Wintersport busreizen

Wintersport busreizen

Bij een wintersport per luxe pendelbus begint de vakantie al bij het vertrek; opstappen in uw eigen regio en snel naar ons eigen wisselpunt in Didam (Gelderland). In Beek krijgt u een drankje en een broodje kroket aangeboden. In de tussentijd maakt de chauffeur uw bus klaar voor de nachtrit. Als u de bus instapt die u naar uw bestemming brengt, krijgt u een pakketje met een deken en een kussentje. De reis kan beginnen!

De busreizen naar de wintersport in Frankrijk en Italië worden uitgevoerd door onze partner Interbus. Hierbij is het wisselpunt de busterminal in Maarheeze.

Als u de volgende ochtend uitgerust in Oostenrijk, Frankrijk en Italië aankomt kunt u eigenlijk meteen de sneeuw in. Een busreis wintersport per luxe pendelbus is ideaal!

Lees alles over Wintersport busreizen

We hebben deze vakanties voor u uitgezocht


Goed voorbereid met de bus op wintersport

Busreizen wintersport: wintersport per luxe pendelbus blijft onverminderd populair. Het is een comfortabele en betaalbare manier van reizen naar uw wintersportbestemming.

Alles over een busreis wintersport

Busreizen wintersport, al sinds 1972 brengen wij onze gasten op een comfortabele manier naar de wintersport. Na een nachtrit in een Luxury Class pendelbus komt u ´s ochtend uitgerust aan op de plaats van bestemming.

Onze chauffeur is niet alleen chauffeur hij/zij is ook uw gastheer/gastvrouw. Dat betekent dat de chauffeur u tijdens uw wintersport busreis op alle mogelijke manieren van dienst zal zijn. Bovenal zorgt de chauffeur er voor dat u veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt.

U zoekt een comfortabele en betaalbare manier om uw wintersportbestemming in Oostenrijk te bereiken? De Jong Intra Vakanties heeft op het gebied van buspendelreizen naar de wintersport een reputatie hoog te houden. Al ruim 50 jaar organiseren wij reizen per touringscar naar de wintersport. Sinds enkele jaren doen wij dit met Luxury Class touringcars met o.a. meer beenruimte (92 cm), een verstelbare voetsteun en stopcontacten.

Onze Luxury Class pendelbussen zijn voorzien van alle gemakken die uw wintersport busreis nóg aangenamer maken: dubbele beglazing, stereo geluidsinstallatie, luchtvering, airconditioning, toilet, koelkast, koffie- en theezetfaciliteiten en een tweede toegangsdeur. De Luxury Class touringcars beschikken over stoelen met rugleuningen die tot 45° gekanteld kunnen worden. De afstand van uw rugleuning tot aan de volgende stoel bedraagt minimaal 92 cm.

Wintersport busreis bestemmingen

Wij bieden u wintersport busreizen aan naar

Naar Oostenrijk rijden wij met eigen bussen en wordt u altijd zo dicht mogelijk bij uw accommodatie gebracht. Voor de Royal Class en First Class buspendels naar Italië en Frankrijk werken wij samen met onze partner Interbus. Deze bussen stoppen op centrale uitstappunten. Deze liggen centraal in een wintersportoord of in de buurt van een openbare bushalte waarmee u (tegen een kleine vergoeding) verder kunt reizen naar uw accommodatie. 

Wintersport busreizen

Buspendelbestemmingen Oostenrijk