Maatwerk Indonesie Hero

Maatwerk reizen Indonesië

Mariëlle

Indonesië is één van onze favoriete vakantielanden. Graag delen wij met jou de mooiste ideeën, routes en aanbevelingen voor jouw verre reis naar Indonesië. Voor onze klanten stelden wij al vele reizen samen en we horen graag je wensen om een offerte samen te stellen voor jouw maatwerkreis naar Indonesië.

Mariëlle

Verre reizen specialist

Zelf jouw eigen reis naar Indonesië samenstellen? Dat kan. Onze verre reizen specialisten helpen je graag verder.


Lees alles over maatwerk reizen Indonesië

Goed voorbereid op vakantie

Indonesië kent zoveel mogelijkheden. Vraag de Jong Intra om een maatwerkofferte om jouw droomreis naar Indonesië te realiseren.

Jouw maatwerkreis – ons werk

Na het indienen van jouw aanvraag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk gesprek over je wensen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvang je van ons een maatwerkofferte.

In jouw maatwerkofferte vind je een voorstel voor jouw reis en een duidelijk opgave van de kosten zoals die op dat moment van toepassing zijn.

Na het versturen van de maatwerkvoorstel nemen we uiteraard graag de tijd om de offerte 100% perfect te laten aansluiten bij jouw wensen.

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Indonesië of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over jouw maatwerkreis naar Indonesië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of stuur een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over je maatwerkreis naar Indonesië? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak bel je met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Verre reizen meivakantie, Bali, Indonesië | de Jong Intra Vakanties

Bouwstenen - Dé inspiratie voor jouw eigen verre reis naar Indonesië

De Gordel van Smaragd

Tijdens een reis naar Indonesië kunt verschillende steden en bezienswaardigheden van dit land bezoeken. Je kunt ook een paar avontuurlijke bestemmingen bezoeken, zoals de jungle op Sumatra, de hoofdstad Jakarta van Java en de culturele stad Yogyakarta. Een reis naar Indonesië met de Jong Intra Vakanties is een reis die je niet snel zult vergeten.

Bouwstenen Indonesië

Al jaren verzorgt de Jong Intra Vakanties een breed scala van individuele rondreizen Indonesië met jouw eigen chauffeur en gids. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

De Jong Intra Vakanties stelde bouwstenen samen die je kunt gebruiken om de ideale route te bepalen. Deze bouwstenen geven je inzicht in de mogelijkheden van de bestemming en geven ook een goede indicatie van de tijd die je tenminste nodig hebt hiervoor. Liever langer of korter? Of toch net iets anders? Dat is geen probleem.

Onze meest geliefde bouwstenen:

4 dagen / 3 nachten, Samosir eiland

Voorbeeld bouwsteen 1

Tijdens deze indrukwekkende minitrip breng je een bezoek aan het prachtige Samosir eiland. Dit prachtige eiland bestaat uit dorpen als Ambarita, waar nog overblijfselen te vinden zijn van oude koningen, zoals vergaderruimtes en verblijfsplaatsen. Een bezoek aan Simanindo wordt ook aangeraden, hier leeft men namelijk nog volgens de oude traditionele Batak cultuur.

Maatwerk, Indonesië. Voorbeeld bouwsteen 1

2 dagen / 1 nacht, Borobudur zonsopgang

Voorbeeld bouwsteen 2

Maak kennis met het prachtige Borobudur, waar je de beroemde Borobudur tempel kunt bewonderen bij zonsondergang. De bekende tempel wordt omgeven door vulkanen en rijstvelden waar in de vroege ochtend nog mistvelden hangen. Mocht je verder willen reizen, is het dorpje Candirejo verderop een aanrader om een indruk te krijgen van het lokale leven. Je reist per auto of trein vanuit Bandung.

Maatwerk, Indonesië, Voorbeeld bouwsteen 2

4 dagen / 3 nachten, Yogyakarta - Blitar

Voorbeeld bouwsteen 3

Tijdens deze minitrip maak je kennis met meerdere bijzondere dorpjes van Yogyakarta tot aan Blitar. Je bezoekt de hindoeistische tempel van Candi Ijo, het prachtige uitzicht op de ruisende Elo rivier en het Pacitan kunstdorp waar je kunt overnachten en dineren. Je reist per auto of trein vanuit Pacitan.

Maatwerk, Indonesië, Voorbeeld bouwsteen 3

4 dagen / 3 nachten, Gili Air en Kuta

Voorbeeld bouwsteen 4

Tijdens deze 4-daagse minitrip ontdek je 3 verschillende eilanden genaamd Trawangan, Meno en Air. Terwijl je deze prachtige eilanden ontdekt heb je de kans om te snorkelen. Op dag 3 reis je naar het zuidelijke badplaatsje Kuta, waar je kunt relaxen en de leukste restaurantjes en winkeltjes kunt bezoeken.

Maatwerk, Indonesië, Voorbeeld bouwsteen 4

4 dagen / 3 nachten, Levendig Lembongan

Voorbeeld bouwsteen 5

Deze prachtige minitrip naar Lembongan is een topper in ons aanbod van bouwstenen naar Indonesië. Je maakt kennis met het Lembongan eiland waar je met een boot wordt heengebracht. Ook kun je leuke excursies ondernemen op- en rondom het eiland. Het wordt aangeraden om te snorkelen, te duiken of één van de vele watersporten te beoefenen. Je reist per voet, fiets of boot.

Maatwerk, Indonesië

Jouw eigen maatwerkofferte

Digitale maatwerkoffertes

Wil je jouw eigen verre reis samenstellen? Dat kan. Wij helpen je graag. Leuk om te weten: bij ons krijgt je jouw maatwerkofferte digitaal. Wij bieden uitgebreide digitale maatwerkoffertes aan voor de bestemmingen: Indonesië, Thailand, Maleisië, Zuid-Afrika, Canada en Amerika. Deze onderscheidende digitale maatwerk offerte bevat veel beleving met inspirerende beelden. Nieuwsgierig geworden? Vraag nu jouw maatwerkofferte aan.


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een maatwerkreis Indonesië wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Jarenlange ervaring in rondreizen

  • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen

  • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen

  • Zorgvuldig samengestelde rondreizen

  • Jouw rondreis geheel op maat samengesteld

  • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen

  • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen


Magazine Verre Reizen

Welke bestemmingen heb jij op je bucketlijst staan? Wij hebben de mooiste reizen voor jou samengesteld maar bieden ook volop maatwerkmogelijkheden. Laat je inspireren en lees de ervaringen van onze experts en andere klanten en nog veel meer over de volgende landen: Amerika, Canada, Indonesië, Maleisië, Thailand, Zuid-Afrika, Aruba, Bonaire, Curaçao.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Verre reizen 2024-2025