Wintersport busreizen

Wintersport busreizen

Bij een wintersport per luxe pendelbus begint de vakantie al bij het vertrek; opstappen in je eigen regio en snel naar ons eigen wisselpunt in Didam (Gelderland). Op het wisselpunt krijg je een drankje en een broodje kroket aangeboden. In de tussentijd maakt de chauffeur jouw bus klaar voor de nachtrit. Als je de bus instapt die je naar je bestemming brengt, krijg je een pakketje met een deken en een kussentje. De reis kan beginnen.

De busreizen naar de wintersport in Italië worden uitgevoerd door onze partner Interbus. Hierbij is het wisselpunt de busterminal in Maarheeze.

Als je de volgende ochtend uitgerust in Oostenrijk en Italië aankomt kun je eigenlijk meteen de sneeuw in. Een busreis wintersport per luxe pendelbus is ideaal.

Lees alles over Wintersport busreizen

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Goed voorbereid met de bus op wintersport

Busreizen wintersport: wintersport per luxe pendelbus blijft onverminderd populair. Het is een comfortabele en betaalbare manier van reizen naar je wintersportbestemming.

Alles over een busreis wintersport


Busreizen wintersport, al sinds 1972 brengen we onze gasten op een comfortabele manier naar de wintersport. Na een nachtrit in een Luxury Class pendelbus kom je 's ochtends uitgerust aan op de plaats van bestemming.

Onze chauffeur is niet alleen chauffeur, hij of zij is ook je gastheer of gastvrouw. Dat betekent dat de chauffeur je tijdens je wintersport busreis op alle mogelijke manieren van dienst zal zijn. Bovenal zorgt de chauffeur ervoor dat je veilig en comfortabel op bestemming aankomt.

Je zoekt een comfortabele en betaalbare manier om je wintersportbestemming in Oostenrijk te bereiken? De Jong Intra Vakanties heeft op het gebied van buspendelreizen naar de wintersport een reputatie hoog te houden. Al ruim 50 jaar organiseren wij reizen per touringcar naar de wintersport. Sinds enkele jaren doen we dit met Luxury Class touringcars met onder andere meer beenruimte (92 cm), een verstelbare voetsteun en stopcontacten.

Onze Luxury Class pendelbussen zijn voorzien van alle gemakken die je wintersport busreis nog aangenamer maken: dubbele beglazing, een stereo geluidsinstallatie, luchtvering, airconditioning, een toilet, koelkast, koffie- en theezetfaciliteiten en een tweede toegangsdeur. De Luxury Class touringcars beschikken over stoelen met rugleuningen die tot 45° gekanteld kunnen worden. De afstand van je rugleuning tot aan de volgende stoel bedraagt minimaal 92 cm.

Wintersport busreis bestemmingen

Wij bieden wintersport busreizen aan naar

Naar Oostenrijk rijden we met eigen bussen en word je altijd zo dicht mogelijk bij je accommodatie gebracht. Voor de Royal Class en First Class buspendels naar Italië werken we samen met onze partner Interbus. Deze bussen stoppen op centrale uitstappunten. Deze liggen centraal in een wintersportoord of in de buurt van een openbare bushalte waarmee je (tegen een kleine vergoeding) verder kunt reizen naar je accommodatie.

Wintersport busreizen

Buspendelbestemmingen Oostenrijk