Vind Fly drive Kroatië
Keuze uit 5 vakanties
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Wie aan Kroatië denkt heeft al snel een beeld van een strandvakantie; surfen, zwemmen en snorkelen. Maar Kroatië heeft zo veel meer te bieden. In het binnenland liggen de mooiste nationale parken en u vindt er prachtige steden en dorpen. Van noord tot zuid: Kroatië is een land met vele gezichten. Een fly drive Kroatië is de beste manier om alles van dit mooie land te ontdekken.

Onze adviseurs

Er lijk soms letters te missen: Krk, Rab, krka.. Onzin natuurlijk! Dit zijn gewoon een aantal van de meest geliefde bestemmingen in het heerlijke vakantieland Kroatië.
Astrid
Astrid Groot-Brittannië & Ierland expert

Fly drives

Hoe werkt een fly drive Kroatië?

Een fly drive betekent letterlijk vliegen en rijden. Een fly drive Kroatië wordt ook wel een fly en drive Kroatië, fly and drive Kroatië of fly & drive Kroatië genoemd: in alle gevallen gaat het om een combinatie van een vlucht, een huurauto en accommodaties voor een prachtige rondreis door Kroatië!

Wanneer u uw fly drive Kroatië 2020 boekt, ontvangt u bij uw reisbescheiden een uitgebreide routebeschrijving. Zo weet u alvast welke route u gaat rijden. U mag natuurlijk afwijken van onze aanbevelingen die in de reisbeschrijving staan, als u 's avonds maar op tijd bij uw accommodatie bent.

Afhankelijk van de gekozen fly drive Kroatië, vliegt u naar Zagreb, Pula, Zadar Dubrovnik of Split. Op de luchthaven haalt u uw huurauto op, die in het pakket van de fly drive inbegrepen is. En dan begint uw autorondreis door Kroatië! Vergeet niet de reisbeschrijving en eventueel een navigatie bij de hand te hebben.

Inbegrepen bij een fly drive Kroatië is de retourvlucht, huurauto inclusief ongelimiteerd aantal kilometers, een uitgebreide reisbeschrijving en overnachtingen op basis van logies en ontbijt. Niet inbegrepen is de toeristenbelasting, parkeer-, tol- en entreegelden en benzine. Tegen een meerprijs kunt u uw huurauto upgraden naar een groter type, zodat deze perfect past bij uw reisgezelschap.

Autorondreis Kroatië

Reist u liever de eigen auto? Alle fly drives Kroatië zijn ook te boeken als autorondreis Kroatië. Dezelfde route, dezelfde hotels en uiteraard dezelfde voordelen, zoals uitgebreide routetips en een gratis ANWB Ontdek Reisgids en ANWB wegenkaart. 

De reisafstand naar het noorden van Kroatië is ca. 1350 km. Reist u echter naar het zuiden langs de Dalmatische Kust, dan bevindt u zich zomaar 1650 km van Utrecht. 

Geniet tijdens u reis naar Kroatië van een overnachting of een meerdaags verblijf in de Oostenrijkse Alpen of het zuiden van Duitsland.

Maatwerk Kroatië

Al jaren stelt de Jong Intra Vakanties een groot aantal zeer geliefde individuele rondreizen Kroatië en groepsrondreizen Kroatië samen. Onze ervaringen met deze reizen vormen de basis voor veel van onze fly drives Kroatië en autorondreizen Kroatië.

Lees meer over maatwerkreizen

Contact met een maatwerkspecialist

Interesse in een maatwerkofferte voor de fly drive Kroatië of autorondreizen door Kroatië van uw keuze of wilt u contact met één van onze maatwerkspecialisten over uw fly drive Kroatië of autorondreis Kroatië? Vraag direct een offerte aan via het aanvraagformulier.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.15 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur op 0180-457870 of u stuurt ons een email via maatwerkspecialisten@dejongintra.nl.

Liever een persoonlijk gesprek over uw maatwerkreis? Bezoek ons in onze Reisstudio in Ridderkerk. Voor een afspraak neemt u contact op met onze verkoopafdeling via 0180-457870.

Laat uw fly drive samenstellen

Fly drives

Fly drives in de mooiste regio's van Kroatië

Bij de Jong Intra Vakanties vindt u fly drives door de mooiste regio's van Kroatië. De meeste fly drive rondreizen Kroatië laten u kennis maken met één of meerdere regio's, zodat u de tijd hebt het land goed te leren kennen.

De mooiste Nationale Parken

Tijdens onze fly drives Kroatië ontkomt u eigenlijk niet aan één of meerdere bezoeken aan een Nationaal Park. Stuk voor stuk pareltjes, waarbij het Nationaal Park Plitvice het zelfs tot de werelderfgoedlijst van UNESCO heeft geschopt. De in totaal 16 meren in dit park liggen in etages boven elkaar en zijn door ca. 90 watervallen met elkaar verbonden. Een adembenemend schouwspel dat omgeven is door prachtige natuur. En datzelfde geldt eigenlijk ook voor het Nationaal Park Krka.

De mooiste steden

De prachtige havenstad Dubrovnik wordt ook wel de ‘Parel van de Adria’ genoemd. Het oude stadscentrum, omgeven door een lange verdedigingsmuur, is volledig autorvrij. Ideaal dus om de vele paleizen, kerken en mooie pleinen te bezoeken.

Het 1700 jarige Split is een andere indrukwekkende stad in Kroatië, waar het prachtige, door de Romeinse keizer Dioclatianus gebouwde, paleis nog steeds een pronkstuk is.

En als we het dan over de grotere steden hebben mag de hoofdstad Zagreb met haar vele culturele en historische hoogstandjes in deze opsomming natuurlijk niet ontbreken!

En de mooiste dorpen en eilanden langs de kust

Aan de enorme kustlijn van Kroatië liggen echter ook nog vele andere kleinere plaatsjes waar het heerlijk is om door heen te wandelen. Daarom ontbreken in diverse rondreizen bijvoorbeeld Pula, Opatija, Porec en Zadar niet.

En kijkt u vanaf een terrasje uit over de zee, dan vallen ongetwijfeld de vele eilanden op. Kijkend op de kaart hoe deze eilanden dan heten, lijkt het een drukfout. Wat te denken van Krk en Rab. Die namen trekken de aandacht en u zult ervaren dat dit niet voor niets is.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 5 vakanties

Fly drives

Optimaal genieten

Van een fly drive Kroatië wilt u optimaal genieten! De Maatwerk specialisten en reisadviseurs van de Jong Intra Vakanties hebben de expertise én de ambitie om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken.

De voordelen op een rijtje

  • Fly drives met uitgebreid informatiepakket
  • Ruim aanbod fly drives Kroatië
  • Individuele rondreizen met geperfectioneerde routes
  • Uw fly drive op maat samen gesteld, geheel naar wens
  • Strandverlengingen aan de mooiste stranden
  • De Jong Intra Vakanties - dé fly drive specialist

Vergelijkbaar

De Jong Intra Vakanties biedt fly drives aan vrijwel alle populaire landen in Europa:

Liever met uw eigen auto één van deze mooie landen verkennen? Boekt u dan een mooie autovakantie of autorondreis bij de Jong Intra Vakanties. Bij alle autorondreizen ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en voor veel landen ook een ANWB Reisgids en/of ANWB Routekaart.

Populaire vakanties in Fly-drive

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 5 vakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Genieten van natuur, cultuur en historie
  • Ruim aanbod fly drives of geheel op maat
  • Gewoon perfect geregeld