Vind Busreizen Londen
Keuze uit 0 vakanties

Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Soortgelijke vakanties

Vragen of hulp nodig?

We hebben echter uitgebreid aanbod in alternatieven. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contactopnemen.

Intro
Snel door naar
Lees alles over Londen
Goed voorbereid op vakantie

De prachtige stad Londen is de hoofdstad van Engeland en van Groot-Brittannië en al jaren één van de populairste Europese steden voor een stedentrip. De rode dubbeldekkers, de zwarte taxi’s, het links rijden en de vele bezienswaardigheden als Big Ben, the Tower of London, Buckingham Palace en the Tower Bridge, geven de stad een heel eigen karakter.

Onze adviseurs

Ik ga graag naar Londen! De bezienswaardigheden, de typische bussen en taxi's, de winkels en de heerlijke high tea's ik vind het allemaal even leuk! Zeker als u voor de eerste keer naar Londen gaat is onze busreis een echte aanrader. U hoeft alleen maar in te stappen en te genieten, onze chauffeur en reisleider neemt u mee naar alle hoogtepunten van de stad.

trudy
Trudy Busreizen specialist
Chantal
Chantal Busreizen specialist

Ervaringen

Familie Fotten Het was een heel goed georganiseerde reis met een voortreffelijke chauffeur en een heel kundige gids. Met name door het professionele gedrag van Adrie en Trudy , is deze reis voor ons bijzonder geslaagd.
Lees meer Lees minder
L. v.d. Helder Wij, mijn dochter en ik, hebben een fantastische stedentrip naar Londen gemaakt. Het enthousiasme van onze gids Trudy en de rijkwaliteiten en inzet van onze chauffeur Adrie hebben ons aangenaam Verrast. Mijn complimenten aan dit duo.
Lees meer Lees minder
H.P.M. Stamps De reis was fantastisch. Wij hebben van begin tot eind genoten. De reisleiding was geweldig. Zowel de zeer ervaren chauffeur Adrie als de ongelofelijk enthousiaste reisleidster Trudy, die ons naar prachtige plekjes bracht en er zeer enthousiast over wist te vertellen. De tijd vloog om. Wij zijn zeker van plan om nogmaals terug te keren. Deze reis was een geweldige manier om kennis te maken met het hedendaagse Londen.
Lees meer Lees minder
C. Vugts Goed georganiseerd, perfecte service, zorgzaam. Zeer prettige accommodatie zowel in London als op de boot, prima service!
Lees meer Lees minder

Londen in beeld

 • Londen
  Londen
 • Londen Changing of the guards
  Londen Changing of the guards
 • Tower bridge
  Tower bridge
 • Londen
  Londen
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service