Busreizen Nederland header

Busreizen Nederland

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Jessy, Busreizen specialist | de Jong Intra Vakanties

Wij kunnenje de busreis naar Valkenburg in Zuid-Limburg aanbevelen. Hotel Walram ligt in het hart van het Heuvelland en is een uitstekend uitgangspunt om meerdere plaatsen in het zuiden van Nederland te ontdekken. De eigenaren en medewerkers van het hotel zullen je zeker hartelijk verwelkomen.

Jessy

Busreizen specialist

Oost west, thuis best. Afwisselende busreizen in ons eigen land georganiseerd met het welbekende comfort van de Jong Intra Vakanties.


Lees alles over busreizen naar Nederland

Dé specialist in busreizen Nederland

Ook dit jaar hebben we weer een aantal busreizen Nederland in het programma opgenomen. Het is altijd fijn om ook in eigen land er even helemaal tussen uit te zijn. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een busreis Nederland. Kies voor een excursiereis Nederland en ontdek de regio met onze luxe comfort class touringcar vanuit één hotel.

Excursiereizen met de bus naar Nederland

Comfortabel vanuit één hotel de grote variatie aan bezienswaardigheden en gezellige centra van Nederland ontdekken? Dat kan met de excursiereizen Nederland van de Jong Intra Vakanties. De chauffeur is tevens reisleider en neemt je mee naar de mooiste plekjes, zonder dat je iedere dag de koffer opnieuw moet inpakken. De reis start vanaf één van de vele opstapplaatsen in Nederland. Afhankelijk van de gekozen opstapplaats rijden de touringcars diverse routes naar onze wisselplaats in Didam, Gelderland. Bij aankomst op de wisselplaats staat een kop koffie of thee klaar.

Onze excursiereizen zijn zo samengesteld dat je tijdens de reis een mooie afwisseling hebt van natuur, cultuur en vrije tijd. Niet dagelijks vele uren in de touringcar doorbrengen, maar op een prettige manier een bestemming en haar omgeving verkennen met de groep of gewoon op eigen gelegenheid. Op die manier ben je er echt even tussenuit en op een ontspannen manier op vakantie. We verblijven tijdens de excursiereizen altijd in 1 hotel.

Busreizen, Nederland, Dé specialist in busreizen Nederland

De mooiste regio's voor een busreis door Nederland

Welke regio ga jij ontdekken?

Ontdek of herontdek Nederland met één van onze busreizen Nederland. De noordelijke provincies Friesland en Groningen hebben zoveel tradities en gebruiken dat je jezelf ondanks dat je in Nederland bent, in het buitenland waant. Dit zelfde geldt voor de provincie Limburg, die op haar beurt weer iets Bourgondisch over zich heeft. Kortom, Nederland heeft als vakantieland heel veel te bieden.

Niet voor niets behoren busreizen Nederland tot de geliefdste reizen bij onze klanten.

Busreizen, Nederland, Onze busreizen Nederland

Friesland

De provincie Friesland is altijd al een buitenbeentje geweest. Niet alleen hebben ze een eigen taal, maar er is zelfs een Fries paspoort. De provincie kent vele tradities als de 11-stedentocht (op de schaats en op de fiets), het skûtsjesilen en het fierljeppen. Naast een prachtig weids landschap heeft Friesland talloze historische steden. Het prachtige vlakke weidelandschap met grazende koeien en schapen, de vele plassen, sloten en meren en de prachtige plaatsen als Sneek, Workum, Harlingen en Leeuwarden. Als je nog nooit in Friesland bent geweest dan mis je zeker iets.

Friesland wordt in het noorden en het westen omsloten door water, daarnaast kent Friesland vele meren, plassen en sloten en is het daarmee de watersportprovincie bij uitstek. Naast water en watersporten heeft Friesland een prachtig wijds weidelandschap met grazende koeien en schapen en talloze gezellige en historische steden als bijvoorbeeld Sneek, Joure, Leeuwarden, Heerenveen en Sloten. Ook kent Friesland diverse lokale specialiteiten als suikerbrood, drabbelkoeken, Joustra Beerenburg en oranjekoek.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten de busreizen Friesland met een 8,0 en de chauffeurs van de busreizen Friesland zelfs met een 8,4.

Heeft u ook zin in een geheel verzorgde groepsreis? Boek dan snel een busreis Friesland.

Limburg

Limburg ligt in het zuid-oosten van Nederland en grenst aan het oosten aan Duitsland en in het westen aan België. Eén van de bekendste bezienswaardigheden is het drielandenpunt, het hoogste punt van Nederland op de grens met België en Duitsland. Verder zijn de Mergellandroute en de mergelgrotten een absolute must. Vlak over de grens vind je in Duitsland het pittoreske Monschau en het natuurgebied de Eifel en ook Groothertogdom Luxemburg is tijdens een dagexcursie makkelijk te bereiken.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten de busreizen Limburg met een 8,0 en de chauffeurs van de busreizen Limburg zelfs met een 8,4.

De provincie Limburg staat voor asperges, mergelgrotten, heuvels en natuurlijk het drielandenpunt. Maar uiteraard is er nog veel meer te zien en te doen. Zo zijn de stad Maastricht en het gezellige toeristenplaatsje Valkenburg de moeite van een bezoekje waard, maar ook over de Duitse en Belgische grens is voldoende te bekijken.

Busreizen, Nederland, Limburg

Valkenburg

Valkenburg in de provincie Limburg is een gezellig stadje, gelegen in het oudste toeristencentrum van Nederland en één van de geliefdste busreisbestemmingen van onze gasten. Het stadje kent talloze bezienswaardigheden als de Fluweelengrot en de Gemeentegrot, die in december de kerstmarkt huisvesten, Kasteel Valkenburg, het Sprookjesbos en natuurlijk de Cauberg. In het gezellige centrum van Valkenburg vind je in alle jaargetijden leuke terrasjes. Daarnaast is er altijd wel iets te doen, je kunt naar het kasteel, naar het Casino of (op een regenachtige dag) naar Thermea 2000.


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een busreis wil je optimaal genieten. De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Sinds 1972 specialist in busreizen

  • Winnaar Nederlandse Vakantie Award 'Beste busvakanties'

  • Maximum aantal deelnemers van 44 personen

  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek

  • Ervaren chauffeurs en reisleiding

  • Nog comfortabeler reizen per luxury class touringcar


Brochure bus- en vlieg-busreizen

In onze nieuwe zomerbrochure vind je een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of je nu kiest voor een excursiereis waarbij je vanuit een standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of kiest voor een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wil je sneller op je bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. Je vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023