Florida Fantastic 10-daagse autorondreis inclusief vliegreis / 9-daagse autorondreis

 • Florida Everglades
 • Florida Fun at the beach
 • Walt Disney World Main Street
 • Florida kaart
 • Florida Gulf Coast
 • 12 foto's
 • Fly drives
 • Rondreizen
 • Verre reizen
 • Al jaren een topper
 • Centraal gelegen hotels
 • NL routebeschrijving
 • Prijstip
 • Verlenging mogelijk

Een prachtige reis door de Sunshine State. Je krijgt volop de gelegenheid om de vele attracties in Orlando te bezoeken en hier vind je absoluut voor ieder wat wils. Tevens gaat deze rondreis naar het Everglades National Park, het grootste subtropische gebied van Florida. Je verblijft enkele dagen in Miami om te relaxen of om de kleurrijke en swingende stad uitgebreid te ontdekken. De terugreis gaa

Vervoersmogelijkheden
9-daags programma
 1. Dag 1: Amsterdam - Orlando
 2. Dag 2 en 3: Orlando
 3. Volledig 9 daags programma

Over Florida Fantastic

Intro

Een prachtige reis door de Sunshine State. Je krijgt volop de gelegenheid om de vele attracties in Orlando te bezoeken en hier vind je absoluut voor ieder wat wils. Tevens gaat deze rondreis naar het Everglades National Park, het grootste subtropische gebied van Florida. Je verblijft enkele dagen in Miami om te relaxen of om de kleurrijke en swingende stad uitgebreid te ontdekken. De terugreis gaat via het bekende Kennedy Space Center aan de oostkust. Een mooie autorondreis waarbij je vele gezichten van Florida ziet.

Hoogtepunten

- Orlando
- Clearwater Beach
- Naples
- Miami
- Everglades National Park
- Palm Beach
- Kennedy Space Center (ter plaatse extra te reserveren)


Verblijf

Overnachtingen

Gedurende deze autorondreis verblijf je in goede middenklasse hotels.
3 x Orlando
1 x Clearwater Beach
1 x Naples
2 x Miami
1 x Orlando


Reviews

8,5
Heel goed (8+) 1 review
 • Faciliteiten 8
 • Kamers 7
 • Ligging hotel 8
 • Personeel & Service 9
 • Prijs-kwaliteitverhouding 10
 • Uw huurauto of camper 9
 • 8,5
  • Faciliteiten 8
  • Kamers 7
  • Ligging hotel 8
  • Personeel & Service 9
  • Prijs-kwaliteitverhouding 10
  • Uw huurauto of camper 9

  Met het gezin deze reis gedaan. Vooraf veel trips al vastgelegd en kaarten voor Disney besteld. Amerika is (na de Douane) een geweldig en makkelijk land om in te reizen. Veel vriendelijke mensen en mooie toegankelijke natuur. Wij hebben er voor gekozen om deze reis veel te doen: 2x Disney, dolfijnen spotten vanaf een speedboat, kanoën en een airboat in de Everglades, wandelen in natuurgebieden en Miami en ook nog een paar strandmomenten. Geweldig!


Locatie

Toon de kaart

Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma met vlucht

 1. Dag 1: Amsterdam - Orlando

  Na aankomst op de luchthaven van Orlando haal je de huurauto op en rijd je naar het hotel, waar je de komende 3 nachten verblijft.

 2. Dag 2 en 3: Orlando

  Je hebt 2 hele dagen de tijd om volop van de vele attractieparken te genie­ten. Wij hebben er alvast een aantal voor je op en rijtje gezet die je allemaal naar eigen wens kunt gaan bezoeken:

  Epcot® - De toekomst en visie op de wereld van morgen wordt hier samengebracht met de internationale culturen van vandaag. Epcot® is een inspiratiebron voor kinderen van alle leeftijden. Rijdt de langste en snelste route in een testwagen. Bezoek ook 'Tomorrowland' waar je in de wereld van de toekomst terecht komt. Zowel jong als oud zal zich hier goed vermaken.

  Disney's Animal Kingdom® - Ga op safari in Afrika en ontmoet echte olifanten, leeuwen, giraffen en zebra's. Reis miljoenen jaren terug in de tijd en red de dinosaurussen van uitsterving. Je zult plezier beleven aan de figuren uit de Lion King of een avontuurlijke rafttocht.

  Magic Kingdom® Park - Ontmoet Micky Mouse en zijn vriendjes in het Magic Kingdom Park, waar de fantasie van Walt Disney werkelijkheid wordt. Het spreekt tot de verbeelding van kinderen maar ook de ouderen gaan op in de sprookjeswereld uit hun kinderjaren.

  Disney's Hollywood Studios® - Je kunt hier volop genieten van alles wat met de totstandkoming van films te maken heeft. Speel bijna zelf mee in films als Star Wars en Indiana Jones en beleef de spannendste avonturen in de Tower of Terror en Rock ‘n’ Roller Coaster.

