Maatwerk reizen Zuid-Afrika

Maatwerk reizen Zuid-Afrika

Barbara

Met heel veel plezier werk ik al meer dan 25 jaar in het toerisme en door dit prachtige beroep heb ik al heel veel van de wereld mogen zien. Mijn favoriete bestemming is toch wel Zuid-Afrika, dit unieke land met zijn enorme diversiteit, vriendelijke bevolking, een overweldigende natuur en natuurlijk de grote hoeveelheid dieren zorgt keer op keer voor onuitwisbare herinneringen. Niets fijners om een droomreis helemaal naar de wens van de klant samen te mogen stellen en na afloop de enthousiaste reacties te horen!

Barbara

Verre reizen specialist

Zelf uw eigen reis naar Zuid-Afrika samenstellen? Dat kan! Onze verre reizen specialisten helpen u graag verder!


Lees alles over maatwerk reizen Zuid-Afrika

Zuid-Afrika kent zoveel mogelijkheden!  Vraag de Jong Intra Vakanties om een maatwerkofferte om uw droomreis naar Zuid-Afrika te realiseren.

Uw maatwerkreis – ons werk!

Na het indienen van uw aanvraag nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek over uw wensen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u van ons een maatwerkofferte.

In uw maatwerkofferte vindt u een voorstel voor uw reis en een duidelijke opgave van de kosten, zoals die op dat moment van toepassing zijn.

Na het versturen van het maatwerkvoorstel nemen we uiteraard graag met u de tijd om de offerte 100% perfect te laten aansluiten bij uw wensen.

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor Zuid-Afrika of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar Zuid-Afrika? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar Zuid-Afrika? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Rondreis, Zuid-Afrika, De wereld in één land

Bouwstenen - Dé inspiratie voor uw eigen verre reis naar Zuid-Afrika

De wereld in één land

Een verre reis naar Zuid-Afrika maakt het mogelijk de Big-Five te bezoeken in één van de vele nationale parken. Maar Zuid-Afrika is zoveel méér dan wilde dieren en schitterende landschappen.

Tijdens één rondreis door Zuid-Afrika kunt u de beste wijnen ter wereld proeven, wandelen of fietsen in de indrukwekkende Drakensberg, het Zululand van Shaka Zulu bezoeken, in de voetsporen treden van Nelson Mandela én een bezoek brengen aan een van de meest bijzondere steden ter wereld, Kaapstad.

Bouwstenen Zuid-Afrika

Al jaren verzorgt de Jong Intra Vakanties een breed scala van groepsrondreizen Zuid-Afrika met Nederlandssprekende begeleiding en geheel verzorgde individuele rondreizen Zuid-Afrika. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

De Jong Intra Vakanties stelde bouwstenen samen die u kunt gebruiken de ideale route te bepalen. Deze bouwstenen geven u een inzicht in de mogelijkheden van de bestemming en geven ook een goede indicatie die u tenminste nodig hebt hiervoor. Liever langer of korter? Of toch net iets anders? Dat is geen probleem!

Onze meest geliefde bouwstenen:

4-dagen / 3 nachten, Sefapane - Ultimate Bush Experience

Voorbeeld bouwsteen 1

Tijdens deze 4-daagse minitrip maakt u kennis met met het Krugerpark via o.a een riviersafari over de Olifants rivier, waar nijlpaarden en krokodillen te vinden zijn. Ook gaat u onder begeleiding van een ervaren ranger met een 4x4 safari truck op zoek naar de Big 5 en maakt u een avondsafari met een echte 'braai' (Zuid-Afrikaanse barbeque). Uw verblijf is in de Sefapane Lodge, waar tevens de mogelijkheid is voor een heerlijke middag aan het zwembad.

Maatwerk, Zuid-Afrika, Ultimate Bush Experience

3 dagen / 2 nachten, St. Lucia en Hluhluwe

Voorbeeld bouwsteen 2 

Het beste van twee werelden: het sfeervolle plaatje St. Lucia nabij de Indische Oceaan en het beroemde Hluhluwe-iMfolozi Game Reserve. U verblijft in een sfeervol guesthouse en maakt o.a. een hippo & croc cruise over de St. Lucia wetlands. Uw gids vertelt u alles over de flora & fauna van dit prachtige gebied, wat tevens op de werelderfgoedlijst staat. Op de laatste ochtend heeft u een halve dagtour naar het Hluhluwe-iMfolozi Game Reserve inclusief, waar u onder begeleiding van een ervaren gids dit beroemde wildpark verkent en op zoek gaat naar de Big 5.

