Maatwerk reizen Maleisie

Maatwerk reizen Maleisië

Mariëlle

Uiteraard staan wij dag en nacht voor je klaar met de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor jouw verre reis naar Maleisië. Wij hebben de routes en reizen op deze website met zorg uitgekozen en samengesteld, maar wil je hier zelf toch liever iets in aanpassen of heb je meer tijd om te genieten van het land, laat het ons dan weten. Wij passen graag de reis geheel naar wens aan. Indien je een geheel anders voorstel heeft, kijken wij graag met je naar de mogelijkheden en kunnen wij eventueel een offerte geheel op maat samenstellen.

Mariëlle

Verre reizen specialist

Zelf je eigen reis naar Maleisië samenstellen? Dat kan. Onze verre reizen specialisten helpen je graag verder.


Lees alles over maatwerk reizen Maleisië

Goed voorbereid op vakantie

Maleisië kent zoveel mogelijkheden!  Vraag de Jong Intra om een maatwerkofferte om jouw droomreis naar Maleisië te realiseren.

Jouw maatwerkreis – ons werk

Na het indienen van jouw aanvraag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk gesprek over je wensen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt je van ons een maatwerkofferte.

In de maatwerkofferte vind je een voorstel voor jouw reis en een duidelijk opgave van de kosten zoals die op dat moment van toepassing zijn.

Na het versturen van de maatwerkvoorstel nemen we uiteraard graag met je de tijd om de offerte 100% perfect te laten aansluiten bij jouw wensen.

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Maleisië of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over jouw maatwerkreis naar Maleisië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of stuur ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over jouw maatwerkreis naar Maleisië? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Digitale maatwerkoffert

Leuk om te weten: bij ons krijg je jouw maatwerkofferte digitaal. Wij bieden uitgebreide digitale maatwerkoffertes aan voor de bestemmingen: Indonesië, Thailand, Maleisië, Zuid-Afrika, Canada en Amerika. Deze onderscheidende digitale maatwerk offerte bevat veel beleving met inspirerende beelden. Nieuwsgierig geworden? 

De Familie Van den Heuvel maakte een op maat samengestelde rondreis door Maleisië en Singapore. Voor hun reis ontvingen zij een digitale maatwerkofferte van de Jong Intra Vakanties met een volledig overzicht van hun reis en hun accommodaties.


Bouwstenen - Dé inspiratie voor jouw eigen verre reis naar Maleisië

Malaysia, Truly Asia

Tijdens een reis naar Maleisië kun je een bezoek brengen aan het levendige Kuala Lumpur, de diverse eilandjes, het prachtige Langkawi en de ongerepte Borneo. Daarnaast kun je de oudste stad van het land Malacca bezoeken, waar de gastvrijheid van de Maleisiërs hartverwarmend is. Als je door het land reist zul je onder de indruk raken van dit natuurlijke, moderne, toch traditionele Aziatische land.

Een reis naar Maleisië met de Jong Intra Vakanties is een reis die je niet snel zult vergeten.

Bouwstenen Maleisië

Al jaren verzorgt de Jong Intra Vakanties een breed scala van groepsreizen Maleisië en individuele rondreizen Maleisië met je eigen chauffeur en gids. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

De Jong Intra Vakanties stelde bouwstenen samen die je kunt gebruiken om de ideale route te bepalen. Deze bouwstenen geven je een inzicht in de mogelijkheden van de bestemming en geven ook een goede indicatie die je tenminste nodig hebt hiervoor. Liever langer of korter? Of toch net iets anders? Dat is geen probleem.

Onze meest geliefde bouwstenen:

4 dagen / 3 nachten, Taman Negara National Park

Voorbeeld bouwsteen 1

Tijdens deze 4-daagse minitrip maak je op dag 1 een interessante boottocht vanuit Labu Sentral waar je na het diner een korte avondwandeling door de Taman Negara jungle kunt maken. Op dag 2 maak je een trektocht door de jungle en kun je genieten van de boottocht naar de Lata Berkoh waterval. De laatste twee dagen bezoek je het oorspronkelijke dorp Orang Asli en maak je een korte tocht per boot naar Kuala Tahan vanwaar je terugrijdt naar Kuala Lumpur.

