Busreizen Polen

Busreizen Polen

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Claudia, Busreizen specialist | de Jong Intra Vakanties

Voor onze busreizen naar Polen werken we nu enkele jaren naar volle tevredenheid samen met onze lokale agenten en hotels. Tijdens de reizen staan hoogtepunten als de prachtige zoutmijn in Wieliczka, Krakau met een stadsgids en ook het aangrijpende maar indrukwekkende Auschwitz op het programma. Onze rondreizen door Polen hebben elk een veelzijdig programma, waardoor u Polen op zijn mooist zult meemaken.

Claudia

Busreizen specialist

Voor velen is Polen nog een onbekend land. Maar dat is geheel ten onrechte! Polen heeft een schitterende natuur die wordt afgewisseld door eeuwenoude dorpen en bijzondere steden. Tijdens onze busreizen Polen gaan we veel van zowel de natuur alsook de cultuur zien. Op naar Polen dus!

Hoe wilt u naar Polen reizen?

Lees alles over busreizen naar Polen

Dé specialist in busreizen naar Polen

Al sinds 1972 verzorgt de Jong Intra Vakanties busreizen naar Polen. Ziet u een lange busreis niet zitten? Kies voor een vlieg-busreis naar Polen om de tijd van de heen- en terugreis te besparen. Met een heerlijke excursiereis naar Polen ontdekt u de regio vanuit één hotel.Excursiereizen met de bus naar Polen

Comfortabel vanuit één hotel de de overweldigende natuurlandschappen en authentieke steden van Polen ontdekken? Dat kan met de excursiereizen Polen van de Jong Intra Vakanties. Uw chauffeur is tevens reisleider en neemt u mee naar de mooiste plekjes, zonder dat u iedere dag uw koffer opnieuw moet inpakken. De reis start vanaf één van de vele opstapplaatsen in Nederland. Afhankelijk van de gekozen opstapplaats rijden de touringcars diverse routes naar onze wisselplaats. Bij aankomst op de wisselplaats staat een kop koffie of thee voor u klaar.

Onze excursiereizen zijn zo samengesteld dat u tijdens de reis een mooie afwisseling heeft van natuur, cultuur en vrije tijd. Niet dagelijks vele uren in de touringcar doorbrengen, maar op een prettige manier een bestemming en haar omgeving verkennen met de groep of gewoon op eigen gelegenheid. Op die manier bent u er echt even tussenuit en op een ontspannen manier op vakantie. We verblijven tijdens de excursiereizen altijd in 1 hotel.

Busreizen Polen, Krakau

Busrondreizen door Polen

Polen is een fantastisch divers land en leent zich perfect als een schitterende bestemming voor busrondreizen. Maak kennis met de historische steden Krakau, Gdansk en Warschau en ontdek hoogtepunten zoals Auschwitz en de Wieliczka zoutmijn. Daarnaast is onze 12-daagse busrondreis 'Polen en de Baltische Staten' ook zeker de moeite waard. Met een bezoek aan Litouwen, Letland en Estland is het gegarandeerd een boeiende reis van begin tot einde!

Busreizen Polen, Gdansk

De mooiste regio's voor een busreis door Polen

Welke regio gaat u ontdekken?

Polen is een bijzonder land waar cultuur afgewisseld wordt door schitterende natuur. Naast de grote steden Warschau, Krakau en Gdansk heeft Polen ook mooie Nationale Parken met een uitgebreid flora en fauna. Tijdens een busreis Polen wisselen we de cultuur graag af met de natuur zodat u een goed beeld krijgt van dit bijzondere land.

Krakau

Eeuwenlang was Krakau de hoofdstad van Polen maar heeft plaats moeten maken voor de voormalige hoofdstad Warschau. Krakau is een historische stad met vele bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals: Het Koninklijk kasteel, de gotische Sint-Maria-basiliek en de historische handel paviljoens van de Lakenhalle. Het oude centrum staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO want zo zijn er vele authentieke kerken en oude gebouwen in diverse bouwstijlen. Een stad vol indrukwekkende architectuur en sfeervolle straatjes waar u op uw gemak kunt rondlopen.

Busreizen Polen, Krakau

Warschau

Warschau is de hoofdstad van Polen. In het hart van de oude stad vindt u het oude marktplein welke is omgeven door kleurrijke huizen. Verder is het Koninklijk Paleis met het Slotplein zeker een bezoek waard en kunt u door de sfeervolle straatjes wandelen met talloze winkels, cafés en restaurants. Warschau is een stad met vele mogelijkheden en heeft voor ieder wat wils!

Gdansk

Gdansk is een historische Hanzestad met prachtige architectuur, wellicht dat het u doet denken aan onze Nederlandse huizen. Dat is volkomen terecht, want na de tweede wereld oorlog is Gdansk volledig opnieuw opgebouwd en daar hebben veel Nederlandse architecten aan meegeholpen. Bezienswaardig zijn de Grote Molen, de middeleeuwse Kraanpoort en de Neptunusfontein. Het absolute hoogtepunt is de imposante Mariakerk, waar zich een prachtig astronomisch uurwerk bevindt. Ontdek Gdansk tijdens één van onze busreizen naar Polen!

Busreizen Polen, Gdansk

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis Polen wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Al ruim 50 jaar specialist in busreizen 

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabeler reizen per luxury class of luxury class plus touringcar

  • Vele gegarandeerde vertrekken

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen (max. 35 personen bij luxury class plus)

  • Gratis ANWB reisgids bij een groot aantal reizen

  • Gratis audio guides bij een groot aantal reizen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • CO2-compensatie door de Jong Intra Vakanties

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award beste busvakanties


Brochure bus- en vlieg-busreizen en kerst- en winterreizen

In onze nieuwe zomerbrochure vind je een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of je nu kiest voor een excursiereis waarbij je vanuit een standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of kiest voor een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wil je sneller op je bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. Je vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023