Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:0180 – 457 803
Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen

Schitterende busreizen naar Hongarije

Tijdens onze busreis naar Hongarije krijgt u in korte tijd een uitstekende indruk van het schitterende land. Naast de hoofdstad Budapest staan ook een bezoek aan Bratislava, de hoofdstad van Slowakije en Wenen de hoofdstad van Oostenrijk op het programma.

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart

Reisaanbod

Hongarije is gelegen in Centraal-Europa en grenst aan Roemenië, Slowakije, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië en Servië. Het land wordt van noord naar zuid doorsneden door de Donau. Hongarije is een heerlijk land om te verblijven, het heeft prachtige natuur, cultuur, mooie steden en dorpen en bovenal een hele gastvrije bevolking.

Naast onze busreizen naar Hongarije kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een stedentrip Budapest.

In het afgelopen jaar beoordeelden onze gasten chauffeurs van de busreizen Hongarije met een 8,5, gaat u dit jaar met hen mee?

Heeft u ook zin in een mooie groepsreis? Boek dan snel een busreis Hongarije.

Onze gasten beoordelen onze busreizen Hongarije met gemiddeld een

8,5
onze gasten

Bezienswaardigheden van Hongarije

Hieronder treft u informatie aan over enkele van de meest belangrijke regio’s van Hongarije die u met onze busreizen Hongarije kunt bezoeken.

Balatonmeer

zonnig Balatonmeer

De langzaam aflopende zuidoever van het Balatonmeer is het populairst. Daar zijn diverse toeristendorpen met luxe resorts, bars, cafés, nachtclubs en discotheken. De noordoever van het Balatonmeer is rustiger met stille dorpjes, mooie bossen, vele minerale bronnen en wijngaarden op de vulkanische heuvels.

Bratislava

Stadsaanzicht Bratislava

Net als Budapest ligt ook Bratislava, de hoofdstad van de Slowakije, aan de Donau. Het symbool van de stad is de Burcht Pressburg, dat op een heuvel in de stad gelegen is. Budapest heeft enkele historische monumenten, prachtige paleizen en interessante musea. Verder is het een gezellige stad met veel cafés en terrasjes.

Budapest

Budapest

Budapest is de hoofdstad van Hongarije. De stad is gelegen aan weerszijden van de Donau, aan de ene kant ligt het heuvelachtige Buda en aan de andere kant het vlakke Pest. De rijke historie van de stad is in alle straatjes en steegjes terug te vinden. De stad is met 1,7 miljoen inwoners de grootste stad van Hongarije.

Györ

Hotel Raba

Györ is een mooie barokke stad dat vlakbij de grens met Slowakije ligt. In de stad vloeien de rivieren de Donau en Raba samen. Het gerestaureerde historische centrum telt vele met kerken, paleizen en musea. Er zijn daarnaast enkele gezellige winkelstraten.

Onze adviseurs

 • jlo
  Jan Willem
 • Rodger
  Rodger
 • trudy
  Trudy

Deze busreis is uitstekend geschikt voor een eerste bezoek aan Centraal-Europa. Vanuit Györ worden prachtige dagtochten gemaakt naar o.a. de hoofdstad Budapest, maar we gaan ook de grens over naar Bratislava de hoofdstad van Slowakije. Daarnaast wordt er uiteraard een bezoek gebracht aan het Balatonmeer.

Trudy

Ervaringen van onze klanten

Wij gingen voor de eerste keer met een busreis mee en ook voor de eerste keer naar Hongarije. Het is ons beide goed bevallen. Het hotel was prima, we hebben veel gezien en chauffeur Rob heeft ons overal veilig naartoe gebracht en alles prima geregeld.

We vonden het erg fijn dat we in Bratislava en Budapest een stadsgids hadden die ons alles over de steden kon vertellen. Daarna hadden we nog vrije tijd om op eigen houtje rond te kijken.

Kaart van Hongarije

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation