Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Soortgelijke vakanties

Vragen of hulp nodig?

We hebben echter uitgebreid aanbod in alternatieven. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contactopnemen.

Intro
Lees alles over Londen
Goed voorbereid op vakantie

De prachtige stad Londen is de hoofdstad van Engeland en van Groot-Brittannië en al jaren één van de populairste Europese steden voor een stedentrip. De rode dubbeldekkers, de zwarte taxi’s, het links rijden en de vele bezienswaardigheden als Big Ben, the Tower of London, Buckingham Palace en the Tower Bridge, geven de stad een heel eigen karakter.

Onze adviseurs

Ik ga graag naar Londen! De bezienswaardigheden, de typische bussen en taxi's, de winkels en de heerlijke high tea's ik vind het allemaal even leuk! Zeker als u voor de eerste keer naar Londen gaat is onze busreis een echte aanrader. U hoeft alleen maar in te stappen en te genieten, onze chauffeur en reisleider neemt u mee naar alle hoogtepunten van de stad.

Voor wie is Londen geschikt?

Dé specialist in busreizen naar Londen

Al meer dan 45 jaar verzorgt de Jong Intra Vakanties een uitgebreid aandbod van busreizen naar Groot-Brittannië. Kies voor een prachtige stedentrip naar Londen of verken de sfeervolle stad tijdens één van onze kerstreizen naar Londen. Verken een regio comfortabel vanuit één hotel tijdens een excursiereis naar Groot-Brittannië, of ontdek een groter deel van Groot-Brittannie tijdens één van onze rondreizen door Groot-Britannië.

Tower Bridge

Stedentrip naar Londen

Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de stad en kies voor een uitstekend georganiseerde stedentrip Londen van de Jong Intra Vakanties. De rode dubbeldekkers, de beroemde telefooncellen, de Big Ben, de Tower of London en de vele andere bezienswaardigheden zullen de reis naar Londen onvergetelijk maken.

Alle stedentrips naar Londen

Londen Kerstverlichting

Kerstreizen naar Londen

Een volmaakt kerstgevoel tijdens een kerst busreis naar Londen. Ontdek de straten Oxford Street, Regent Street en Carnaby Street welke sfeervol zijn versierd met de mooiste kerstversieringen en kerstlichtjes. Bezoek ook de gezellige kerstmarkten Leicester Square, Southbank Centre Winter Market, Greenwich Christmas Market en het beroemde Winter Wonderland in Hyde Park. Kortom, voor een warm en fijn kerstgevoel gaat u mee met één van de kerstreizen naar Londen!

Stonehenge

Rondreizen door Groot-Brittannië

Londen is de hoofdstad van Engeland en Groot-Brittannië. De Jong Intra Vakantie verzorgt al jaren vol passie en enthousiasme rondreizen door Groot-Brittannië. Ontdek een groot deel van de regio tijdens een rondreis door Groot-Brittannië en laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze uitstekend georganiseerde busreizen van de Jong Intra!

Alle rondreizen door Groot-Britannië

Lake District - Wasdale Head

Excursiereizen naar Groot-Brittannië

Naast een stedentrip Londen organiseert de Jong Intra al meer dan 45 jaar excursiereizen naar Groot-Brittannië. Uw chauffeur is tevens reisleider en neemt u mee naar de mooiste plekjes, zonder dat u iedere dag uw koffer opnieuw moet inpakken.

Alle excursiereizen naar Groot-Brittannië

Ervaringen

Familie Fotten Het was een heel goed georganiseerde reis met een voortreffelijke chauffeur en een heel kundige gids. Met name door het professionele gedrag van Adrie en Trudy , is deze reis voor ons bijzonder geslaagd.
Lees meer Lees minder
L. v.d. Helder Wij, mijn dochter en ik, hebben een fantastische stedentrip naar Londen gemaakt. Het enthousiasme van onze gids Trudy en de rijkwaliteiten en inzet van onze chauffeur Adrie hebben ons aangenaam Verrast. Mijn complimenten aan dit duo.
Lees meer Lees minder
H.P.M. Stamps De reis was fantastisch. Wij hebben van begin tot eind genoten. De reisleiding was geweldig. Zowel de zeer ervaren chauffeur Adrie als de ongelofelijk enthousiaste reisleidster Trudy, die ons naar prachtige plekjes bracht en er zeer enthousiast over wist te vertellen. De tijd vloog om. Wij zijn zeker van plan om nogmaals terug te keren. Deze reis was een geweldige manier om kennis te maken met het hedendaagse Londen.
Lees meer Lees minder
C. Vugts Goed georganiseerd, perfecte service, zorgzaam. Zeer prettige accommodatie zowel in London als op de boot, prima service!
Lees meer Lees minder

Londen in beeld

 • Londen
  Londen
 • Londen Changing of the guards
  Londen Changing of the guards
 • Tower bridge
  Tower bridge
 • Londen
  Londen
 • Tower Bridge
  Tower Bridge
 • Londen Kerstverlichting
  Londen Kerstverlichting
 • Stonehenge
  Stonehenge
 • Lake District - Wasdale Head
  Lake District - Wasdale Head
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service