  Sea World - Geniet en lach bij de zeeleeuwen- en ottershow en bewonder de dolfijnen en haaien en de beroemde orka's. Je kunt door een tunnel van plexiglas lopen, waarbij je het onderwaterleven van dichtbij kunt zien. Tevens zijn er diverse zeer spectaculaire achtbanen

  Universal Studios - In dit beroemde park waar delen van vele films zijn opgenomen zullen de meeste straten en gebouwen je bekend voorkomen. Speel zelf mee in ET, Men in Black, Twister, King Kong of Harry Potter en drink wat met de Blues Brothers.

  Universal Studios Islands of Adventure - Treedt binnen in de wereld van de bekende en legendarische klassiekers en filmhelden van vandaag. Begin de reis naar een serie van 5 fantastische eilanden: Marvel Super Hero Island, Jurassic Park, The Lost Continent, Seuss Landing en de Toon Lagoon.

 3. Dag 4: Orlando - Clearwater Beach (ca. 200 km)

  Voor je Orlando verlaat, kun je nog een bezoek brengen aan Sea World. Uiteraard kun je ook een bezoek brengen aan het gezellige oude centrum van Orlando of vroeg aan de reis naar Clearwater Beach aan de tropische Gulf Coast beginnen, waar je vanavond zult overnachten.

Dagprogramma eigen vervoer

 1. Dag 1: Orlando

  Je gaat op eigen gelegenheid naar het hotel, waar je de komende 3 nachten verblijft.

 2. Dag 2 en 3: Orlando

  Je hebt 2 hele dagen de tijd om volop van de vele attractieparken te genie­ten. Wij hebben er alvast een aantal voor je op en rijtje gezet die je allemaal naar eigen wens kunt gaan bezoeken:

  Epcot® - De toekomst en visie op de wereld van morgen wordt hier samengebracht met de internationale culturen van vandaag. Epcot® is een inspiratiebron voor kinderen van alle leeftijden. Rijdt de langste en snelste route in een testwagen. Bezoek ook 'Tomorrowland' waar je in de wereld van de toekomst terecht komt. Zowel jong als oud zal zich hier goed vermaken.

  Disney's Animal Kingdom® - Ga op safari in Afrika en ontmoet echte olifanten, leeuwen, giraffen en zebra's. Reis miljoenen jaren terug in de tijd en red de dinosaurussen van uitsterving. Je zult plezier beleven aan de figuren uit de Lion King of een avontuurlijke rafttocht.

  Magic Kingdom® Park - Ontmoet Micky Mouse en zijn vriendjes in het Magic Kingdom Park, waar de fantasie van Walt Disney werkelijkheid wordt. Het spreekt tot de verbeelding van kinderen maar ook de ouderen gaan op in de sprookjeswereld uit hun kinderjaren.

  Disney's Hollywood Studios® - Je kunt hier volop genieten van alles wat met de totstandkoming van films te maken heeft. Speel bijna zelf mee in films als Star Wars en Indiana Jones en beleef de spannendste avonturen in de Tower of Terror en Rock ‘n’ Roller Coaster.

  Sea World - Geniet en lach bij de zeeleeuwen- en ottershow en bewonder de dolfijnen en haaien en de beroemde orka's. Je kunt door een tunnel van plexiglas lopen, waarbij je het onderwaterleven van dichtbij kunt zien. Tevens zijn er diverse zeer spectaculaire achtbanen

  Universal Studios - In dit beroemde park waar delen van vele films zijn opgenomen zullen de meeste straten en gebouwen je bekend voorkomen. Speel zelf mee in ET, Men in Black, Twister, King Kong of Harry Potter en drink wat met de Blues Brothers.

  Universal Studios Islands of Adventure - Treedt binnen in de wereld van de bekende en legendarische klassiekers en filmhelden van vandaag. Begin de reis naar een serie van 5 fantastische eilanden: Marvel Super Hero Island, Jurassic Park, The Lost Continent, Seuss Landing en de Toon Lagoon.

 3. Dag 4: Orlando - Clearwater Beach (ca. 200 km)

  Voor je Orlando verlaat, kun je nog een bezoek brengen aan Sea World. Uiteraard kun je ook een bezoek brengen aan het gezellige oude centrum van Orlando of vroeg aan de reis naar Clearwater Beach aan de tropische Gulf Coast beginnen, waar je vanavond zult overnachten.


Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
 • 8 overnachtingen in goede middenklasse accommodaties in een kamer met bad of douche en toilet
 • Verzorging op basis van logies
 • Uitgebreide Nederlandstalige digitale en virtuele algemene informatie over Amerika en de door jou te bezoeken plaatsen en bezienswaardigheden, dag-tot-dag routekaart en routesuggesties met vele tips voor onderweg en op het overnachtingsadres, hotellijst, hotelbeschrijvingen en de hotelvouchers. Je ontvangt al deze informatie reeds voor vertrek bij de reisbescheiden
 • Gratis reisgids naar keuze t.w.v. €28,95 inclusief verzendkosten
Niet inbegrepen
 • Huurauto
 • Parkeer-, tol- en entreegelden en entreegelden nationale parken


Praktische informatie


Nog meer informatie over je vakantie

Wil je meer weten over de vakantiebestemming of het vakantiethema van je keuze? Je leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over je vakantieland

Lees meer over je vakantiethema


Anderen bekeken ook