Maatwerk Indonesie Hero

Maatwerk reizen Indonesië

Wilfried

Indonesië is één van onze favoriete vakantielanden. Graag delen wij met u de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor uw verre reis naar Indonesië. Voor onze klanten stelden wij al vele reizen samen en we horen graag uw wensen om een offerte samen te stellen voor uw maatwerkreis naar Indonesië.

Wilfried

Verre reizen specialist

Zelf uw eigen reis naar Indonesië samenstellen? Dat kan! Onze verre reizen specialisten helpen u graag verder!


Lees alles over maatwerk reizen Indonesië

Goed voorbereid op vakantie

Indonesië kent zoveel mogelijkheden!  Vraag de Jong Intra om een maatwerkofferte om uw droomreis naar Indonesië te realiseren.

Uw maatwerkreis – ons werk!

Na het indienen van uw aanvraag nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek over uw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u van ons een maatwerkofferte.

In uw maatwerkofferte vindt u een voorstel voor uw reis en een duidelijk opgave van de kosten zoals die op dat moment van toepassing zijn.

Na het versturen van de maatwerkvoorstel nemen we uiteraard graag met u de tijd om de offerte 100% perfect te laten aansluiten bij uw wensen.

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Indonesië of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Indonesië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tm vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Indonesië? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.


Bouwstenen - Dé inspiratie voor uw eigen verre reis naar Indonesië

De Gordel van Smaragd

Tijdens een reis naar Indonesië kunt verschillende steden en bezienswaardigheden van dit land bezoeken. U kunt ook een paar avontuurlijke bestemmingen bezoeken, zoals de jungle op Sumatra, de hoofdstad Jakarta van Java en de culturele stad Yogyakarta. Een reis naar Indonesië met de Jong Intra Vakanties is een reis die u niet snel zult vergeten!

Bouwstenen Indonesië

Al jaren verzorgt de Jong Intra Vakanties een breed scala van individuele rondreizen Indonesië met uw eigen chauffeur en gids. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

De Jong Intra Vakanties stelde bouwstenen samen die u kunt gebruiken de ideale route te bepalen. Deze bouwstenen geven u een inzicht in de mogelijkheden van de bestemming en geven ook een goede indicatie die u tenminste nodig hebt hiervoor. Liever langer of korter? Of toch net iets anders? Dat is geen probleem!

Onze meest geliefde bouwstenen:

4 dagen / 3 nachten, Samosir eiland

Voorbeeld bouwsteen 1

Tijdens deze indrukwekkende minitrip brengt u een bezoek aan het prachtige Samosir eiland. Dit prachtige eiland bestaat uit dorpen als Ambarita, waar nog overblijfselen te vinden zijn van oude koningen, zoals vergaderruimtes en verblijfsplaatsen. Een bezoek aan Simanindo wordt ook aangeraden, hier leeft men namelijk nog volgens de oude traditionele Batak cultuur.

Maatwerk, Indonesië. Voorbeeld bouwsteen 1

2 dagen / 1 nacht, Borobudur zonsopgang

Voorbeeld bouwsteen 2

Maak kennis met het prachtige Borobudur, waar u de beroemde Borobudur tempel kunt bewonderen bij zonsondergang. De bekende tempel wordt omgeven door vulkanen en rijstvelden waar in de vroege ochtend nog mistvelden hangen. Mocht u verder willen reizen, is het dorpje Candirejo verderop een aanrader om een indruk te krijgen van het lokale leven. U reist per auto of trein vanuit Bandung.

Maatwerk, Indonesië, Voorbeeld bouwsteen 2

4 dagen / 3 nachten, Yogyakarta - Blitar

Voorbeeld bouwsteen 3

Tijdens deze minitrip maakt u kennis met meerdere bijzondere dorpjes van Yogyakarta tot aan Blitar. U bezoekt de hindoeistische tempel van Candi Ijo, het prachtige uitzicht op de ruisende Elo rivier en het Pacitan kunstdorp waar u kunt overnachten en dineren. U reist per auto of trein vanuit Pacitan.

Maatwerk, Indonesië, Voorbeeld bouwsteen 3

4 dagen / 3 nachten, Gili Air en Kuta

Voorbeeld bouwsteen 4

Tijdens deze 4-daagse minitrip ontdekt u 3 verschillende eilanden genaamd Trawangan, Meno en Air. Terwijl u deze prachtige eilanden ontdekt heeft u de kans om te snorkelen. Op dag 3 reist u naar het zuidelijke badplaatsje Kuta, waar u kunt relaxen en de leukste restaurantjes en winkeltjes kunt bezoeken.

Maatwerk, Indonesië, Voorbeeld bouwsteen 4

4 dagen / 3 nachten, Levendig Lembongan

Voorbeeld bouwsteen 5

Deze prachtige minitrip naar Lembongan is een topper in ons aanbod van bouwstenen naar Indonesië. U maakt kennis met het Lembongan eiland waar u met de boot wordt heengebracht. Ook kunt u leuke excursies ondernemen op- en rondom het eiland. Het wordt aangeraden om te snorkelen, te duiken of één van de vele watersporten te beoefenen. U reist per voet, fiets of boot.

Maatwerk, Indonesië

Uw eigen maatwerkofferte

Digitale maatwerkoffertes

Wilt u uw eigen verre reis samenstellen? Dat kan! Wij helpen u graag. Leuk om te weten: bij ons krijgt u uw maatwerkofferte digitaal! Wij bieden uitgebreide digitale maatwerkoffertes aan voor de bestemmingen: Indonesië, Thailand, Maleisië, Zuid-Afrika, Vietnam, China, Canada en Amerika. Deze onderscheidende digitale maatwerk offerte bevat veel beleving met inspirerende beelden. Nieuwsgierig geworden? Vraag nu uw maatwerkofferte aan.


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een maatwerkreis Indonesië wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Jarenlange ervaring in rondreizen

  • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen

  • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen

  • Zorgvuldig samengestelde rondreizen

  • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

  • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen

  • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen


Magazine Verre reizen

Welke bestemmingen heeft u op uw bucketlijst staan? Wij hebben de mooiste reizen voor u samengesteld maar bieden ook volop maatwerkmogelijkheden. Laat u inspireren en lees de ervaringen van onze experts en andere klanten en nog veel meer over de volgende landen: Amerika, Canada, Indonesië, Maleisië, Thailand, Zuid-Afrika, Aruba, Bonaire, Curaçao.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Verre reizen 2024-2025