Kerstreizen-Duitsland

Kerstreizen Duitsland

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Jenny

Wij hebben ook dit jaar weer de mooiste kerstreizen Duitsland voor u samengesteld. Gaat u voor een kerstreis waarbij u alle hoogtepunten van de bestemming naar keuze ontdekt en samen met ons Kerst (en eventueel Oud & Nieuw) viert of gaat u voor een kerstcruise naar één van de mooie kerstmarkten in Duitsland? In ons ruime aanbod vindt u zeker een kerstreis Duitsland die bij u past!

Jenny

Wintersport, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland expert

Met de Kerst er tussenuit en niet te ver van huis? Kies dan voor een kerstreis Duitsland! Duitsland is the place to be om kerst te vieren of om in de kerststemming te komen! U vindt er zó veel gezellige kerstmarkten. Lees verder voor meer informatie of bekijk direct het aanbod.


Lees alles over kerstreizen naar Duistsland

Goed voorbereid op kerstreis naar Duitsland

Onze specialisten hebben ook dit jaar weer de mooiste kerstreizen Duitsland voor u samengesteld. Kerstreizen waarbij u de mooiste plekjes in Duitsland ontdekt en gezellig met ons en uw medereizigers Kerst viert en kerstreizen gericht op kerstshoppen in de mooiste steden van Duitsland rondom de kerstdagen. Wij bieden ook kerstreizen Duitsland aan waarbij u naast Kerst ook Oud & Nieuw met ons viert, bijvoorbeeld in het Zwarte Woud.


Populaire kerstreizen naar Duitsland

Waar gaat uw kerstreis naartoe?

Weet u al waar u naartoe wilt? Wat dacht u van het historische stadje Velburg in Beieren? Velburg staat bekend om het indrukwekkende landschap en de historische stadsplein met het in nieuw gotische stijl gebouwde Radthaus. Of ontdek tijdens de kerstdagen het winterlandschap van het Zwarte Woud. En wat dacht u van Kerst vieren in het centrum van Berlijn? U verblijft in een 4-sterrenhotel midden in het centrum van Berlijn en ontdekt alle hoogtepunten van deze mooie stad, die tijdens Kerst nog mooier is!

Kerstmarkten, Kerstmarkt Berlijn

Vervoer naar uw kerstreis in Duitsland

Met de bus op kerstreis naar Duitsland

Onze kerstreizen Duitsland maakt u met de comfort class, luxury class of luxury class plus touringcar. U stapt op bij de opstapplaats naar keuze en rijdt vervolgens naar onze wisselplaats in Didam. U kunt er ook voor kiezen op eigen gelegenheid naar onze wisselplaats te reizen. Parkeren is op eigen risico en tegen betaling. U kunt er zelfs voor kiezen de nacht voor vertrek te overnachten in Hotel Restaurant Ruimzicht in Zeddam. Vanaf de wisselplaats vertrekt u na een kop koffie met kerststol naar de bestemming. Gaat u mee met één van onze kerstreizen met de bus?


Waarom de Jong Intra Vakanties?

Geheel verzorgde kerstreis

Onze kerstreizen zijn geheel verzorgd. U vertrekt vanuit Nederland met de touringcar naar de bestemming en op bestemming wordt u met de touringcar naar de mooiste plekjes gebracht. Overnachting is altijd inbegrepen. Bij onze kerstreizen Duitsland is het ontbijt en diner (inclusief feestelijk kerstdiner en/of oudejaarsdiner) inbegrepen, maar let op: dit kan per excursiereis verschillen.

Comfortabele en luxe touringcars

Tijdens onze kerstreizen met de bus reist u met onze comfort class, luxury class of luxury class plus touringcar. Deze touringcars zijn modern, comfortabel en luxe. Onze comfort class touringcars zijn standaard uitgerust met een toilet, koelkast, koffiezetapparaat en airconditioning. De stoelen zijn comfortabel afgesteld met een stoelafstand van 85 centimeter. Nog meer comfort en luxe vindt u in de luxury class touringcars, waarvan onze busvloot er inmiddels 18 telt. Met o.a. een nog grotere afstand tussen de stoelen (92 cm), voor véél extra beenruimte en zijwaarts verstelbare stoelen, wordt u echt verwend tijdens uw reis. De comfortabele fauteuils met luxe bekleding zorgen voor nog meer zitcomfort. Met ons nieuwste paradepaardje, de luxury class plus touringcar, reist u met nog meer ruimte en comfort. Het grootste verschil met onze reguliere luxury class touringcars is het aantal stoelen en de opstelling. In de luxury class touringcar zijn 44 stoelen, verdeeld over twee rijen van 2 stoelen. In onze luxury class plus zijn 35 plaatsen en is er een rij met enkele stoelen. Het geringe aantal van 35 plaatsen zorgt automatisch voor kleinere reisgezelschappen dus nóg meer persoonlijke aandacht. We zetten deze nieuwste luxury class plus touringcars in op diverse reizen.

Een groepsgrootte van maximaal 35 of 44 personen

Om een excursiereis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen hanteren wij tijdens onze kerstreizen met de bus (en bij al onze andere busreizen) een maximum van 35 of 44 personen per busreis. Wij rijden niet met dubbeldekkers.


Brochure bus- en vliegbusreizen en kerst- en winterreizen

In onze nieuwe zomerbrochure treft u een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of u nu kiest voor een excursiereis waarbij u vanuit uw standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of uw keuze laat vallen op een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wilt u sneller op uw bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. U vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023

Ook onze nieuwe kerst- en winterreizenbrochure is weer te bestellen. In deze brochure vindt u alle prachtige kerstreizen, kerstmarktreizen, winterreizen en onze kerstcruises. Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Kerst- en Winterreizen