Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

De riviercruises door Duitsland zijn een uitstekende manier om ons buurland te ontdekken of verder te verkennen. De Rijn, de Moezel en de Neckar zjn allemaal uniek en allemaal uitstekend geschikt voor een fijne cruisevakantie.

Onze adviseurs

Vooral in december breng ik graag een bezoek aan Keulen, uiteraard vanwege de kerstmarkten. Maar ook in de zomer is deze Duitse stad bijzonder gezellig. Veel terrassen, cafés en restaurants, de imposante Dom en natuurlijk uistekende winkelmogelijkheden.

Chantal
Chantal Busreizen en riviercruise specialist
Jan Willem
Jan Willem Busreizen en riviercruise specialist

Populaire bestemmingen

Reisaanbod

Een riviercruise Duitsland is in ieder jaargetijde een aanrader. Of u nu in het voorjaar gaat, in de zomer of in december. U stapt in Nederland aan boord en bent al snel in een hele andere wereld. Wijnvelden, kastelen, heuvels en pittoreske plaatsjes wisselen elkaar in snel tempo af. Of u nu kiest voor een cruise over de Rijn, over de Moezel of over de Neckar ieder gebied heeft zijn charme.

Tijdens een riviercruise Duitsland leert u dit prachtige land beter kennen vanaf het water. U heeft tijdens de riviercruise de mogelijkheid indrukwekkende Duitse steden te ontdekken als bijvoorbeeld Düsseldorf en Rüdesheim. Een riviercruise Duitsland is bij uitstek de manier om een land te leren kennen, zowel vanaf het water als de prachtige steden.

Naast onze riviercruises Duitsland bent u uiteraard ook bij ons aan het juiste adres voor een riviercruise over de Donau of een riviercruise door Nederland.

Wilt u volledig verzorgd op vakantie? Boek dan snel een riviercruise Duitsland!

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 1 vakantie

Ervaringen

Bernard en Jannie De cruise over de Moezel met de Horizon was echt TOP!
Lees meer Lees minder
Mevrouw Hofland De vakantie begon al toen we met de taxi van huis gehaald werden. Daarna werd het alleen nog maar nog beter. Leuke mensen, een mooie boot en onderweg heel veel gezien.
Lees meer Lees minder

In beeld

 • Neckar
  Neckar
 • Rijnblik
  Rijnblik
 • moezel3
  moezel3

Populaire vakanties in Riviercruises

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 1 vakantie
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al 50 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service