Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
December 2022
Januari 2023
Februari 2023
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Autovakanties
Goed voorbereid op vakantie

Een autovakantieZwitserland staat voor veelzijdigheid. Zwitserland is meer dan bergen, kaas en chocolade alleen! Prachtige steden zoals Bern, Genève en Zürich, zijn een bezoekje meer dan waard. Ontdek ook de talloze meren tijdens een autovakantie Zwitserland.

Onze adviseurs

We hebben een jarenlange ervaring in het samenstellen van de mooiste autovakanties Zwitserland. Ieder jaar gaan onze inkopers en productspecialisten op pad om de hotels en appartementen in Zwitserland te bezoeken en nieuwe accommodaties te vinden. Zo kunnen we u ieder seizoen de mooiste, meest uitgebreide en voordelige autovakanties Zwitserland bieden.

Tip: combineer eens meerdere landen tijdens 1 vakantie, bv. Duitsland, Oostenrijk, Italië en Zwitserland! Ook het combineren van meerdere plaatsen binnen Zwitserland behoort tot de mogelijkheden! Zo kunt u binnen korte tijd de verschillende facetten van Zwitserland en de buurlanden ontdekken. U zegt het maar; de sky is the limit bij de Jong Intra Vakanties.

20120604_DeJongIntraVakanties_573-bewerkt
Ina Duitsland expert
20120604_DeJongIntraVakanties_623-bewerkt
Malindi

Populaire bestemmingen in Autovakanties

Over Zwitserland gesproken...

Een autovakantie Zwitserland staat garant voor een heerlijke vakantie! Geniet van de gezonde berglucht, prachtige, kristalheldere meren, bergtoppen, groene dalen, mooie steden en idyllische dorpjes tijdens uw autovakantie Zwitserland. Een tocht met de kabelbaan of één van de wereldberoemde treinen mag zeker niet ontbreken tijdens een bezoek aan dit fantastische land. Zo ontspannend als het reizen per trein in Zwitserland is, zo spannend is het uitzicht waarop u wordt getrakteerd.

De Zwitserse keuken staat bekend vanwege de hoge kwaliteit. De bekendste producten zijn toch wel de overheerlijke Zwitserse chocolade en de Zwitserse kaasfondue, om uw vingers bij af te likken. Al zin gekregen in een autovakantie Zwitserland? 

Naast onze autovakanties Zwitserland bieden wij ook treinreizen Zwitserland aan. Reist u liever in groepsverband? Ook dan bent u bij de Jong Intra Vakanties aan het juiste adres. Bekijk hier ons aanbod busreizen Zwitserland.

Ook in de winter is Zwitserland een vakantieland bij uitstek. Vele gasten van ons gingen u voor. Bekijk hier ons aanbod wintersport Zwitserland.

Andere uitstekende keuzes zijn een autovakantie Oostenrijk, een autovakantie Duitslandof een autovakantie Italië. Volop keuze en voor iedereen wat wils!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 33 vakanties in Autovakanties

Ervaringen

Jan en Magda Quik We zijn jaren achterheen in Oostenrijk op zomervakantie geweest, vanwege de mooie natuur en de bergen. Maar een vriend attendeerde ons erop dat er in Zwitserland nog mooiere en hogere wandelingen gemaakt konden worden. Daar waren we juist op zoek naar. We zijn blij deze raad te hebben opgevolgd. Ontzettend genoten in Wallis. Volgend jaar weer!
Lees meer Lees minder
Jaap en Jolanda - Winterswijk Na jaren te hebben genoten van een mooie skivakantie in Zwitserland, nu ook eens een zomervakantie in Zwitserland doorgebracht. We hebben volop genoten en prachtige wandelingen gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Lees meer Lees minder
Ad en Alice Heystek Op onze laatste vakantie naar Italië zijn we door Zwitserland gereden. We waren verbaasd over het indrukwekkende landschap. Afgelopen zomer hebben we dan Zwitserland als bestemming gekozen. Een prachtig en gastvrij land, culinair genoten en ontspannen. We gaan zeker terug.
Lees meer Lees minder

Autovakanties in beeld

 • Wandelaars Zwitserland
  Wandelaars Zwitserland
 • Zwitserse bergen
  Zwitserse bergen
 • Lente in Zwitserland
  Lente in Zwitserland

Populaire vakanties in Autovakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 33 vakanties in Autovakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!