Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Vliegvakanties
Goed voorbereid op vakantie

Tijdens onze vliegvakanties IJsland ontdekt u de mooiste wonderen van moeder natuur. Op nog geen 3 uur vliegen treft u een landschap vol vulkanen, geisers, pruttelende modderpoelen, gletsjers, ijsmeren, watervallen en een rijke flora en fauna. Kom en ontdek het zelf.

Onze adviseurs

IJsland is de laatste jaren enorm gegroeid in populariteit. Het land is zo divers; geen enkel ander land in Europa kan daar aan tippen. De IJslanders zijn bijzonder vriendelijk, zowel in de steden als in de guesthouses op het platteland. Ik heb altijd al een keer naar IJsland willen afreizen en ben dan ook blij dat onze programma ieder jaar weer wat uitgebreid wordt met nieuwe reizen.

Heleen
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen in Vliegvakanties

Hier trekt de natuur de aandacht

Een vliegvakantie IJsland begint in Amsterdam met een rechtstreekse vlucht naar Keflavik, de luchthaven van de hoofdstad van IJsland, Reykjavik. De luchthaven is in het zuidwesten gelegen en een uitstekend startpunt voor een rondreis. Rond het hele eiland loopt een ringweg waaraan vele bezienswaardigheden liggen. Bij al onze vliegvakanties IJsland is een huurauto inbegrepen, zodat u maximale vrijheid heeft.

Start bijvoorbeeld uw rondreis IJsland in het geisergebied, waarna nog diverse hoogtepunten volgen: de zuidkust met de beroemde Eyafjellajökull vulkaan, het immense gletsjergebied bij Vik, de Geysir geiser en het vulkaanlandschap van Myvatn zijn er enkele. Eindig uw reis met een stedentrip Reykjavik, de verrassende trendy hoofdstad.

Ook op het gebied van flora en fauna zult u versteld staan: ontdek de duizenden papegaaivogels die op de rotsen broeden en probeer mee te gaan met een walvissafari. De IJslandse wateren zijn uitstekende plekken om walvissen en orka's te spotten. Tijdens alle vliegvakanties IJsland zijn er mogelijkheden om extra excursies te reserveren, zodat u optimaal van uw reis kunt genieten.

Onderweg verblijft u in kleinschalige hotels of guesthouses en ontdekt u de veelzijdige IJslandse keuken. Aan het einde van uw vlliegvakantie IJsland kunt u een heerlijk ontspannen duik nemen in de Blue Lagoon, 's werelds meest beroemde natuurlijke warmwaterbron.

Wacht niet langer en boek deze zomer een vliegvakantie IJsland. Wij garanderen u dat u er geen spijt van zult krijgen.

Ook bieden wijeen ruim aanbod aan prachtige fly en drives langs en door de mooiste plekjes van IJsland. Benieuwd hiernaar? Bekijk dan eens fly-driveIJsland.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 21 vakanties in Vliegvakanties

Ervaringen

Fam. Dapper, Bunnik We hebben een geweldige vakantie gehad in IJsland. Boven verwachting.
Lees meer Lees minder
Hubert Notermans, Nieuwegein Geweldige reis. Geweldige natuur. Geweldig gastvrij en vriendelijk land. Het volgend jaar weer IJsland! Ik denk dat dit het begin van een verslaving is.
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Vliegvakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 21 vakanties in Vliegvakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!