Maatwerk, Zuid-Afrika, St. Lucia en Hluhluwe

4 dagen / 3 nachten, Ontdek Addo Elephant

Voorbeeld bouwsteen 3

Tijdens deze 4-daagse minitrip ontdekt u het Addo Elephant National Park en verblijft u in een luxe safari lodge. U heeft zelf gelegenheid om het beroemde wildpark met de comfort van uw eigen huurauto te gaan verkennen of u kunt ter plaatse bij de accommodatie diverse safari activiteiten bijboeken. Op dag 3 reist u na het ontbijt door naar een luxe safari lodge, eveneens gelegen nabij het Addo Elephant National Park, waar u verblijft op basis van volpension inclusief twee safari activiteiten: in de middag een safari in het privé wildreservaat en de volgende vroege ochtend nog een tweede tweede safari.

Maatwerk, Zuid-Afrika, Ontdek Addo Elephant

3 dagen / 2 nachten, Minitrip Ontdek de Victoria Falls

Voorbeeld bouwsteen 4

Deze prachtige minitrip naar de Victoria Falls is een absolute topper in ons aanbod van bouwstenen naar zuidelijk Afrika. U maakt kennis met dit indrukwekkende natuurwereldwonder tijdens een cruise over de Zambizi rivier. Ook bezoekt u de watervallen van dichtbij. Ter plaatse kunt u nog diverse activiteiten bijboeken, zoals een helikoptervlucht over de watervallen of een safari in het nabij gelegen wildreservaat.

Maatwerk, Zuid-Afrika

3 dagen / 2 nachten, Ontdek Kaapstad - Free & Easy

Voorbeeld bouwsteen 5

De minitrip 'Ontdek Kaapstad - Free & Easy' is een geliefde start - of juist de laatste halte - van vele reizen door Zuid-Afrika. U verblijft 2 nachten in een comfortabel en centraal gelegen hotel in Kaapstad en leert de stad kennen via een leuke stadstour. Bezoek op eigen gelegenheid o.a. de indrukwekkende Tafelberg of maak een excursie naar Robbeneiland, met zijn beroemde gevangenis waar Nelson Mandela jarenlang gevangen gezeten heeft.

Kaapstad

Uw eigen maatwerkofferte

Digitale maatwerkoffertes

Wilt u uw eigen verre reis samenstellen? Dat kan! Wij helpen u graag. Leuk om te weten: bij ons krijgt u uw maatwerkofferte digitaal! Wij bieden uitgebreide digitale maatwerkoffertes aan voor de bestemmingen: Indonesië, Thailand, Maleisië, Zuid-Afrika, Canada en Amerika. Deze onderscheidende digitale maatwerk offerte bevat veel beleving met inspirerende beelden. Nieuwsgierig geworden? 

De Familie Daemen ontving van de Jong Intra Vakanties een digitale maatwerkofferte voor hun reis door Zuid-Afrika. Zij wilden de Kaapstreek en het zuiden combineren met de wildparken in het noorden van Zuid-Afrika. Onze Maatwerkspecialisten stelden een reis op maat samen die volledig aansloot bij hun wensen. 

Ook Claudia en Sandra bezochten Zuid-Afrika geheel op hun eigen manier. Zij hadden de wens vooral de nationale parken en het wildleven in het noorden en Oosten van Zuid-Afrika te bezoeken. Met diverse mooie 'bouwstenen' uit andere reizen en enkele leuke tips uit eigen ervaring stelde de Jong Intra Vakanties deze prachtige reis op maat samen voor Claudia en Sandra.

Vraag nu uw maatwerkofferte aan.

Combinaties in het zuiden van Afrika

Naast het prachtige land Zuid-Afrika heeft het continent Afrika nog zoveel meer te bieden. Bij de Jong Intra Vakanties kunt u uw reis naar Zuid-Afrika combineren met o.a. Namibië.


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een maatwerkreis Zuid-Afrika wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

  • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

  • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

  • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

  • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

  • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

  • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen


Magazine Verre Reizen

Welke bestemmingen heb jij op je bucketlijst staan? Wij hebben de mooiste reizen voor jou samengesteld maar bieden ook volop maatwerkmogelijkheden. Laat je inspireren en lees de ervaringen van onze experts en andere klanten en nog veel meer over de volgende landen: Amerika, Canada, Indonesië, Maleisië, Thailand, Zuid-Afrika, Aruba, Bonaire, Curaçao.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Verre reizen 2024-2025