Voordelige busreizen

Jan Willem, Busreizen en riviercruise specialist I De Jong Intra Vakanties

Een busreis van de Jong Intra Vakanties is altijd een goede keuze. Maar een extra voordelige busreis van de Jong Intra Vakanties is natuurlijk helemaal een goed idee. En voordeel betekent zeker niet dat er op de kwaliteit bezuinigd wordt!

Bij de Jong Intra Vakanties doen we er alles aan om onze busreizen zo scherp mogelijk te prijzen. Zo betaalt u nooit teveel, maar behoudt u wel de kwaliteit die u van de Jong Intra Vakanties gewend bent. Soms profiteert u van extra voordeel op uw busreis. Zo ontvangen vaste klanten regelmatig interessante vroegboekaanbiedingen en geven wij ook mooie last minute kortingen op onze busreizen. U vindt onze actuele aanbiedingen voor busreizen op deze pagina. Dat is voordeel én het comfort van een busreis van de Jong Intra Vakanties!


Voordelige busreizen

Bent u op zoek naar een mooie, maar niet te dure busreis? Dan bent u bij de Jong Intra Vakanties aan het goede adres! Alle busreizen zijn met zorg samengesteld en gebaseerd op meer dan 50 jaar ervaring. Maar uiteraard mag een scherpe prijs niet ontbreken. De Jong Intra Vakanties heeft busreizen voor iedere portemonnee.

Last minute busreizen

Steeds vaker worden onze busreizen kort voor vertrek geboekt. En dat is uiteraard geen probleem! Met ons uitgebreide assortiment is er altijd wel een plekje op één van onze mooie reizen te vinden. Bij busreizen geldt dat last minute betekent dat u ongeveer tussen de 6 en 10 weken voor vertrek uw boeking vastlegt. Regelmatig geven wij een leuke last minute korting op onze toch al voordelige busreizen, waardoor last minute boeken extra interessant kan zijn. Last minute boeken betekent wellicht iets minder keuze, maar met een last minute korting profiteert u van de zekerheid van een busreis van de Jong Intra Vakanties én een mooie voordeeltje.

Interesse in een goedkope last minute busreis? U vindt alle last minute busreizen eenvoudig via onze website.

Voor alle last minute aanbiedingen geldt: Korting is alleen van toepassing op nieuwe boekingen en wordt direct in de reissom verwerkt.

Busreizen met vroegboekkorting

De Jong Intra Vakanties biedt regelmatig mooie vroegboekvoordelen voor klanten die graag zekerheid willen over hun busreizen. Vroegboeken betekent niet alleen dat u verzekerd bent van de busreis van uw keuze, maar ook kunt u profiteren van extra korting op uw busreis.

Via onze nieuwsbrief brengen wij u altijd als eerder op de hoogte van vroegboekkortingen op busreizen en andere voordelen voor vroege boekers. Schrijf u vandaag nog in en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen!