Persoonlijk contact?
0180-457803
/ Verre reizen

Verre reizen

Al 45 jaar verzorgen wij verre reizen naar onder andere Amerika, Canada, China, Thailand, Indonesië en Zuid-Afrika. U zoekt, vindt en boekt hier uw reis.

Lees alles over Verre reizen

45 jaar ervaring
Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
Altijd bereikbaar
Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
Veilig op vakantie

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Speciaal geselecteerd
Ontdek onze unieke vakanties
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
November 2017
December 2017
Januari 2018
Intro

Lees alles over Verre reizen

Goed voorbereid op vakantie

Al 45 jaar verzorgen wij verre reizen naar onder andere Amerika, Canada, China, Thailand, Indonesië en Zuid-Afrika. U zoekt, vindt en boekt hier uw reis.

Bekijk nu hier ons vernieuwde wintersport aanbod in Canada!

Populaire Verre reizen

Dé specialist in verre reizen!

Wij helpen u graag met het uitzoeken van een mooie verre vakantie! Veel van deze landen bezoekt u immers maar één of misschien zelfs twee keer. Hoe vaak en waar u ook naartoe gaat u mag van ons verwachten dat u op elke bestemming dezelfde kwaliteit vindt.

Rondreizen met complete, goed uitgebalanceerde routes en programma's, goede hotels die dichtbij de bezienswaardigheden liggen en op leuke momenten een lunch of diner. Reizen waarin u dagelijks op pad bent, voor de echte doener, en vakanties waarin een goede balans tussen welverdiende rust en beleven is gevonden. Reizen waarbij u absolute hoogtepunten van een een land bezoekt en reizen waarbij u juist van de gebaande paden afwijkt en weer nieuwe hoogtepunten ontdekt. Korte reizen voor tussendoor en lange reizen voor echte ontdekkingsreizigers.

Aanpassingen, vooraf en/of achteraf verlengen of uw gehele reis op maat samenstellen is ook voor ons geen enkel probleem. Weet u al wat u wilt dan zorgen wij dat het voor u geregeld wordt, weet u het nog niet dat adviseren wij u graag op basis van onze jarenlange ervaring!

Ons aanbod van verre rondreizen, zij het in groepsverband of zelf met een huurauto of privé chauffeur/gids, zijn het resultaat van jarenlang verbeteren. Dankzij de vele gasten die u voor zijn gegaan zijn de routes, invulling van de programma's, het verblijf en de maaltijden volledig in balans. Bij ons vindt u geen goedkope uitgeklede reizen maar juist reizen waar wij achter staan, goed uitgebalanceerde programma's met voldoende excursies inbegrepen maar toch ook voldoende tijd om er zelf op uit te gaan.

Het is uiteindelijk uw vakantie dus stop met het zoeken naar dé perfecte reis en laat ons weten wat u wilt! Wat dacht u van een heerlijk aantal dagen aan het strand na afloop van uw groepsrondreis om lekker na te genieten van alle indrukken die u tijdens de rondreis heeft opgedaan. U wilt het liefst 5 nachten in New York in plaats van 3; dat regelen we. U heeft familie wonen in Bandung en zou graag de reis een week willen onderbreken om hen te zien; geen probleem. U bent op zoek naar een bijzondere vakantie Thailand? U heeft een bijzonder hotel gevonden en zou dat graag willen invoegen in een bestaande reis; doen we! U heeft zelf een reisschema gemaakt wat u aanspreekt; wij kijken met u mee en ook dat regelen we!

Bij onze verre reizen heeft u de mogelijkheid verlengingen toe te voegen, reisschema's te wijzigen of een verre reis op maat te laten maken.

De keus is aan u en wij horen heel graag hoe uw vakantie is geweest!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 299 vakanties

Vervoer

Hoe reist u het liefst tijdens uw vakantie ver weg?

Een verre reis vergt altijd een vliegreis of u nu naar Amerika, Canada, ChinaIndonesiëThailandof Zuid-Afrika afreist. Ter plaatse heeft u uiteraard de keuze uit het reizen per auto, zelf rijden of met een privé chauffeur en/of privé gids, en bus.

Genieten vanaf take-off

Een onbekommerde, zorgeloze tijd. Dat verwacht u van uw vakantie. Dat gevoel moet u al tijdens uw vlucht krijgen. Op alle verre reizen vliegt u bij ons met gerenomeerde luchtvaartmaatschappijen.

Laat u leiden en ontzorgen

Gezellige groepen, interessante routes en alles onder leiding van vaak Nederlandssprekende reisleiding. U kunt achterover leunen en genieten van een welverdiende vakantie! Bekijk hier onze groepsrondreizen.

Geniet van de vrijheid om zelf te ontdekken

Reizen met een huurauto of een auto met privé chauffeur en/of privé gids geeft u de vrijheid om tijdens de route zelf te bepalen waar u wenst te stoppen. Bekijk hier onze individuele rondreizen.

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Het vak van de reisspecialist is mensenwerk!

U bent op zoek naar een vakantie van een paar dagen of een paar weken naar een prachtige bestemming? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Er zijn veel aanbieders en het is niet eenvoudig voor u om een organisatie te kiezen die het beste bij u past. Of liever gezegd, een organisatie waarvan de medewerkers het beste uw wensen kunnen invullen.

Het team van de Jong Intra Vakanties kent een grote diversiteit aan vakspecialisten die allen, ook achter de schermen, met veel plezier aan uw vakantie werken. Onze ambitie is in enkele woorden samen te vatten; wij willen dat u een onbezorgde en tevens onvergetelijke reis heeft waarbij veiligheid, kwaliteit en een goede prijsverhouding geen moment uit het oog verloren worden.

Een vakantie is om te genieten! Ons team heeft niet alleen de ervaring maar vooral ook de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Rondreizen met geperfectioneerde routes
 • Groepsrondreizen met gegarandeerd vertrek én Nederlandse reisleiding
 • Autorondreizen met uitgebreid informatiepakket
 • Privé rondreizen met privé chauffer en/of gids
 • Stel uw reis op maat samen, geheel naar wens
 • Dé verre reizen specialist

Ervaringen van onze klanten

Dhr. en Mw. Willemse Zuid-Afrika heeft ons hart gestolen. Niets had ons kunnen voorbereiden op zo'n bijzondere en indrukwekkende ervaring. Met de Jong Intra Vakanties hebben wij de Besonder Suid-Afrika reis gemaakt waardoor we alle tijd en mogelijkheden hadden om volop te genieten van dit bijzondere land. Een rustig tempo, sfeervolle en afwisselende hotels en lodges, veel excursies al inbegrepen zoals een heuze safari door Kruger National Park, en waar je normaliter bij andere organisaties voor moet bijbetalen. Ik ben een ervaring rijker en mijn volgende reis zal zeker weer met de Jong zijn!

Lees meer Lees minder

Verre reizen in beeld

 • Canadian rockies
  Canadian rockies
 • Oerang Oetan
  Oerang Oetan

Populaire vakanties in Verre reizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 299 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Groepsrondreizen mét Nederlandse reisleiding én gegarandeerd vertrek
 • Auto- & privé rondreizen met privé chauffeur en/of gids
 • Stel uw reis op maat samen, geheel naar wens