Nederlandse Antillen, AdobeStock 246783620

Vakantie Nederlandse Antillen

Wilfried, Verre reizen specialist | de Jong Intra Vakanties

Wanneer ik het donkere en grauwe weer in Nederland zat ben verlang ik al snel weer naar de warmte en de zon. De Nederlandse Antillen hebben het hele jaar door tropische temperaturen van ca. 30 graden, een heerlijk briesje, schitterende stranden en een adembenemende onderwaterwereld.

Wilfried

Verre reizen specialist

Voor een zonvakantie naar de Nederlandse Antillen bent u bij de Jong Intra Vakanties aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit diverse hotels en luxe resorts die van alle gemakken zijn voorzien. Welk eiland kiest u voor uw volgende vakantie naar de Nederlandse Antillen?

De Nederlandse Antillen

Top 3 vakantie Nederlandse Antillen


Reizen naar de Nederlandse Antillen met de Jong Intra Vakanties

Bij de Jong Intra Vakanties heeft u ruime keuze uit accommodaties voor uw vakantie naar de Nederlandse Antillen ##THISYEAR##. Of u nu met het hele gezin op vakantie wilt, gezellig samen of met een groep vrienden, wij hebben voor iedereen een geschikt aanbod aan hotels en appartementen in Aruba, Bonaire en Curaçao.

Hotels en appartementen

Bent u opzoek naar een grootschalig, all-inclusive hotel met het hele gezin, een luxe resort met uw geliefde of juist een kleinschalig appartement? Zoek dan niet verder en bekijk het aanbod van de Jong Intra Vakanties. Per bestemming heeft u ruime keuze uit het diverse aanbod, zo is er voor iedereen een perfecte accommodatie te vinden voor een vakantie naar de Nederlandse Antillen ##THISYEAR## !

Willemstad, Curaçao

Last minute vakantie Nederlandse Antillen

Ook kort voor vertrek is er nog genoeg last minute aanbod naar de Nederlandse Antillen bij de Jong Intra Vakanties. U profiteert van scherpe prijzen, maar met behoud van de voordelen en kwaliteit van een boeking bij de Jong Intra Vakanties!

All inclusive vakantie Nederlandse Antillen

Gaat u het liefst zorgeloos op zonvakantie, kies dan voor een all inclusive zonvakantie Nederlandse Antillen. All inclusive betekent dat naast de accommodatie ook uw ontbijt, lunch, diner en drankjes in de prijs zijn inbegrepen. En bij sommige accommodaties zelfs nog snacks en ijs. Dat maakt een all inclusive vakantie op de Nederlandse Antillen ultiem ontspannen.


Wat te doen op de Nederlandse Antillen?

De eilanden van Nederlandse Antillen hebben ieder zijn eigen karakter. Doordat de eilanden in de Caraïbische zee liggen, kunt u er diverse watersportactiviteiten uitvoeren. Duiken, snorkelen, wind- en kitesurfen kajakken in de mangrovebossen, wandelen door nationale parken en uitgaan behoren tot de activiteiten op de Nederlandse Antillen.

Of u nu kiest voor een zomervakantie of wintervakantie naar de Nederlandse Antillen, de kans op goed weer is altijd aanwezig.

Zomervakantie op de Nederlandse Antillen

Tijdens het voorjaar en de zomer kunt u op de Nederlandse Antillen genieten van hoge temperaturen. Het klimaat is erg constant waardoor de temperaturen per seizoen weinig variëren. Het aantal zonuren per dag is in het voorjaar en de zomer het hoogst. In het voorjaar valt er echter meer regen. De maximale temperatuur ligt rond de 30 graden Celsius.

Festivals en feesten Aruba

Wintervakantie op de Nederlandse Antillen

Ook tijdens het najaar en de winter kunt u op de Nederlandse Antillen genieten van hoge temperaturen. De gemiddelde temperaturen liggen iets onder de 30 graden Celsius en het aantal zonuren neemt iets af in vergelijking tot de zomer. In het najaar is er meer kans op regen. waardoor het najaar een minder populaire reistijd is.

Wintervakantie Nederlandse Antillen

Reizen naar de Nederlandse Antillen

Met het vliegtuig naar de Nederlandse Antillen

U vliegt vanuit Amsterdam rechtstreeks met KLM naar de Nederlandse Antillen. De vluchttijd naar de Nederlandse Antillen bedraagt ongeveer tussen de 10 á 11 uur.

Let op: de transfer vanaf de luchthaven naar uw accommodatie is niet inbegrepen. U kunt deze indien gewenst bijboeken tijdens het boekingsproces.

Vliegtuig Portugal

Praktische informatie over reizen naar de Nederlandse Antillen

Praktische informatie over reizen naar Aruba

Wilt u meer weten over reizen naar Aruba? Alle praktische informatie vindt u op onze speciale Aruba pagina.

U vindt hier informatie over o.a.

 • Reisdocumenten

 • Geldzaken

 • Openingstijden van winkels

 • Klimaat en beste reistijd

Vakantie Aruba

Praktische informatie over reizen naar Bonaire

Wilt u meer weten over reizen naar Bonaire? Alle praktische informatie vindt u op onze speciale Bonaire pagina.

U vindt hier informatie over o.a.

 • Reisdocumenten

 • Geldzaken

 • Openingstijden van winkels

 • Klimaat en beste reistijd

Vakantie Bonaire

Praktische informatie over reizen naar Curaçao

Wilt u meer weten over reizen naar Curaçao? Alle praktische informatie vindt u op onze speciale Curaçao pagina.

U vindt hier informatie over o.a.

 • Reisdocumenten

 • Geldzaken

 • Openingstijden van winkels

 • Klimaat en beste reistijd

Vakantie Curaçao