Stedentrips Duitsland

Stedentrip Duitsland

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Melanie & Demi, Stedentrip specialisten | de Jong Intra Vakanties

Het land heeft veel te bieden op het gebied van cultuur en natuur. In een paar uur rijden waan je jezelf al in vakantie sferen. Samen met je geliefde, vrienden of gezin kun je de prachtige Duitse steden ontdekken.

Melanie & Demi

Stedentrips specialisten

Duitsland, een land rijk aan geschiedenis. Een prachtig land met veel cultuur en makkelijk te bereiken vanuit Nederland. Een land dat gezien mag worden.

Stedentrip bestemmingen in Duitsland

Onze aanbevelingen voor Stedentrip Duitsland


Goed voorbereid op stedentrip naar Duitsland

Een divers land dat veel te bieden heeft tijdens een weekendje weg naar Duitsland. Het land heeft veel te bieden op het gebied van cultuur en natuur. In een paar uur rijden ben je al in vakantie sferen. Al is het samen in de kabelbaan over de Rijn in Keulen zitten of het landgoed in Düsseldorf verkennen. Met vriendinnen zijn de steden Berlijn en Düsseldorf echte aanraders om te winkelen. Duitsland moet je een keer gezien hebben. Kies voor een stedentrip Duitsland.


Populaire stedentrip bestemmingen in Duitsland

Berlijn

Berlijn, een stad tussen het verleden en het heden. Dit is goed te merken wanneer je een stedentrip Berlijn doet. De sporen van het verleden kom je overal tegen wanneer je Checkpoint Charlie of een gedeelte van de Muur gaat bezoeken. Het is niet alleen het verleden in Berlijn. De Kurfürstendammis uitermate geschikt om eens lekker te winkelen met vriendinnen. Berlijn is een stad die je ongetwijfeld zult blijven verbazen keer op keer voor een citytrip.

Berlijn

Magazine Citytrips

Of je nu op zoek bent naar een culturele stedentrip naar Rome of Wenen of een gezellige stedentrip met het gezin naar Londen, Parijs of Valencia, wij kennen alle steden en delen die kennis graag met je. Dit magazine bevat inspiratie en informatie over 41 steden die we aanbieden, wat zijn de must sees, waar liggen welke hotels en hoe kun je meteen een fiets huren of entreekaarten regelen. Lees het in dit magazine met daarin niet alleen steden binnen Europa maar ook New York en Las Vegas.

Bestel nu dit magazine en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk het magazine online.

Magazine Citytrips klein