Maatwerk, Maleisië, Voorbeeld bouwsteen 1

3 dagen / 2 nachten, Cameron Highlands

Voorbeeld bouwsteen 2

Vanaf Tapah leidt een mooie rit door bos en over heuvels je naar het Heritage Cameron Highlands Hotel, waar je warm wordt onthaald met scones en thee van eigen plantages. Op dag 2 rij je naar het uitzichtpunt op de berg Gunang Brinchang, het hoogste punt van Cameron Highlands. Ook bezoek je het Mossy Forest en de Boh theeplantages, waar je het thee verwerkingsproces krijgt uitgelegd. Op dag 3 keer je terug naar Kuala Lumpur. Je reist per auto of per voet.

Maatwerk, Maleisië, Voorbeeld bouwsteen 2

Sandakan Sepilok en Sukau

Voorbeeld bouwsteen 3

Tijdens deze prachtige trip maak je kennis met het het bekende Sepilok orang-oetan rehabilitatiecentrum en de prachtige jungle in Sukau. Daarnaast maak je een boottocht met de riviercruise waarbij je de kans krijgt om makaken, olifanten, orang-oetangs en neusapen in het wild te zien. Je reist per boot.

Maatwerk, Maleisië, Voorbeeld bouwsteen 3

Strandverlenging Penang

Voorbeeld bouwsteen 4

Penang, het drukste eiland van Maleisië, staat bekend om de rijke historie en kleurrijke mix van culturen. Naast de prachtige stranden en palmbomen kun je ook de hoofdstad Georgetown bezoeken, bekend om haar sfeervolle nachtmarkt. Het prachtige eiland staat ook erg bekend om de gezelligheid door de vele restaurantjes en winkeltjes.

Maatwerk, Maleisië, Voorbeeld bouwsteen 4

Strandverlenging Langkawi

Voorbeeld bouwsteen 5

Ben je op zoek naar rust, ontspanning en mooie natuur dan is Langkawi de perfecte bestemming voor jou. Wanneer men spreekt over Langkawi wordt eigenlijk altijd het hoofdeiland Pulau Langkawi bedoeld. Voor ''bounty'' stranden, een glasheldere zee en de beste mogelijkheden voor onderwatersport is Langkawi zonder twijfel een ideaal vakantieoord.

Maatwerk, Maleisië, Voorbeeld bouwsteen 5

Jouw eigen maatwerkofferte

Digitale maatwerkofferte

Wil je jouw eigen verre reis samenstellen? Dat kan. Wij helpen je graag. Leuk om te weten: bij ons krijg je jouw maatwerkofferte digitaal. Wij bieden uitgebreide digitale maatwerkoffertes aan voor de bestemmingen: Indonesië, Thailand, Maleisië, Zuid-Afrika, Canada en Amerika. Deze onderscheidende digitale maatwerk offerte bevat veel beleving met inspirerende beelden. Nieuwsgierig geworden? Vraag nu jouw offerte op maat aan.


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een maatwerkreis Maleisië wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van je vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Jarenlange ervaring in rondreizen

  • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen

  • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen

  • Zorgvuldig samengestelde rondreizen

  • Jouw rondreis geheel op maat samengesteld

  • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen

  • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes

  • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen


Magazine Verre Reizen

Welke bestemmingen heb jij op je bucketlijst staan? Wij hebben de mooiste reizen voor jou samengesteld maar bieden ook volop maatwerkmogelijkheden. Laat je inspireren en lees de ervaringen van onze experts en andere klanten en nog veel meer over de volgende landen: Amerika, Canada, Indonesië, Maleisië, Thailand, Zuid-Afrika, Aruba, Bonaire, Curaçao.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Verre reizen 2024-2025