Busreizen Tsjechië

Busreizen Tsjechië

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Claudia, Busreizen specialist | de Jong Intra Vakanties

Tsjechië is een prachtig land met schitterende steden en een mooi landschap. Vooral het kuurstadje Karlovy Vary maakte trijdens mijn eerste bezoek een diepe indruk, wat een prachtige stad. Maar ook de hoofdstad Praag weet mij iedere keer weer te verrassen.

Claudia

Busreizen specialist

Vítáme vás.


Lees alles over busreizen naar Tsjechië

Onbekend maakt onbemind, dat geldt ook voor Tsjechië. Want veel mensen zijn niet bekend met Tsjechië, terwijl het land zoveel moois te bieden heeft. Met onze busreizen Tsjechië zorgen we ervoor dat je in korte tijd een goede indruk krijgt van het land. Of het nu gaat om de hoofdstad Praag, het Reuzengebergte of het land doorkuist met één van onze busreizen: je zult verbaast zijn over de schoonheid van Tsjechië.

Dé specialist in busreizen naar Italië

Al sinds 1972 verzorgt de Jong Intra Vakanties busreizen naar Tsjechië. Zie je een lange busreis niet zitten? Met een heerlijke excursiereis naar Tsjechië ontdek je de regio vanuit één hotel of verken een groter deel van het land tijdens een busrondreis door Tsjechië.

Busrondreizen door Tsjechië

Ook dit jaar hebben we weer een aantal mooie busreizen Tsjechië in ons programma. Uiteraard behoord een busreis Praag tot de mogelijkheden. De stad Praag, ook wel de ‘Gouden Stad’ genoemd heeft veel van haar historische gebouwen weten te behouden. Van de Karelsbrug en de Praagse Burcht tot aan het Gouden Straatje en de Joodse Wijk, allen zijn een bezoek meer dan waard.

Onze busreis naar Pec Pod Snezkou in het Reuzengebergte neemt je ook mee naar het natuurpark het Reuzengebergte, gelegen op de grens tussen Tsjechië en Polen. Het Reuzengebergte behoort tot één van de hoogste bergketens van Midden-Europa en is vanwege de overweldigende natuur één van de meest geliefde gebieden in Tsjechië.

Benieuwd naar al onze busreizen? Bekijk ons aanbod busreizen. Liever op eigen gelegenheid? Kijk dan eens naar onze stedentrips Praag en reis per eigen vervoer, trein of vliegtuig naar deze prachtige stad.


Wil je ook genieten van de mooie steden, het berglandschap en een volledig verzorgde groepsreis? Boek dan snel een busreis Tsjechië.


De mooiste regio's voor een busreis door Tsjechië

Welke regio ga jij ontdekken?

Ontdek met onze chauffeur en tevens reisleider het prachtige land en kies voor één van onze verzorgde busreizen naar Tsjechië.


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Sinds 1972 specialist in busreizen

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award 'Beste busvakanties'

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabeler reizen per luxury class touringcar


Brochure bus- en vlieg-busreizen

In onze nieuwe zomerbrochure vind je een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of je nu kiest voor een excursiereis waarbij je vanuit een standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of kiest voor een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wil je sneller op je bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. Je vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023