Vakantie Berner Oberland

Vakantie Berner Oberland

Jenny

Bergen zoals de Eiger, Mönch en Jungfrau imponeren met unieke vergezichten zoals bijvoorbeeld vanaf de Jungfraujoch - Top of Europe. Glasheldere meren zoals de Thunersee en Brienzersee nodigen uit voor een verfrissende duik. De alpine authenticiteit en de traditionele volksfeesten zijn inspirerend en brengen onvergetelijke momenten.

Jenny

Zwitserland expert

Ontdek één van de veelzijdigste regio's van Zwitserland!

Populaire bestemmingen in Berner Oberland

Lees alles over Berner Oberland

Goed voorbereid op vakantie naar Berner Oberland

Ontdek de veelzijdigheid van de regio tijdens een autovakantie Berner Oberland, waar het bergentrio Eiger, Mönch en Jungfrau op u wacht. Houdt u van water, bezoek dan een van de vele watervallen of gun uzelf een heerlijke boottocht op de Thuner- of de Brienzersee. Wandelen, fietsen of bergklimmen: alles kan tijdens een autovakantie Berner Oberland. 


Populaire bestemmingen in Berner Oberland

Welke bestemming in Berner Oberland gaat u ontdekken?

Het Berner Oberland is goed bereikbaar en ligt centraal in Zwitserland. Schilderachtige, door ontelbare bergtoppen omzoomde landschappen met meer dan 800 meren, evenementen van wereldklasse en topbelevenissen, in ere gehouden tradities en tastbare gewoonten: beleef het allemaal tijdens uw autovakantie Berner Oberland.

Of wat dacht u van een treinexcursie naar het beroemde Jungfraujoch of een tocht per kabelbaan naar de Schilthorn-Piz Gloria, bekent uit een James Bondfilm?

Er zijn volop mogelijkheden. Ontdek het zelf tijdens een autovakantie Berner Oberland!

Of wilt u graag naar Zwitserland, maar bent u er nog niet uit waar naartoe? Bekijk dan ons volledige aanbod autovakanties Zwitserland.

Tevens kunnen we u Oostenrijk of Duitsland als vakantiebestemming adviseren.

Bekijk hier ons aanbod


Magazine Autovakanties & Autorondreizen

Wil je met je eigen auto op vakantie en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autovakanties & Autorondreizen. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's zie je hier ook een selectie van de beste accommodaties naar de volgende bestemmingen: Italië, Spanje, Kroatië, Ierland, Benelux, Slovenië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië, Zwitserland en Groot-Brittannië.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Autovakanties & Autorondreizen