Even ver van huis..

Als uw voorkeur uitgaat naar een ontspannen vakantie bieden wij op diverse van onze verre bestemmingen naast rondreizen ook strandvakanties aan naar o.a. Indonesië en Thailand, maar ook Amerika! U kunt hier heerlijk uitrusten aan de tropische stranden en zwemmen in een helderblauwe zee. Daarnaast bent u in in een geheel ander werelddeel en heeft ieder land zijn eigen bijzondere cultuur en specifieke lokale keuken.

U vliegt naar uw bestemming met een gerenomeerde luchtvaartmaatschappij en heeft veelal de mogelijkheid om een transfer naar en van uw accommodatie aan één van de verre stranden te reserveren. Ook kunt u via onze maatwerk afdeling een strandvakantie geheel naar eigen wens samenstellen.  

Algemeen
Ervaringen
Direct boeken

Ons reisaanbod

Uiteraard zijn de accommodaties van uitstekende kwaliteit en kunt u zowel bij deze resorts alsook bij onze lokale vertegenwoordiging terecht voor vele uiteenlopende excursies. Daarnaast krijgt u assistentie ter plaatste en geniet u van de kwaliteit zoals u dat van ons gewend bent. De zeer goedkope prijzen ter plaatste maken een verre strandvakantie zeer toegankelijk en zeker de moeite waard!

Enkele voorbeelden van de strandvakanties die wij bieden. We noemen enkele voorbeelden:

Onze gasten beoordelen onze strandvakanties gemiddeld met een

8,5
onze gasten

Onze adviseurs

  • Mariëlle
    Mariëlle
  • Peter van Wingerden
    Peter
  • Wilfried Canada kano
    Wilfried

Ondanks dat de vluchten duurder zijn dan een vakantie dichtbij huis, is een verblijf in Azië een stuk goedkoper dan u misschien denkt. Dit maakt een verre strandvakantie steeds aantrekkelijker en kunt u genieten van de prachtige stranden en voortreffelijke lokale keuken!

Wilfried

Ervaringen van onze klanten

Wij hebben een geweldige vakantie gehad in het Kandaburi Resort en Spa op Koh Samui. Werkelijk een paradijsje. Het strand is mooi wit, breed en ligt in een rustig gedeelte ten noorden van het centrum. Het was twee weken puur genieten! Bedankt voor dit goede advies!

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op Bali. Het personeel in het Bumas Hotel is ontzettend vriendelijke en altijd behulpzaam. Wij hebben met heel het gezin een vakantie gehad om nog lang en gelukkig op terug te kijken.

De beste vakanties van dit moment

Bekijk alle reizen