Toscaans heuvellandschap, Toscane, Italie | de Jong Intra Vakanties

Ontdek het comfort van treinreizen naar Italië. Laat de rustgevende ritmes van de rails je begeleiden door de diverse landschappen van Europa tot in het hart van la dolce vita. Geniet van de prachtige uitzichten terwijl je comfortabel reist door uitgestrekte velden, schilderachtige valleien en langs charmante stadjes. Ontdek de authentieke Italiaanse cultuur en maak van de treinreis een onvergetelijk avontuur. Kies uit diverse routes en plan jouw perfecte treinreis naar Italië vandaag nog.

Lees alles over

We hebben deze vakanties voor je uitgezocht


Een treinvakantie naar Italië voor iedereen

Een treinreis is de perfecte manier om Italië te leren kennen. Bij de Jong Intra Vakanties vind je treinreizen naar Italië met vertrek vanuit Nederland. Reis per comfortabele dagtrein met diverse stops onderweg in een paar dagen naar Italië en pak in één keer het volledige traject naar Italië met een nachttrein. Italië kent een prima spoorwegennetwerk en veel bekende plaatsen zijn eenvoudig en voordelig per trein te bereiken. Een andere manier om een treinvakantie naar Italië uit te voeren is met een train & drive. Je reist dan per trein naar Italië en maakt vervolgens een mooie rondreis met een (electrische) huurauto.

Train & drive, een unieke manier van reizen naar Italië

Sinds enkele jaren vind je bij de Jong Intra Vakanties kant en klare train & drive vakanties. Bij deze reizen boek je in één keer jouw treinretour naar Italië, een comfortabel electrische huurauto en prachtige, duurzame accommodaties. Bij deze pakketten ontvang je bovendien uitgebreide routetips en een gratis reisgids.

Je kunt kiezen uit 2 reizen:

Train & Electric Drive Puglia & Amalfikust

Train & Electric Drive Cinque Terre en Toscane