Cookies
Dejongintra.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Vind Busreizen
Keuze uit 302 vakanties

Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Vakantie inspiratie
Ontdek welke vakantie bij u past
Speciaal geselecteerd
Ontdek onze unieke vakanties
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Oktober 2019
November 2019
December 2019
Intro
Lees alles over Busreizen
Goed voorbereid op vakantie

Al 45 jaar bent u bij ons aan het juiste adres voor busreizen. Wij stellen nog steeds met alle plezier diverse soorten busreizen samen! Onze moderne touringcars bieden optimale comfort. Zo beleeft u een onbezorgde busvakantie!

Comfort Class touringcar

Onze Comfort Class touringcars zijn standaard uitgerust met een toilet, koelkast, koffiezetapparaat en airconditioning. De stoelen staan comfortabel afgesteld met een stoelafstand van 85 centimeter.

Luxury Class touringcar

Geselecteerde reizen worden uitgevoerd met onze nieuwe Luxury Class touringcars. Deze touringcars zijn voorzien van de nieuwste snufjes op touringcargebied. De stoelafstand van maar liefst 92 centimeter, de zijwaarts verstelbare fauteuils, de verstelbare voet- en hoofdsteunen en de luxe bekleding zorgen voor nog meer zitcomfort. Daarnaast bevat deze luxe touringcar voor iedereen eigen stopcontacten.

Populaire Busreizen

De mooiste bestemmingen met zorg gekozen

Of u nu op zoek bent naar een bestemming voor uw busvakantie in Nederland, BelgiëDuitslandOostenrijk, Portugal, Spanje, Italië of liever voor een busreis Kroatië gaat, wij bieden het allemaal! Zo heeft u voldoende keuze voor uw reis met de bus! Bijna een jaar voordat u op busvakantie gaat worden door ons nieuwe reizen bedacht, inkopers op pad gestuurd en reizen aangepast naar uw wensen. Wij zijn continu op zoek naar de leukste en voordeligste accommodaties en excursiebestemmingen. Door ons uitgebreide aanbod kunnen wij u daarom niet 'maar' 1 bestemming adviseren of aanbevelen als de perfecte bestemming, wel zijn wij van mening dat echt iedereen in ons aanbod de voor hem of haar geschikte reis kan vinden!

Onze toppers:  

Diverse soorten busreizen

Wij bieden voor ieder wat wils. Van een korte stedentrip per bus, zoals een busreis Berlijn of een busreis Praag, tot een unieke rondreis met de luxury class touringcar naar Zwitserland. Of wat dacht u van een busreis naar het Sauerland of een vliegreis naar Ierland? Uiteraard bieden wij busreizen waarbij u al in Nederland in de Comfort Class touringcar of Luxury Class touringcar stapt en busreizen waarbij u per vliegtuig naar uw bestemming reist en daar in de gereedstaande lokale touringcar stapt.

Het verschil tussen een excursiereis en rondreis

Tijdens onze excursiereizen zijn onze ervaren, deskundige chauffeurs tevens uw gastheer/-vrouw. Vanuit uw standplaatshotel ontdekt u bijzondere plekjes en maakt u de mooiste excursies met de Comfort Class of Luxury Class touringcar. Bij een rondreis reist u per Comfort Class of Luxury Class touringcar door meerdere streken/landen en overnacht u in verschillende hotels. Bij de meeste rondreizen ontzorgen uw chauffeur én een deskundige reisleid(st)er. Bij onze vliegbusreizen vliegt u naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er aan, waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Wintersport met de bus

Al bijna 45 jaar brengen wij onze gasten op een comfortabele manier naar de wintersport. Na een nachtrit in een Luxury Class pendelbus komt u ´s ochtend uitgerust aan op de plaats van bestemming.

Wij bieden u wintersport busreizen aan naar 

Onze wintersportpendels Oostenrijk rijden wij met eigen bussen en wordt u altijd zo dicht mogelijk bij uw accommodatie gebracht. Voor de Royal Class en First Class buspendels naar Italië en Frankrijk werken wij samen met onze partner Interbus, die u naar een centraal opstappunt in de wintersportplaatsen brengt.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 302 vakanties

Vervoer

Hoe u naar uw bestemming reist

In ons aanbod vindt u 2 verschillende soorten busreizen:

  • busreizen waarbij u per touringcar uit Nederland naar uw bestemming reist.
  • busreizen waarbij u per vliegtuig naar de bestemming reist.

Onze busvakanties worden nooit uitgevoerd met een dubbeldekker.

