Voordelige busreizen

Jan Willem, Busreizen en riviercruise specialist I De Jong Intra Vakanties

Een busreis van de Jong Intra Vakanties is altijd een goede keuze. Maar een extra voordelige busreis van de Jong Intra Vakanties is natuurlijk helemaal een goed idee.

Bij de Jong Intra Vakanties doen we er alles aan om onze busreizen zo scherp mogelijk te prijzen. Zo betaal je nooit teveel, maar behoud je wel de kwaliteit die je van de Jong Intra Vakanties gewend bent. Soms profiteer je van extra voordeel op de busreis. Zo ontvangen vaste klanten regelmatig interessante vroegboekaanbiedingen en geven wij ook mooie last minute kortingen op onze busreizen. Je vindt onze actuele aanbiedingen voor busreizen op deze pagina. Dat is voordeel én het comfort van een busreis van de Jong Intra Vakanties.

Voordelige busreizen

Ben je op zoek naar een mooie, maar niet te dure busreis? Dan ben je bij de Jong Intra Vakanties aan het goede adres! Alle busreizen zijn met zorg samengesteld en gebaseerd op meer dan 50 jaar ervaring. Maar uiteraard mag een scherpe prijs niet ontbreken. De Jong Intra Vakanties heeft busreizen voor iedere portemonnee.

Busreizen met € 150 korting per persoon
Busreizen met € 100 korting per persoon
Busreizen met € 80 korting per persoon op diverse vertrek data
Busreizen met € 40 korting per persoon op diverse vertrek data
Busreizen met € 20 korting per persoon op diverse vertrek data

Last minute busreizen

Steeds vaker worden onze busreizen kort voor vertrek geboekt als echte last minutes. Dat is uiteraard geen probleem, want met ons uitgebreide assortiment is er altijd wel een plekje op één van onze mooie reizen te vinden. Bij busreizen geldt dat last minute betekent dat je ongeveer tussen de 3 en 8 weken voor vertrek de boeking vastlegt. Regelmatig geven wij leuke last minute kortingen op onze prachtige busreizen, waardoor last minute boeken extra interessant kan zijn. Last minute boeken betekent wellicht iets minder keuze, maar met een last minute korting profiteer je van de zekerheid en kwaliteit van een busreis van de Jong Intra Vakanties met een mooi voordeeltje.

Interesse in een voordelige last minute busreis? Je vindt alle last minute busreizen eenvoudig via onze website.

Voor alle last minute aanbiedingen geldt: Korting is alleen van toepassing op nieuwe boekingen en wordt direct in de reissom verwerkt.

Busreizen met vroegboekkorting

De Jong Intra Vakanties biedt regelmatig mooie vroegboekvoordelen voor klanten die graag zekerheid willen over hun busreizen. Vroegboeken betekent niet alleen dat je verzekerd bent van de busreis van jouw keuze, maar ook kun je profiteren van extra korting op de busreis.

Via onze nieuwsbrief brengen wij je altijd als eerste op de hoogte van vroegboekkortingen op busreizen en andere voordelen voor vroege boekers. Schrijf je vandaag nog in en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen.