Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

maatwerk
Maatwerk reizen
Elk mens is uniek en heeft ook zijn eigen specifieke wensen.
 • Uw reis op maat samengesteld
 • Advies van onze specialisten
 • Geen onverwachte kosten
Lees verder
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over China
Goed voorbereid op vakantie

Het land van de toekomst bezoeken? Dat doet u natuurlijk samen met de Jong Intra Vakanties.

Bezoek prachtige steden als Beijing en Shanghai, maak kennis met de rijke cultuur en prachtige natuur, de grootse geschiedenis en vele fascinerende bezienswaardigheden. China is ''het Land van de Toekomst'' door de mysterieuze oosterse spiritualiteit en ook door de energie van de vooruitgang en de wens om deze te delen! 

Een reis naar China met de Jong Intra Vakanties is een reis die u niet snel zult vergeten!

Onze adviseurs

China weet mij keer op keer te fascineren. De razendsnelle vooruitgang en een moderne samenleving gaan hier hand in hand met eeuwenoude tradities en Oosterse spiritualiteit. Ook na meerdere bezoeken weet China mij nog altijd te verrassen!

Claudia Ommering - Maatwerk Specialist
Claudia Maatwerk specialist
Peter van Wingerden
Peter Maatwerk specialist
Mariëlle
Mariëlle Verre reizen specialist

China volgens de Jong Intra Vakanties

Ons reisaanbod

China is een vakantiebestemming die jaarlijks vele vakantiegangers keer op keer weet te verrassen. Het zal u dan ook niet verbazen dat een groot aantal van hen meer dan eens terugkeert.

De Jong Intra Vakanties stelde voor een mooi aanbod van vliegvakanties China samen; kies uit de mooiste individuele rondreizen China of laat uw droomreis speciaal voor u samenstellen met onze maatwerkreizen China.

Individuele rondreizen China

De Jong Intra Vakanties is de specialist op het gebied van individuele rondreizen China. Onze jarenlange ervaring met individuele rondreizen en de bestemming China maakt het mogelijk om een zeer divers aanbod samen te stellen. Alle individuele rondreizen door China worden uitgevoerd door een ervaren privé-chauffeur en deskundige gids.

Bekijk onze individuele rondreizen China

Een individuele rondreis door China is naar wens aan te passen. Meer tijd nodig voor de indrukwekkende tempelcomplexen, enorme steden of de overweldigende natuur? Hiervoor maakt u gebruik van onze maatwerkreizen China.   

 

 

Wij hebben 2 tips samengesteld!

Dé hoogtepunten van China

shutterstock_142871650 De Grote Muur

Bezoekt u China voor de eerste keer? Dan is de 'klassieke' route door China wellicht de beste keuze. Maak een wandeling over de Grote Muur in Beijing, breng in Xi’an een bezoek aan het fascinerende Terracotta Leger, ontdek het bruisende Shanghai en bewonder de schitterende tuinen in Suzhou. De Jong Intra Vakanties biedt een aantal individuele rondreizen die u kennis laten maken met de hoogtepunten van China.

Individuele rondreis Klassiek China

Deze schitterende reis combineert alle top bezienswaardigheden met plaatsen die u aangenaam zullen verrassen. Daarvoor kiest u deze populaire individuele rondreis door China

Onze tip: Klassiek China

Individuele rondreizen China

shutterstock_319888289 Beijing

China is een ontzettend groot land en de mogelijkheden zijn eindeloos.De Jong Intra Vakanties biedt in China een drietal diverse privérondreizen. Tussen de steden en regio’s reist u per vliegtuig, hogesnelheidstrein of de hoogste kwaliteit nachttrein. Binnen de steden en regio’s reist u in een airconditioned auto of minivan.Maak nu met ons een onvergetelijke verre reis naar China en ontdek zelf hoe veelzijdig deze vakantiebestemming is!

Individuele rondreis Compleet China

Deze reis biedt de perfecte balans in cultuur, natuur en de vrijheid van een lekkere vakantie. Ontdek de klassieke hoogtepunten in Beijing en Xi’an, bezoek het middeleeuwse Ping Yao, bewonder het prachtige landschap in Guilin en Yangshuo en maak in Chengdu kennis met de panda.

Onze tip: Compleet China

Maatwerk

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen China samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.  

Lees meer over maatwerk China

 

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor China of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw maatwerkreis naar China? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tm vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis naar China? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Stel uw eigen reis samen

 

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Optimaal genieten

Van een vakantie China wilt u optimaal genieten! De reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

 • Jarenlange ervaring in rondreizen                                                                                            

 • Ervaren chauffeurs en deskundige gidsen                                                                          

 • Vliegen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen            

 • Zorgvuldig samengestelde rondreizen                               

 • Uw rondreis geheel op maat samengesteld

 • Prachtige strandvakanties en strandverlengingen                                                                        

 • Prachtige fly drives langs en door de mooiste plekjes                                                          

 • Bezoek ook de nog wat minder bekende gebieden en plaatsen                            

Ervaringen

Familie Lubbers - Rotterdam Super vakantie naar China gehad deze zomer. We hebben ons idee over dit prachtige land echt moeten bijstellen. We hebben spijt dat we niet voor een langer verblijf hebben gekozen. Misschien in de toekomst nog een keer.
Lees meer Lees minder
Vivienne, Stan en Hendrikus Wij zijn ontzettend enthousiast. De organisatie was top en vooral de verlenging op Hainan is een aanrader. Wij vinden het leuk om dit met jullie te delen, want zonder jullie zou de reis niet zo´n succes zijn geweest!
Lees meer Lees minder

China in beeld

 • Video China
  Video China
 • Yunnan
  Yunnan
 • Chengdu Panda
  Chengdu Panda
 • Beijing
  Beijing
 • Beijing
  Beijing
 • China
  China
 • Hong Kong traditionele jonk
  Hong Kong traditionele jonk
 • Waterdorp Zhujiajiao
  Waterdorp Zhujiajiao
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon perfect geregeld