Busreizen Polen

Busreizen Polen

Met eigen vervoer
Met hoeveel personen reist u?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Claudia, Busreizen specialist | de Jong Intra Vakanties

Voor de bus- of vlieg-busreis Krakau en de Schatten van Zuid-Polen werken we nu enkele jaren naar volle tevredenheid samen met Hotel Meta in Szczryk. Wat een heerlijk hotel met, zeker voor Poolse begrippen, veel faciliteiten. Tijdens de reis staan hoogtepunten als de prachtige zoutmijn in Wieliczka, Krakau met een stadsgids, een vlottentocht en ook het verschrikkelijke, maar indrukwekkende Auschwitz op het programma. Echt een prachtige reis.

Claudia

Busreizen specialist

Voor velen is Polen nog een onbekend land. Maar dat is geheel ten onrechte! Polen heeft een schitterende natuur die wordt afgewisseld door eeuwenoude dorpen en bijzondere steden. Tijdens onze busreizen Polen gaan we veel van zowel de natuur alsook de cultuur zien. Op naar Polen dus!

Hoe wilt u naar Polen reizen?

Lees alles over busreizen naar Polen

Dé specialist in busreizen naar Polen

Al sinds 1972 verzorgt de Jong Intra Vakanties busreizen naar Polen. Ziet u een lange busreis niet zitten? Kies voor een vlieg-busreis naar Polen om de tijd van de heen- en terugreis te besparen. Met een heerlijke excursiereis naar Polen ontdekt u de regio vanuit één hotel.Busreizen, Polen, Dé specialist in busreizen naar Polen

Excursiereizen met de bus naar Polen

Comfortabel vanuit één hotel de de overweldigende natuurlandschappen en authentieke steden van Polen ontdekken? Dat kan met de excursiereizen Polen van de Jong Intra Vakanties. Uw chauffeur is tevens reisleider en neemt u mee naar de mooiste plekjes, zonder dat u iedere dag uw koffer opnieuw moet inpakken. De reis start vanaf één van de vele opstapplaatsen in Nederland. Afhankelijk van de gekozen opstapplaats rijden de touringcars diverse routes naar onze wisselplaats in Didam, Gelderland. Bij aankomst op de wisselplaats staat een kop koffie of thee voor u klaar.

Onze excursiereizen zijn zo samengesteld dat u tijdens de reis een mooie afwisseling heeft van natuur, cultuur en vrije tijd. Niet dagelijks vele uren in de touringcar doorbrengen, maar op een prettige manier een bestemming en haar omgeving verkennen met de groep of gewoon op eigen gelegenheid. Op die manier bent u er echt even tussenuit en op een ontspannen manier op vakantie. We verblijven tijdens de excursiereizen altijd in 1 hotel.

Vlieg-busreizen naar Polen

Een mooie excursiereis door Polen, maar zonder lange busreis vanuit Nederland? Kies dan voor een vlieg-busreis naar Polen van de Jong Intra Vakanties. U vliegt vanaf een luchthaven in Nederland naar uw bestemming en wordt in de aankomsthal opgewacht door de reisleider en de overige groepsleden. De reisleider zal een bordje met het logo van de Jong Intra Vakanties vasthouden. Indien u een reis heeft geboekt waarbij u ‘invliegt’ op een busreis (de busreis met chauffeur en de overige groepsleden vertrekken vanuit Nederland en u legt de heen- en terugreis af met het vliegtuig) wordt u door een taxi- of minibus afgehaald op de luchthaven; de chauffeur zal een bordje met het logo van de Jong Intra Vakanties vasthouden.

Ontspannen aankomen op uw bestemming, maar mét de ervaren chauffeur/reisleider van de Jong Intra Vakanties, precies zoals u dat van ons gewend bent!


De mooiste regio's voor een busreis door Polen

Welke regio gaat u ontdekken?

Polen is een bijzonder land waar cultuur afgewisseld wordt door schitterende natuur. Naast de grote steden Warschau, Krakau en Gdansk heeft Polen ook mooie Nationale Parken met een uitgebreid flora en fauna. Tijdens een busreis Polen wisselen we de cultuur graag af met de natuur zodat u een goed beeld krijgt van dit bijzondere land.

Krakau

Eeuwenlang was Krakau de hoofdstad van Polen maar heeft plaats moeten maken voor de voormalige hoofdstad Warschau. Krakau is een historische stad met vele bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals: Het Koninklijk kasteel, de gotische Sint-Maria-basiliek en de historische handelpaviljoens van de Lakenhalle. Het oude centrum staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO want zo zijn er vele authentieke kerken en oude gebouwen in diverse bouwstijlen. Een stad vol indrukwekkende architectuur en sfeervolle straatjes waar u op uw gemak kunt rondlopen.

Busreizen, Polen, Krakau

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis Polen wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Al bijna 50 jaar specialist in busreizen 

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabeler reizen per luxury class of luxury class plus touringcar

  • Vele gegarandeerde vertrekken

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen (max. 35 personen bij luxury class plus)

  • Gratis ANWB reisgids bij een groot aantal reizen

  • Gratis audio guides bij een groot aantal reizen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • CO2-compensatie door de Jong Intra Vakanties

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award beste busvakanties


Brochure bus- en vliegbusreizen

In onze nieuwe zomerbrochure treft u een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of u nu kiest voor een excursiereis waarbij u vanuit uw standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of uw keuze laat vallen op een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wilt u sneller op uw bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. U vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023