Deze reizen zijn momenteel nog niet beschikbaar.

Vragen of hulp nodig?

Wij nemen graag een voorboeking in behandeling. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contact opnemen.

Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Schotland is in veel opzichten een mooi vakantieland. Tijdens een fly-drive Schotland gaat u per huurauto op pad om de mooiste steden, kastelen, mysterieuze 'lochs', de Hooglanden, Laaglanden en de talloze eilanden te ontdekken.

Onze adviseurs

Wat een verrassende stad is Edinburgh. Ik heb hier een paar heerlijke dagen doorgebracht en heb alle hoogtepunten gezien. Een echte aanrader!

Astrid
Astrid Groot-Brittannië & Ierland expert

Populaire bestemmingen

Uw vakantie begint hier!

Het voordeel van een fly-drive Schotland is dat u met het vliegtuig snel op de plaats van bestemming bent en u een ruime keuze aan goede huurauto's heeft. Na de formaliteiten die horen bij het in ontvangst nemen van de auto, gaat u op weg voor een schitterende rondreis Schotland. Alles wordt door ons voor u geregeld, ideaal toch!

In uw huurauto zit het stuur aan de juiste kant, want in Schotland wordt links gereden. Onze verschillende rondreizen laten u steeds de mooiste gebieden, dorpen en steden van Schotland zien. Uiteraard wordt een bezoek aan een whiskydistilleerderij niet overgeslagen. Kortom genoeg te doen en te zien tijdens uw rondreis schotland!

We hebben voor u diverse fly-drive Schotland arrangementen. Het kan natuurlijk voorkomen, dat u toch liever de eigen auto meeneemt en de oversteek per ferry wilt maken. Kijkt u dan eens bij ons aanbod autovakantie Schotland.

De hoofdstad van Schotland behoort tot een van de mooiste steden van Europa. Ontdek de stad tijdens een stedentrip Edinburgh. Wilt u liever in een groep reizen onder leiding van een ervaren reisgids, die u alles over de Schotse geschiedenis, de bevolking en de steden kan vertellen? Het is helemaal aan u om een keuze te maken. In het laatste geval raden we u aan eens te kijken bij onze busreizen Schotland.

Er is een ruime keuze aan accommodatiemogelijkheden, van eenvoudige Bed & Breakfasts tot authentieke Inns tot luxe kasteelhotels. Onze vliegvakanties Schotland zijn er voor iedereen!

Ervaringen

De heer en mevrouw Thijsen We hebben een heerlijk vakantie gehad, in het hoge noorden van Schotland. Wij hadden gekozen voor "Hooglanden & Hebriden" en hebben daar geen spijt van gehad. Tevens uitgebreid Glasgow en Edinburgh bezocht. Prachtige steden, zeer de moeite waard.
Lees meer Lees minder
Cor en Elly Willemse - Noord Brabant Wij kunnen iedereen die van Schotland houdt "De ronde van Schotland" aanraden. Een unieke rondreis door het werkelijk schitterende Schotland. Verder was alle goed geregeld. Ideaal zo.
Lees meer Lees minder
Familie Potters - Utrecht Onze "ridders en kastelen" in Schotland was schitterend. Jammer dat we er niet een paar dagen bij hebben genomen. Volgende keer dan maar. Echt super leuk voor een korte vakantie.
Lees meer Lees minder
  • Zorgeloos genieten
  • Garantie voor een topvakantie
  • Gewoon goed geregeld!