Busreizen Noorwegen

Busreizen Noorwegen

Met eigen vervoer
Met hoeveel personen reist u?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Claudia, Busreizen specialist | de Jong Intra Vakanties

Als u in Noorwegen in de omgeving van Flam bent is een tochtje met de Flamsbanen echt een aanrader. Een prachtige treintocht over een steil traject met halverwege een stop bij de waterval Kjosfossen. Magisch!

Claudia

Busreizen specialist

Van de overweldigende Noorse fjorden tot aan de knusse steden heeft Noorwegen u alles te bieden wat te maken heeft met cultuur en natuur!


Lees alles over busreizen naar Noorwegen

Dé specialist in busreizen naar Noorwegen

Prachtige fjordenkusten, uitgestrekte hoogvlaktes, besneeuwde bergen, dichte bossen, vruchtbare groene dalen, maar ook mooie steden en culturele en historische bezienswaardigheden. Sinds 1972 verzorgt de Jong Intra Vakanties verschillende busreizen naar Noorwegen. Kies voor een heerlijke excursiereis naar Noorwegen waar u vanuit een comfortabel hotel de omgeving ontdekt. Of verken een groter deel van het land tijdens een rondreis door Noorwegen. Uw chauffeur is tevens reisleider en zal u tijdens de reis met veel passie en enthousiasme meer over het magische Noorwegen vertellen.

Busreizen, Noorwegen, Dé specialist in busreizen naar Noorwegen

Excursiereizen met de bus naar Noorwegen

Comfortabel vanuit één hotel de prachtige watervallen en hoge bergtoppen van Noorwegen ontdekken? Dat kan met de excursiereizen Noorwegen van de Jong Intra Vakanties. Uw chauffeur is tevens reisleider en neemt u mee naar de mooiste plekjes, zonder dat u iedere dag uw koffer opnieuw moet inpakken. De reis start vanaf één van de vele opstapplaatsen in Nederland. Afhankelijk van de gekozen opstapplaats rijden de touringcars diverse routes naar onze wisselplaats in Didam, Gelderland. Bij aankomst op de wisselplaats staat een kop koffie of thee voor u klaar.

Onze excursiereizen zijn zo samengesteld dat u tijdens de reis een mooie afwisseling heeft van natuur, cultuur en vrije tijd. Niet dagelijks vele uren in de touringcar doorbrengen, maar op een prettige manier een bestemming en haar omgeving verkennen met de groep of gewoon op eigen gelegenheid. Op die manier bent u er echt even tussenuit en op een ontspannen manier op vakantie. We verblijven tijdens de excursiereizen altijd in 1 hotel. Mocht uw bestemming niet in 1 dag aan te rijden zijn maken we onderweg gebruik van een tussenovernachting.

Busrondreizen door Noorwegen

Tijdens een rondreis Noorwegen verblijft u in meerdere hotels en ziet u vaak een groter deel van het land of worden zelfs meerdere landen gecombineerd in één reis. Het is een ware belevenis om het natuurgeweld van het prachtige berglandschap met eigen ogen te zien. Verschillende spectaculaire excursies en dagtochten, onder leiding van uw chauffeur en tevens reisleider, zullen uw reis tot leven brengen.

Busreizen, Noorwegen, Rondreizen door Noorwegen

De mooiste regio's voor een busreis door Noorwegen

Welke regio gaat u ontdekken?

De allermooiste routes, uitstekende chauffeur en enthousiaste reisleiding. Zij laten u graag Noorwegen zien in al haar facetten tijdens een busreis naar Noorwegen.
U heeft de keuze uit een standplaats reis met een vaste verblijfplaats of een prachtige busrondreis naar bijvoorbeeld de Noordkaap.
Naast onze busreizen naar Noorwegen kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een autovakantie Noorwegen of een stedentrip naar Oslo.

Stavanger

Stavanger kennen we natuurlijk als één van de belangrijkste steden uit de olie-industrie van Noorwegen en is essentieel in de economische sector ondanks dat de olieprijzen zijn gedaald. Een bezoek aan het olie-museum in de haven is daarom ook zeer interessant. De stad kent een knus en gezellig centrum waar vele winkels, verschillende restaurants en heerlijke bakkers zich bevinden. Een wandeling door het oude gedeelte van de stad is zeker de moeite waard. De kleine houten huisjes zijn tot op de dag van vandaag bewoond en zijn vaak met prachtige bloemen versierd.

Maak vanuit de haven een onvergetelijke trip met de Lysefjord cruise waar u een glimp krijgt van de indrukwekkende natuurverschijnselen genaamd Preikestolen en Kjerag. Verder heeft u kans om zeehonden te spotten in het water en vaart u langs de langste houten trap ter wereld genaamd Flørli, met maar liefst 4.444 traptreden.

Maak kennis met deze veelzijdige stad tijdens onze 10-daagse rondreis 'De fantastische Fjorden'.

Busreizen, Noorwegen, Stavanger

Oslo

Oslo is de hoofdstad van het mooie Noorwegen. Een bruisende stad gelegen aan het Oslofjord met vele bezienswaardigheden, zoals: het raadhuis, het Koninklijk paleis, Vigeland en Akershus. De stad beschikt over een groot centrum waar veel bekende winkelketens zich hebben gevestigd. In de stad kunt u bij één van de vele restaurants in het centrum of in de haven terecht om even bij te komen van alle indrukken en te genieten van nationale en internationale gerechten.

Ontdek deze stad tijdens één van onze rondreizen naar Noorwegen!

Bergen

Kenmerkend voor de stad zijn de fraaie hanzehuizen aan de Bryggen. Tegenwoordig zijn in deze panden vooral souvenirwinkeltjes, cafés en restaurants ondergebracht. Bergen is de geboorteplaats van componist Edvard Grieg. In zijn vroegere woning is nu het Edvard Grieg Museum Troldhaugen gevestigd. De populairste attractie van de stad is een tochtje met de eerder genoemde Fløibanen. Jaarlijks stappen meer dan een miljoen mensen in de kabelbaan om van het tochtje en het erop volgende uitzicht te genieten.

Bezoek deze stad tijdens één van onze rondreizen naar Noorwegen.

Busreizen, Noorwegen, Bergen

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Sinds 1972 specialist in busreizen

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award 'Beste busvakanties'

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabelere reizen per luxury class touringcar


Brochure bus- en vliegbusreizen

In onze nieuwe zomerbrochure treft u een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of u nu kiest voor een excursiereis waarbij u vanuit uw standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of uw keuze laat vallen op een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wilt u sneller op uw bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. U vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023