Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Vliegvakanties
Goed voorbereid op vakantie

Uw vliegvakantie Finland start in Amsterdam, op de luchthaven Schiphol. U reist in ca. 2,5 uur naar de hoofdstad Helsinki. Helsinki is de toegangspoort voor zuid- en centraal Finland. Wilt u liever direct naar het noorden, naar Fins Lapland, dan is Rovaniemi de beste aanvlieghaven. Met vliegvakanties Finland komt zelfs het 'Dak van Europa' dichtbij. Vliegvakanties Finland zijn niet alleen in de zomer mogelijk. Ook in de winter bieden we vliegvakanties wintersport Fins Lapland aan.

Onze adviseurs

Alhoewel het goed mogelijk is om Finland per auto te bereiken, inclusief een ferry-overtocht vanuit het noorden van Duitsland naar Helsinki, is het toch ook zeer comfortabel en tijdsbesparend om te vliegen naar Finland. KLM onderhoudt dagelijkse vluchten en meerdere keren per dag. Ook de Finse luchtvaartmaatschappij Finnair heeft vele mogelijkheden. U bent in ca. 2,5 uur op de luchthaven van Helsinki waarvandaan u ook binnenlandse vluchten kunt boeken naar Lapland.
Heleen
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen in Vliegvakanties

Vanaf je steiger zo het meer in!

In Finland zijn de zomerdagen weliswaar heerlijk lang, maar u kunt uw kostbare vakantietijd goed gebruiken. Een vliegvakantie Finland is dan ook een goede optie. Vliegen naar Finland kan snel en comfortabel met KLM of Finnair naar Helsinki of verder noordelijk, Rovaniemi, waarna uw vakantie kan beginnen. Of u nu een stedentrip Helsinkimaakt of een schitterende rondreis Finland, na een paar uur kunt u al heerlijk ontspannen van uw vakantie genieten. Hiernaast bieden wij ook een mooi aanbod aan prachtige fly en drives langs en door de mooiste plekjes van Finland aan. Bekijk eens fly-driveFinland.

Veel gasten zijn u al voorgegaan met een vliegvakantie Finland. Op de luchthavens zijn de kantoren van de autoverhuurmaatschappijen gevestigd. We werken al jaren samen met Avis en hebben zeer goede ervaringen met deze verhuurder. Huurauto's zijn er in alle soorten, groot en klein, handgeschakeld en automaat. Zo kunnen we uw vliegvakantie Finland geheel op maat samenstellen.

Dat geldt namelijk ook voor onze rondreizen Finland. Mocht u een andere route willen, extra overnachtingen voor of na uw reis, dan kunnen we onze basis rondreizen aanpassen of een volledige rondreis op maat aanbieden.

Maximale vrijheid en blijheid dus.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in één van onze andere Scandinavische bestemmingen. Kijkt u ook eens bij ons volgende aanbod:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 9 vakanties in Vliegvakanties

Ervaringen

Fam. van Gaalen, Boekelo We twijfelden tussen de ferry en vliegen. Het is het laatste geworden en dat is ons goed bevallen. Snel en goedkoop, als je vroeg boekt ten minste.
Lees meer Lees minder
Johan en Monique van Ruijsdaal, Zoetermeer We zijn afgelopen zomer met KLM naar Helsinki gevlogen. Een leuke stedentrip gemaakt van 4 dagen en daarna nog bij familie geweest. Zeker voor een kort tripje is zelf autorijden niet te doen.
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Vliegvakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 9 vakanties in Vliegvakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!