Busreizen-Belgie

Busreizen België

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Jessy, Busreizen specialist | de Jong Intra Vakanties

Ons buurland België is een perfect vakantieland om er even helemaal tussenuit te zijn. Het land staat bekend om zijn Bourgondische levensstijl en dit is ook heel goed terug te zien in steden als Brussel, Brugge, Antwerpen en Gent. Boek één van onze busreizen België en ontdek ons veelzijdige buurland!

Jessy

Busreizen specialist

Geniet van een leuke excursiereis naar Blankenberge, een gezellige badplaats aan de Belgische Noordzeekust. U maakt samen met een deskundige chauffeur en tevens reisleider mooie uitstapjes in de omgeving.


Lees alles over busreizen naar België

Dé specialist in busreizen naar België

Eén van onze bekendste producten zijn onze busreizen. Hier zijn wij 45 jaar geleden mee gestart en stellen wij nog steeds met alle plezier samen! Kies voor een excursiereis naar België en ontdek de regio met onze Luxe Comfort Class Touringcar vanuit één hotel.

Excursiereizen met de bus naar België

Comfortabel vanuit één hotel de overheerlijke Belgische wafels proeven en bekende historische steden bezoeken? Dat kan met de excursiereizen België van de Jong Intra Vakanties. Uw chauffeur is tevens reisleider en neemt u mee naar de mooiste plekjes, zonder dat u iedere dag uw koffer opnieuw moet inpakken.


De mooiste regio's voor een busreis door België

Welke regio gaat u ontdekken?

Met onze busreizen combineren we zowel de Belgische natuur als de cultuur. De steden Brugge en Gent zijn een goed voorbeeld van hoe België er in de Middeleeuwen uit heeft gezien. De steden hebben nog zoveel van hun geschiedenis weten te behouden dat het een bezoek meer dan waard is.

Maar ook de natuur in België is indrukwekkend. Van de kuststreek in het westen tot aan de Ardennen in het zuiden de natuur is er gevarieerd en overal vindt u de Bourgondische levensstijl terug.

Busreizen naar de Ardennen

De Ardennen zijn een laaggebergte in oostelijk België, Noord-Luxemburg en een stukje aangrenzend Frankrijk. Het gebied is vanwege de arme bodem en de moeilijke bereikbaarheid altijd ongerept en dunbevolkt gebleven, alleen aan de rand bevinden zich enkele grote steden als Luik en Namen.

De Ardennen zijn een uitstekende bestemming voor een busreis. Het mooie natuurgebied bevindt zich op slechts enkele uren rijden vanaf Nederland. Onze verblijfsplaats Bouillon is zeker één van de leukste en gezelligste plaatsjes van de Belgische Ardennen en ligt niet ver van de grens met Frankrijk. Vanwege de ligging is het een uitstekend uitgangspunt voor mooie afwisselende excursies naar bijvoorbeeld Bastogne, Parijs en Luxemburg.

Heeft u ook zin in een geheel verzorgde groepsreis? Boek dan snel een busreis Ardennen.

Busreizen naar Gent

Gent is de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen. De stad kent vele bloemen- en plantenkwekerijen en wordt daarom ook wel de Bloemenstad genoemd. Gent heeft een historische binnenstad welke beschikt over vele winkels en restaurantjes maar ook genoeg culturele hoogtepunten, zo kennen we ‘de drie torens’ welke bestaan uit de Sint-Niklaaskerk, het belfort en de Sint-Baafskathedraal.

Tijdens uw bezoek aan de stad Gent is het een must om een Gents neusje te proeven. Een kegelvormig snoepje dat verkrijgbaar is bij speciale neuzen-kraampjes verspreidt door Gent, banketbakkers en souvenirwinkels of in de gewone supermarkt.


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Sinds 1972 specialist in busreizen

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award 'Beste busvakanties'

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabelere reizen per luxury class touringcar


Brochure bus- en vliegbusreizen en kerst- en winterreizen

In onze nieuwe zomerbrochure treft u een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of u nu kiest voor een excursiereis waarbij u vanuit uw standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of uw keuze laat vallen op een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wilt u sneller op uw bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. U vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023

Ook onze nieuwe kerst- en winterreizenbrochure is weer te bestellen. In deze brochure vindt u alle prachtige kerstreizen, kerstmarktreizen, winterreizen en onze kerstcruises. Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Kerst- en Winterreizen