Kerstmarkten-Duitsland

Kerstmarkten Duitsland

Met eigen vervoer
Waar wilt u naartoe?
Wat voor soort vakantie zoekt u?
Uw vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wilt u weg?
Jenny

Mijn favoriet is de kerstmarkt bij Schloss Charlottenburg in Berlijn. Meer dan 100 sfeervolle kraampjes en een schitterend verlichte ambiance!

Jenny

Wintersport, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland expert

Naast onze volledig verzorgde busreizen naar kerstmarkten in Duitsland kunt u er ook voor kiezen een hotel nabij een kerstmarkt in Duitsland te boeken en op eigen gelegenheid de kerstmarkt(en) te bezoeken. Wij bieden het allebei! Lees snel verder of bekijk direct het aanbod.


Lees alles over kerstmarkten in Duitsland

Goed voorbereid naar de kerstmarkt in Duitsland

Als u aan kerstmarkten denkt, denkt u vast al snel aan Duitsland. De kerstmarkten Duitsland zijn bekend. Schattige, houten kraampjes, kerstcadeautjes, regionale lekkernijen, de geur van glühwein. Waant u zich ook al op de kerstmarkt in Duitsland? Wij hebben volledig verzorgde busreizen naar de kerstmarkten van Duitsland samengesteld. Naar 1 stad of naar meerdere steden om de kerstmarkten te combineren, het is maar net wat u wilt. Comfortabel de gezelligste plekjes van de stad bezichtigen is gegarandeerd!

U kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid de kerstmarkten Duitsland bezoeken en een hotel in de betreffende stad boeken. Wij hebben de gunstigste hotels voor u geselecteerd!


Populaire kerstmarkten in Duitsland

De leukste kerstmarkten Duitsland

De leukste kerstmarkten in Duitsland vinden volgens de Jong Intra Vakanties plaats in de volgende Duitse steden:

Kerstmarkt Düsseldorf

De kerstmarkt in Düsseldorf is de bekendste kerstmarkt in Duitsland. Het sfeervolle stadscentrum wordt elk jaar omgetoverd tot een grote kerstmarkt, verdeeld over 6 pleinen. U vindt er kraampjes met de leukste kerstspulletjes, heerlijke glühwein, lekkere hapjes en reusachtige, verlichte kastanjebomen. Elk plein heeft een eigen karakter. Bezoek ook zeker de immense schaatsbaan. Op de Schadowplatz vindt u leuke draaimolens voor de kleintjes.

Kerstmarkt Keulen

De kerstmarkt Keulen is bijzonder vanwege de locatie. De kerstmarkt met op de achtergrond de imposante DOM is prachtig! Dit moét u eens gezien hebben. Verlichte kraampjes, lekkernijen en hebbedingetjes. Ook hier is genoeg te bezichtigen.

Kerstmarkten, Kerstmarkt Keulen

Kerstmarkt München

Ook München heeft diverse kerstmarkten! Deze zijn iets minder bekend, maar zeker niet minder leuk! De kerstmarkten in München zijn juist heel uniek. Op de Marienplatz vindt u bijvoorbeeld een traditionele kerstmarkt met zo’n 140 kraampjes met kerstversiering, kaarsen en keramiek. De enorme lichtzee die het Rathaus ’s avonds laat schitteren en de kerstliederen die vanaf het balkon worden gezongen maken de kerstmarkt extra speciaal. Of wat dacht u van de kerstmarkt in het stadspark ‘Englischen Garten’ bij de Chinese Turm?

Kerstmarkt Berlijn

De mooie stad Berlijn beschikt over meerdere leuke kerstmarkten. Er is dus voor elk wat wils! Een gigantisch reuzenrad, verse crêpes met Nutella, een ijsbaan, een winterkermis. Elke kerstmarkt heeft iets unieks. De kerstmarkten bij de Gedachtniskirche en Potsdamer Platz zijn de bekendste. Bedenk voordat u naar Berlijn gaat welke kerstmarkt u wilt bezoeken. Dan bent u in ieder geval voorbereidt!

Kerstmarkten, Kerstmarkt Berlijn

Vervoer naar de kerstmarkt in Duistland

Een busreis naar de kerstmarkt in Duitsland

Wilt u comfortabel naar diverse kerstmarkten worden gebracht? Kies dan voor een busreis kerstmarkt Duitsland! Onze busreis specialisten hebben de leukste busreizen naar de kerstmarkten in Duitsland voor u samengesteld. Wat dacht u van een excursiereis kerstshoppen in Keulen en Heidelberg? Of combineer de kerstmarkten Keulen, Dortmund en Düsseldorf. Alleen de kerstmarkten in Keulen en Düsseldorf ontdekken kan ook. Of maak een excursiereis naar kerstmarkten in Berlijn.

U stapt op bij de opstapplaats naar keuze en rijdt samen met de groep naar de bestemming. Onze deskundige chauffeur brengt u met de comfort class touringcar of luxury class touringcar naar de mooiste plekjes en de leukste kerstmarkten. Voor welke busreis kerstmarkt Duitsland u ook kiest, de excursiereizen zijn volledig verzorgd. Overnachting(en) in mooie 3 of 4-sterrenhotels is altijd inbegrepen. Wat er wel en niet inbegrepen is verschilt per busreis kerstmarkt Duitsland.

Met de auto, trein of het vliegtuig naar de kerstmarkt in Duitsland

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een hotel nabij een kerstmarkt Duitsland de boeken en op eigen gelegenheid de kerstmarkten Duitsland te bezoeken. Gaat u naar Düsseldorf, Keulen, Berlijn of München? U heeft de keuze om met de eigen auto of de trein te reizen. Naar Berlijn en München kunt u ook vliegen. Het is maar net wat u wilt!


Brochure bus- en vliegbusreizen en kerst- en winterreizen

In onze nieuwe zomerbrochure treft u een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of u nu kiest voor een excursiereis waarbij u vanuit uw standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of uw keuze laat vallen op een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wilt u sneller op uw bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. U vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023

Ook onze nieuwe kerst- en winterreizenbrochure is weer te bestellen. In deze brochure vindt u alle prachtige kerstreizen, kerstmarktreizen, winterreizen en onze kerstcruises. Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in uw brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Kerst- en Winterreizen