Busreizen-Frankrijk

Busreizen Frankrijk

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Dian, Busreizen specialist | de Jong Intra Vakanties

Frankrijk is nog altijd het populairste vakantieland voor Nederlanders. Van de noordelijke regio’s Normandië en Bretagne tot aan de zuidelijk gelegen Côte d’Azur en van de Pyreneeën tot aan de Alpen, Frankrijk heeft het allemaal. Wij bieden een busrondreis aan waarbij u zowel de Normandische Invasiestranden, Bretagne en Parijs aandoet. Een echte culturele reis in het spoor van D-Day.

Dian

Busreizen specialist

Bent u op zoek naar een busreis Frankrijk? Samen met onze deskundige chauffeur en tevens reisleider bezoekt u de indrukwekkende Normanische kust. Daarnaast ziet u tijdens deze reis ook het wereldberoemde tapijt van Bayeux, de Mont St. Michel en de ruige Bretonse kust. Onze laatste overnachting is in Parijs, waar we tijdens een stadsrondrit uitgebreid kennis maken met deze prachtige stad.


Lees alles over busreizen naar Frankrijk

Dé specialist in busreizen naar Frankrijk

Al sinds 1972 verzorgt de Jong Intra Vakanties busreizen naar Frankrijk. Met een prachtige busreis per luxe comfort class touringcar naar Normandië bezoekt u vele hoogtepunten rond de Normandische kust, de Bretonse kust en de hoofdstad Parijs.

Busrondreizen door Frankrijk

Tijdens een busrondreis Frankrijk verblijft u in meerdere hotels en ziet u vaak een groter deel van het land. De busrondreizen vertrekken vanuit een opstapplaats vanuit Nederland. Uw ervaren chauffeur begeleidt u tijdens de hele reis en weet u alles te vertellen over uw bestemming. Nieuwsgierig naar dit aanbod? Bekijk hier alle busrondreizen door Frankrijk.


De mooiste regio's voor een busreis door Frankrijk

Welke regio gaat u ontdekken?

Ons aanbod busreizen Frankrijk bestaat uit een aantal indrukwekkende bestemmingen.
De busreis Normandische Invasiestranden, Bretagne en Parijs neemt u mee naar de invasiestranden en de mooie steden St. Malo en Mont St. Michel. De combinatie met de stad Parijs maakt deze reis tot een onvergetelijke ervaring.

Is met de bus naar Frankrijk niets voor u? En wilt u op eigen gelegenheid naar Frankrijk? Bekijk ons aanbod autovakanties Frankrijk. De wereldstad Parijs kunt u uiteraard ook op eigen gelegenheid bezoeken per eigen vervoer, trein of vliegtuig. Bekijk ons aanbod stedentrips Parijs.

Busreizen, Frankrijk, Ons aanbod busreizen

Parijs

De wereldstad Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en wordt ook wel de stad van de liefde genoemd. Het is een onwijs grote stad waar je niet snel zal zijn uitgekeken en kent vele invloeden van buiten af. De Franse keuken is verdrongen en ingeruild voor vele internationale gerechten en keukens.

De stad beschikt over vele wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren, de Sacré-Cœur, de Notre-Dame, Montmartre en het Louvre. Cultuurliefhebbers zullen meerdere dagen nodig hebben om alles te kunnen ervaren en bezichtigen.

Bezoek deze veelzijdige stad tijdens onze 8-daagse busrondreis 'Normandische invasiestranden, Bretagne en Parijs'.

Busreizen, Frankrijk, Parijs

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Sinds 1972 specialist in busreizen

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award 'Beste busvakanties'

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabelere reizen per luxury class touringcar


Brochure bus- en vliegbusreizen en kerst- en winterreizen

In onze nieuwe zomerbrochure treft u een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of u nu kiest voor een excursiereis waarbij u vanuit uw standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of uw keuze laat vallen op een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wilt u sneller op uw bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. U vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023

Ook onze nieuwe kerst- en winterreizenbrochure is weer te bestellen. In deze brochure vindt u alle prachtige kerstreizen, kerstmarktreizen, winterreizen en onze kerstcruises. Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Kerst- en Winterreizen