving. De Jong Intra Vakanties. De Jong Intra Vakanties heeft een ruime keus aan autorondreizen in Europa. Bij al onze autorondreizen is de route goed uitgedacht en ontvangt u uitgebreide tips voor uw rondreis, bovendien ontvangt u een gratis ANWB boekje.


De mooiste regio's voor een autovakantie naar Zwitserland

Welke regio gaat u ontdekken

Een autovakantie Zwitserland staat garant voor een heerlijke vakantie! Geniet van de gezonde berglucht, prachtige, kristalheldere meren, bergtoppen, groene dalen, mooie steden en idyllische dorpjes tijdens uw autovakantie Zwitserland. Een tocht met de kabelbaan of één van de wereldberoemde treinen mag zeker niet ontbreken tijdens een bezoek aan dit fantastische land. Zo ontspannend als het reizen per trein in Zwitserland is, zo spannend is het uitzicht waarop u wordt getrakteerd.

De Zwitserse keuken staat bekend vanwege de hoge kwaliteit. De bekendste producten zijn toch wel de overheerlijke Zwitserse chocolade en de Zwitserse kaasfondue, om uw vingers bij af te likken. Al zin gekregen in een autovakantie Zwitserland? 

Ook in de winter is Zwitserland een vakantieland bij uitstek. Vele gasten van ons gingen u voor. Bekijk ons aanbod wintersport Zwitserland. Andere uitstekende keuzes zijn een autovakantie Oostenrijk, een autovakantie Duitsland of een autovakantie Italië. Volop keuze en voor iedereen wat wils!


Vervoer

Met de eigen auto

Zwitserland is makkelijk bereikbaar vanuit Nederland. Vanuit Nederland kun je in één dag naar Zwitserland rijden. De snelste route is om via Duitsland te rijden over de Bundesautobahn (A3). In Zwitserland heb je een tolvignet nodig. Naast een tolvignet voor de snelwegen moet je extra tol betalen voor een aantal tunnels zoals de Grote-Sint-Bernardtunnel en de Munt-la-Scheratunnel.

De tolwegen worden goed onderhouden en de maximum snelheden worden goed aangegeven. Parkeren kunt u vrijwel zonder problemen in Zwitserland. Houd u in de vakantieperioden rekening met drukte op de route.


Magazine Autovakanties & Autorondreizen

Wilt u met uw eigen auto op vakantie en bent u nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autovakanties & Autorondreizen. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's vindt u een selectie van de beste accommodaties naar de volgende bestemmingen: Italië, Spanje, Kroatië, Ierland, Benelux, Slovenië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië, Zwitserland en Groot-Brittannië.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Autovakanties & Autorondreizen