Snel naar de bestemming per vliegtuig

Bij onze vlieg-busreizen begint uw vakantie met de vliegreis naar de bestemming vanaf een van de Nederlandse luchthavens. Na aankomst op de bestemming wordt u op de luchthaven door onze reisleider opgewacht. U stapt in de lokale bus en maakt kennis met uw reisgenoten, chauffeur en reisleider.

Comfortabel uit en thuis met de bus

Bij onze busvakanties die vanuit Nederland vertrekken kunt u uit ons ophaalschema een opstapplaats bij u in de buurt kiezen of per auto naar onze wisselplaats in Beek (Gelderland) rijden. Deze wisselplaats is het beginpunt van de meeste busreizen. Na een kopje koffie stapt u in de comfortabele comfort class touringcar of in de luxury class touringcar en maakt u kennis met uw chauffeur en reisgenoten. Hier start uw busvakantie!

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Al 45 jaar specialist in busreizen

Al in 1972 begon de Jong Intra Vakanties met het organiseren van busvakanties. In de 45 jaar dat wij actief zijn is het aanbod aanzienlijk uitgebreid: tegenwoordig reist u met ons over de hele wereld! Met de bus, het vliegtuig, de trein of met uw eigen auto. Wij brengen u naar de mooiste plekjes. Alhoewel er veel is veranderd, is er een ding is bij ons gebleven: de liefde voor het vak en het plezier in het organiseren van perfecte vakanties.

Het personeel op kantoor, onze deskundige chauffeurs en onze gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en zorgen ervoor dat u onbezorgd kunt genieten. Het organiseren van mooie busreizen doen wij dus nog steeds met alle plezier!

Luxe touringcars

Om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken is onze Comfort Class touringcar standaard uitgerust met een toilet, koelkast, koffiezetapparaat, airconditioning en een stoelafstand van 85 centimeter. Onze Luxury Class touringcar heeft nog meer beenruimte (92 centimeter), zijwaarts verstelbare stoelen, eigen stopcontacten en verstelbare voet- en hoofdsteunen.

Een groepsgrootte van maximaal 44 personen

Het maximale aantal deelnemers is van groot belang voor uw comfort. Voor onze busreizen hanteren wij een maximum van 44 personen, gelijk aan een luxe Comfort Class bus. Voor onze reizen met reisleiding hanteren wij een maximum van 38 personen. Tijdens al onze busreizen is alles gericht op uw comfort en daarbij is het essentieel dat de groep niet te groot is!

Het reizen met de bus ontzorgt!

Wij horen soms dat men liever niet in een groep reist. Of er wordt gedacht dat de doelgroep van busreizen voornamelijk ouderen zijn. De laatste jaren blijkt echter dat óók de 40 en 50 plussers de busreizen hebben ontdekt. De tijden zijn dus veranderd; men denkt tegenwoordig niet alleen na over het reisdoel, maar ook over veiligheid, comfort en efficiency. En wat is het fijn als u zelf niets hoeft te organiseren! Dat doet u het hele jaar al. Als ouder, als mantelzorger of zelfs als gepensioneerde. Vakantie is loslaten, alles lekker voor u laten regelen. Met onze busreizen hoeft u niets anders te doen dan in te stappen en te genieten van alle hotspots die wij al voor u hebben uitgezocht. Rondleidingen, maaltijden, hotels, alles is al geregeld. Wij ontzorgen u graag!

Winnaar Nederlandse Vakantie Award beste busvakanties

In 2016, 2017 en 2018 mochten wij de Nederlandse Vakantie Award voor beste busvakanties in ontvangst nemen. Daar zijn wij ontzettend trots op!

De voordelen op een rijtje

  • Veel gegarandeerde vertrekken.
  • Een groot team deskundige chauffeurs en reisleiding.
  • Volledig verzorgd en onbezorgd op vakantie.
  • Al 45 jaar ervaring.

Ervaringen

Meneer Sluis Wij hebben een hele fijne reis naar Oostende gehad. Leuke uitstapjes gemaakt, het hotel was goed, we hebben ook heerlijk gegeten en chauffeur Peter was uitstekend.
Lees meer Lees minder
Mevrouw Onderwater We hebben een top stedentrip naar Rome gehad. Heel veel gezien en gelopen. Deskundige reisleiding! Heel fijn dat we van en naar het vliegveld gehaald en gebracht werden met een bus. Een echte aanrader!!!
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Busreizen

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 302 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Veel gegarandeerde vertrekken
  • Zeer deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders
  • Reis per comfortabele touringcar, géén dubbeldekkers!