Rondreizen Zweden

Rondreizen Zweden

Heleen

Ik startte mijn rondreis Zweden in Göteborg, nadat ik een ferry-overtocht met Stena Line had gemaakt. De ferry was een hele belevenis, vooral voor mijn zoontje. Heerlijk uitgerust zijn we richting Stockholm gereden. Lekker picknicken onderweg en Gränna, waar de rood/witte zuurstokken worden gemaakt, was een ontzettend leuke stop.

Heleen

Scandinavië expert

Zweden ontdekken doe je het beste met een rondreis van de Jong Intra Vakanties. Met een ruim assortiment autorondreizen en fly drives naar diverse regio's in Zweden vind je altijd een passende vakantie.

Alle rondreizen naar Zweden

Welke rondreis door Zweden past bij jouw vakantiewensen?

In Zweden vind je bij de Jong Intra Vakanties diverse soorten rondreizen. Er is er echter altijd één die het beste past bij jouw vakantiewensen.

Individuele rondreizen door Zweden

Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid op pad. Daarvoor zijn onze zorgvuldig samengestelde autorondreizen Zweden en fly drives Zweden een goede keuze. Bij een autorondreis reis je met eigen auto vanuit Nederland naar Zweden, terwijl je bij een fly drive reist met een comfortabele vlucht naar Zweden en gebruik maakt van een huurauto voor een rondreis door Zweden. In beide gevallen ontvang je van ons een uitgebreide reisbeschrijving met leuke tips voor de route.

Maatwerk rondreizen door Zweden

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een aantal zeer geliefde fly drives Zweden en autorondreizen Zweden samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze maatwerkreizen naar dit prachtige land.

Maatwerk reizen Zweden

Interesse in een maatwerkofferte voor Zweden of wil je contact met één van onze maatwerkspecialisten over een maatwerkreis naar Zweden? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of stuur ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over een maatwerkreis naar Zweden? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neem je contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Autorondreizen, Zweden, Vervoer naar Zweden

Magazine Autorondreizen & fly drives

Zie je het liefst zoveel mogelijk tijdens een vakantie tijdens een autorondreis of fly drive en ben je nog op zoek naar inspiratie? Bestel dan ons Magazine met Autorondreizen en fly drives. Naast inspirerende verhalen, tips van de experts en mooie foto's bevat dit magazine een ruim aanbod van de beste routes voor een autorondreis of fly drive.

De bestemmingen die je in dit magazine kunt vinden op een rijtje:

Europa: Italië, Malta, Spanje, Zweden, IJsland, Kroatië, Ierland, Portugal, Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Noorwegen, Griekenland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Polen, Albanië, Slovenië, Marokko.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine autorondreizen & fly drives 2024-2025