Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

maatwerk
Maatwerk reizen
Elk mens is uniek en heeft ook zijn eigen specifieke wensen.
 • Uw reis op maat samengesteld
 • Advies van onze specialisten
 • Geen onverwachte kosten
Lees verder
Intro
Snel door naar
Lees alles over Vietnam
Goed voorbereid op vakantie

Het ''land van de rijzende Draak'' bezoeken? Dat doet u natuurlijk samen met de Jong Intra Vakanties.

Maak kennis met de natuur in het noord van Vietnam in bijvoorbeeld Halong Bay of bij Sapa. Geniet van de mooie stranden bij Hoi An en vergeet niet dit gezellige autenthieke dorp te bezoeken. Naast de indrukwekkende steden Hanoi en Ho Chi Mihn Stad heeft Vietnam de mooiste rijstvelden van Zuidoost-Azië.

De bevolking vriendelijk en open, en drinkt graag een biertje met toeristen. Reizen in Vietnam is makkelijk door de goede infrastructuur in het land. Veel mensen spreken goed Engels en het land ontwikkelt zich snel.

Een reis naar Vietnam met de Jong Intra Vakanties is een reis die u niet snel zult vergeten!

Onze adviseurs

Bij ons prachtige aanbod in Zuidoost-Azië mag Vietnam natuurlijk niet ontbreken. Tijdens mijn reizen door dit land, leerde ik de mooiste plekjes kennen. Kies een van onze mooie rondreizen of laat uw reis door Vietnam op maat voor u samenstellen.

Marjolein Borsje
Marjolein Maatwerk specialist

Vietnam volgens de Jong Intra Vakanties

Ons reisaanbod

Vietnam is een vakantiebestemming die jaarlijks vele vakantiegangers keer op keer weet te verrassen. Het zal u dan ook niet verbazen dat een groot aantal van hen meer dan eens terugkeert.

De Jong Intra Vakanties stelde voor een mooi aanbod van vliegvakanties Vietnam samen; kies uit de mooiste individuele rondreizen Vietnam en laat uw droomreis speciaal voor u samenstellen met onze maatwerkreizen Vietnam.

Individuele rondreizen Vietnam

De Jong Intra Vakanties is de specialist op het gebied van individuele rondreizen Vietnam. Onze jarenlange ervaring met individuele rondreizen en de bestemming Vietnam maakt het mogelijk om een zeer divers aanbod samen te stellen. Alle individuele rondreizen door Vietnam worden uitgevoerd door een ervaren privé-chauffeur en deskundige gids.

Een individuele rondreis door Vietnam is naar wens aan te passen. Meer tijd nodig voor de indrukwekkende rijstvelden, prachtige steden of de mooie stranden? Hiervoor maakt u gebruik van onze maatwerkreizen Vietnam.  

In Vietnam onderscheidt zich het noorden van het zuiden door haar natuur. Het noorden van Vietnam is een bergachtig gebied met kalkstenen punten en groene valleien vol rijstvelden, theeplantjes, huizen op palen en met hyacinten bedekte rivieren. Terwijl het zuiden van Vietnam wordt gekenmerkt door de Mekong Delta. Volle rijstvelden, palmbomen en bloemnvelden, het beeld van een groene oase dringt zich hier aan u op.

Daarnaast beschikt Vietnam ook over de volle lengte van het land over een 2000 km lange kustlijn met prachtge stranden. In miljoenensteden als Hanoi, de hoofdstad, en Ho Chi Minh Stad, voormalig Saigon, zijn veel bezienswaardigheden te zien. Onze verre reizen specialisten kunnen u snel en eenvoudig aanvullende informatie verstrekken over ons aanbod Vietnam reizen.

 

Indivduele rondreizen

Tijdens een individuele rondreis Vietnam maakt u uw reis met een privé-chauffeur en Engelssprekende lokale gids, die samen met u dagelijks het programma doornemen. U heeft verder de beschikking over een airconditioned auto of minivan.

Steden als Hanoi in het noorden en Ho Chi Ming Stad in het zuiden, maar ook de Baai van Halong, en plaatsen als Hué, Hoi An zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Sommige verplaatsingen worden vanwege de afstand en de infrastructuur, of per trein of binnenlandse vlucht gedaan. Voor meer en aanvullende informatie adviseren wij u om contact op te nemen met onze verre reizen specialisten. Zij kunnen u snel van advies voorzien vanwege het feit dat zij de bestemmingen zelf kennen en werken met gerenommeerde en gespecialiseerde agenten ter plaatse.

Uiteraard kunt u ook uw individuele reis door Vietnam ook uitbreiden met lokale excursies, die wij ook vooraf voor u kunnen reserveren. Tevens kunt voorafgaand, of aan het eind, ook de duur van uw reis verlengen door bijvoorbeeld er nog een week aan het strand bij Nha Trang, bij te boeken. Want na een drukke en inspannende reis door dit fantastische land heeft u behoefte om nog even te ontspannen voordat u weer naar huis gaat.

Maatwerk

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een aantal zeer geliefde individuele rondreizen Vietnam samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.  

Lees meer over maatwerk Vietnam

 

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Vietnam of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Vietnam? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tm vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Vietnam? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Stel uw eigen reis samen

 

Strandvakantie in Vietnam

Uiteraard is het ook mogelijk een strandvakantie Vietnam te boeken bij de Jong Intra Vakanties. U vliegt naar uw bestemming met een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij en heeft veelal de mogelijkheid om een transfer naar en van uw accommodatie te reserveren.

 

Alle strandvakanties Vietnam

Asian Dream: onze luxe strandvakanties

Relaxen op de mooiste stranden in een exotische Aziatische bestemming naar keuze, overnachten in een luxe hotel met een onberispelijke service en zeer comfortabel vliegen met de topluchtvaartmaatschappij Singapore Airlines. Dat zijn onze Asian Dream luxe strandvakanties. U kunt onze Asian Dream aanbod uiteraard ook gebruiken bij de verlenging van uw maatwerk reis naar Vietnam.

Populaire bestemmingen in Vietnam

Veelzijdige bestemming in Azië

Vietnam is een land met een veel bewogen geschiedenis, maar tegelijkertijd ook fascinerend en indrukwekkend. Vietnam is gezegend met een prachtige natuur, een mooie historie met indrukwekkende  tempels en paleizen en een vriendelijke bevolking.  Een vakantie naar dit veelzijdige land zult u niet snel vergeten! De programma's van onze individuele rondreizen zitten boordevol interessante bezienswaardigheden en excursies.

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een vakantie Vietnam wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

 • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

 • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

 • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

 • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

 • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen                                                          

 • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

 • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen                         

Ervaringen

Familie van der Ven - IJsselmuiden In 3 weken tijd hebben we kennis kunnen maken met een prachtig land en vriendelijke mensen. Onze gids heeft ons tijdens de ries veel verteld over het land. Het land heeft veel mooie natuur maar bovenal ook een rijke cultuur. Een aanrader voor iedereen die iets bijzonders wil zien en meemaken.
Lees meer Lees minder

Vietnam in beeld

 • shutterstock_9247984
  shutterstock_9247984
 • shutterstock_11330743
  shutterstock_11330743
 • shutterstock_11264944
  shutterstock_11264944
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld