Busreizen Frankrijk header

Busreizen Frankrijk

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Jan Willem, Busreizen en riviercruise specialist I De Jong Intra Vakanties

Frankrijk is nog altijd het populairste vakantieland voor Nederlanders. Van de noordelijke regio’s Normandië en Bretagne tot aan de zuidelijk gelegen Côte d’Azur en van de Pyreneeën tot aan de Alpen, Frankrijk heeft het allemaal. Wij bieden een busrondreis aan waarbij je zowel de Normandische Invasiestranden, Bretagne als Parijs aandoet. Een echte culturele reis in het spoor van D-Day.

Jan Willem

Busreizen en riviercruise specialist

Ben je op zoek naar een busreis Frankrijk? Samen met onze deskundige chauffeur en tevens reisleider bezoek je de indrukwekkende Normanische kust. Daarnaast zie je tijdens deze reis ook het wereldberoemde tapijt van Bayeux, de Mont St. Michel en de ruige Bretonse kust. Onze laatste overnachting is in Parijs, waar we tijdens een stadsrondrit uitgebreid kennis maken met deze prachtige stad.


Lees alles over busreizen naar Frankrijk

Dé specialist in busreizen naar Frankrijk

Al sinds 1972 verzorgt de Jong Intra Vakanties busreizen naar Frankrijk. Met een prachtige busreis per luxe comfort class touringcar naar Normandië bezoek je vele hoogtepunten rond de Normandische kust, de Bretonse kust en de hoofdstad Parijs.

Busrondreizen door Frankrijk

Tijdens een busrondreis Frankrijk verblijf je in meerdere hotels en zie je vaak een groter deel van het land. De busrondreizen vertrekken vanuit een opstapplaats vanuit Nederland. De ervaren chauffeur begeleid je tijdens de hele reis en weet alles te vertellen over de bestemming. Nieuwsgierig naar dit aanbod? Bekijk hier alle busrondreizen door Frankrijk.


De mooiste regio's voor een busreis door Frankrijk

Welke regio ga jij ontdekken?

Ons aanbod busreizen Frankrijk bestaat uit een aantal indrukwekkende bestemmingen.
De busreis Normandische Invasiestranden, Bretagne en Parijs neemt je mee naar de invasiestranden en de mooie steden St. Malo en Mont St. Michel. De combinatie met de stad Parijs maakt deze reis tot een onvergetelijke ervaring.

Is met de bus naar Frankrijk niets voor jou? En wil je op eigen gelegenheid naar Frankrijk? Bekijk ons aanbod autovakanties Frankrijk. De wereldstad Parijs kun je uiteraard ook op eigen gelegenheid bezoeken per eigen vervoer, trein of vliegtuig. Bekijk ons aanbod stedentrips Parijs.

Busreizen, Frankrijk, Ons aanbod busreizen

Parijs

De wereldstad Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en wordt ook wel de stad van de liefde genoemd. Het is een onwijs grote stad waar je niet snel zal zijn uitgekeken en kent vele invloeden van buiten af. De Franse keuken is verdrongen en ingeruild voor vele internationale gerechten en keukens.

De stad beschikt over vele wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren, de Sacré-Cœur, de Notre-Dame, Montmartre en het Louvre. Cultuurliefhebbers zullen meerdere dagen nodig hebben om alles te kunnen ervaren en bezichtigen.

Busreizen, Frankrijk, Parijs

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Sinds 1972 specialist in busreizen

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award 'Beste busvakanties'

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabeler reizen per luxury class touringcar


Brochure bus- en vlieg-busreizen

In onze nieuwe zomerbrochure vind je een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of je nu kiest voor een excursiereis waarbij je vanuit een standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of kiest voor een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wil je sneller op je bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. Je vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023