Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Speciaal geselecteerd
Ontdek onze unieke vakanties
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
December 2022
Februari 2023
Maart 2023
Intro
Snel door naar
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Het organiseren van groepsrondreizen zit al vanaf 1972 in ons bloed. U mag dan ook niets minder verwachten dan goede, uitgekiende reizen en routes onder begeleiding van uitstekende, kundige en gepassioneerde chauffeurs en reisleiders.

U vindt bij ons groepsrondreizen in Europa, zoals naar het ruige Schotland of het authentieke Italië, maar ook verre groepsrondreizen, zoals naar het indrukwekkende Amerika of het exotische Thailand. Wacht niet langer en boek nu die mooie rondreis met een groep!

Onze adviseurs

Een groepsrondreis is een geheel verzorgde vakantie! Het enige wat u hoeft te doen is achterover leunen en genieten. Maar vergist u zich niet, onze groepsrondreizen zorgen ervoor dat u niet alleen in de bus zit en niets onderneemt. In tegendeel, we proberen zoveel als mogelijk van het land, de regio of het gebied waar u doorheen reist te laten zien. En als belangrijkste, wij bekijken hoe een groepsrondreis ook volwaardig is. Bij ons vindt u geen uitgeklede spotgoedkope reizen, nee, wij kiezen om groepsrondreizen aan te bieden waar voldoende inbegrepen is en u ook écht van uw vakantie kunt genieten!

Chantal
Chantal Busreizen specialist
jlo
Jan Willem Busreizen specialist
Wilfried Canada kano
Wilfried Verre reizen specialist

Populaire bestemmingen

Onze groepsrondreizen Europa en daarbuiten

De Jong Intra Vakanties staat al jaren bekend als dé specialist op het gebied van rondreizen en groepsrondreizen. In de ruim 45 jaar dat wij actief zijn is ons aanbod aanzienlijk uitgebreid; tegenwoordig reist u met ons over de hele wereld. Waar u met ons ook naartoe gaat wij verzorgen met veel plezier een boeiende, gezellige en comfortabele reis!

Alle groepsrondreizen Europa worden uitgevoerd met een Comfort Class Touringcar, een vakbekwame en terdege voorbereide chauffeur / reisleider. Voor de verre bestemmingen reist u in lokale touringcars die absoluut aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen.

Tijdens de rondreizen zorgt niet alleen onze chauffeur, maar tevens een getalenteerde reisleider ervoor dat het u aan niets ontbreekt en met elkaar de mooiste ontdekkingen doet. Aan de opleiding en informatie van chauffeurs en reisleiders wordt door de Jong Intra Vakanties de hoogste zorg besteed; zij op hun beurt kunnen dag en nacht rekenen op de steun van de collega’s op het thuisfront.

U kunt volop genieten van de groepsrondreis Europa of daarbuiten. Uw kamer, uw maaltijden, de lokale gidsen en de excursies zijn tot in de puntjes voor u geregeld. Onze reizen bieden bovendien een uitstekende gelegenheid om nieuwe reisgenoten te leren kennen, die allemaal met dezelfde interesse de reis gekozen hebben. Reizen met een groep geeft gezelligheid en er ontstaan in korte tijd mooie vriendschappen. Want er zijn altijd reisgenoten met wie je een klik hebt. Kortom kies uit een vakantie met groepreizen. Gaat u voor een groepsrondreis Europa of voor een groepsrondreis naar een ver land?

Vind hier uw groepsrondreis

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 31 vakanties

Ervaringen

Dhr. en Mw. Meeuwis we hebben een geweldig mooie, leuke en ook unieke vakantie gehad! We hebben dankzij de vakkundige en plezierige reisleider Marcel, Thailand in een korte tijd toch goed leren kennen. De afwisseling van steden, natuur en platteland was zeer indrukwekkend en de door Marcel en de gids Wilai gegeven informatie was erg interessant. Vele maatlijden en excursies waren inbegrepen, terwijl kofferservice, transfers en hotels uitstekend voor ons verzorgd waren. Ook de groep was ontzettend leuk en hebben we zulke goede herinnering! Kortom, een super vakantie! De Jong bedankt!
Lees meer Lees minder
Marius en Marianne Elbers Bij deze willen we onze lof uitspreken over de vakantie rondreis “Hoogtepunten van Noorwegen” van 1 tot 14 juli. Maar ook de complimenten aan de chauffeur,die zo goed en rustig over die smalle wegen reed en onze gids Cees, voor al zijn zorg, om alles zo goed mogelijk te laten verlopen,ook voor al die goede informatie over Noorwegen. We genieten nog steeds hiervan. Deze complimenten over de begeleiding, mogen ook best wel eens worden gezegd!
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Groepsrondreis
  Groepsrondreis
 • Rijstvelden
  Rijstvelden
 • Groepsrondreis wandelen
  Groepsrondreis wandelen

Populaire vakanties in Groepsrondreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 31 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!