Kerstmarkten-Duitsland

Kerstmarkten Duitsland

Met eigen vervoer
Waar wil je naartoe?
Wat voor soort vakantie zoek je?
Je vertrekdatum
Met hoeveel personen reist u?
Hoe lang wil je weg?
Jenny

Mijn favoriet is de kerstmarkt bij Schloss Charlottenburg in Berlijn. Meer dan 100 sfeervolle kraampjes en een schitterend verlichte ambiance.

Jenny

Wintersport, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland expert

Naast onze volledig verzorgde busreizen naar kerstmarkten in Duitsland kun je er ook voor kiezen een hotel nabij een kerstmarkt in Duitsland te boeken en op eigen gelegenheid de kerstmarkt(en) te bezoeken. Wij bieden het allebei. Lees snel verder of bekijk direct het aanbod.


Lees alles over kerstmarkten in Duitsland

Goed voorbereid naar de kerstmarkt in Duitsland

Als je aan kerstmarkten denkt, denk je vast als eerste aan Duitsland. De kerstmarkten Duitsland zijn bekend. Schattige, houten kraampjes, kerstcadeautjes, regionale lekkernijen, de geur van glühwein. Waan jij je ook al op de kerstmarkt in Duitsland? Wij hebben volledig verzorgde busreizen naar de kerstmarkten van Duitsland samengesteld. Naar 1 stad of naar meerdere steden om de kerstmarkten te combineren, het is maar net wat je wilt. Comfortabel de gezelligste plekjes van de stad bezichtigen is gegarandeerd.

Je kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar de kerstmarkten in Duitsland en een hotel in de betreffende stad boeken. Wij hebben de gunstigste hotels voor jou geselecteerd.


Populaire kerstmarkten in Duitsland

De leukste kerstmarkten Duitsland

Onze tips van de experts bij de Jong Intra Vakanties voor de beste kerstmarkten in de Duitse steden:

Kerstmarkt Düsseldorf

De kerstmarkt in Düsseldorf is de bekendste kerstmarkt in Duitsland. Het sfeervolle stadscentrum wordt elk jaar omgetoverd tot een grote kerstmarkt, verdeeld over 6 pleinen. Je vindt er kraampjes met de leukste kerstspulletjes, heerlijke glühwein, lekkere hapjes en reusachtige, verlichte kastanjebomen. Elk plein heeft een eigen karakter. Bezoek ook zeker de immense schaatsbaan. Op de Schadowplatz vind je leuke draaimolens voor de kleintjes.

Kerstmarkt Keulen

De kerstmarkt Keulen is bijzonder vanwege de locatie. De kerstmarkt met op de achtergrond de imposante Dom is prachtig en heel sfeervol. Dit moét je eens gezien hebben. Verlichte kraampjes, lekkernijen en hebbedingetjes. Ook hier is genoeg te bezichtigen.

Kerstmarkten, Kerstmarkt Keulen

Kerstmarkt Berlijn

De mooie stad Berlijn beschikt over meerdere leuke kerstmarkten. Er is dus voor elk wat wils. Een gigantisch reuzenrad, verse crêpes met Nutella, een ijsbaan, een winterkermis. Elke kerstmarkt heeft iets unieks. De kerstmarkten bij de Gedachtniskirche en Potsdamer Platz zijn de bekendste. Bedenk voordat je naar Berlijn gaat welke kerstmarkt je wilt bezoeken. Dan ben je in ieder geval goed voorbereid.

Kerstmarkten, Kerstmarkt Berlijn

Kerstmarkt München

Ook München heeft diverse kerstmarkten. Deze zijn iets minder bekend, maar zeker niet minder leuk. De kerstmarkten in München zijn juist heel uniek. Op de Marienplatz vind je bijvoorbeeld een traditionele kerstmarkt met zo’n 140 kraampjes met kerstversiering, kaarsen en keramiek. De enorme lichtzee die het Rathaus ’s avonds laat schitteren en de kerstliederen die vanaf het balkon worden gezongen maken de kerstmarkt extra speciaal. Of wat dacht je van de kerstmarkt in het stadspark ‘Englischen Garten’ bij de Chinese Turm? Ook zeker een bezoek waard.


Vervoer naar de kerstmarkt in Duitsland

Een busreis naar de kerstmarkt in Duitsland

Wil je comfortabel naar diverse kerstmarkten worden gebracht? Kies dan voor een busreis naar de kerstmarkt in Duitsland. Onze busreis specialisten hebben de leukste busreizen naar de kerstmarkten in Duitsland voor je samengesteld. Wat dacht je van een excursiereis kerstshoppen in Keulen en Heidelberg? Of combineer de kerstmarkten Keulen, Dortmund en Düsseldorf. Alleen de kerstmarkten in Keulen en Düsseldorf ontdekken kan ook. Of maak een excursiereis naar de kerstmarkten in Berlijn.

Je stapt op bij de opstapplaats naar keuze en rijdt samen met de groep naar de bestemming. Onze deskundige chauffeur brengt je met de comfort class touringcar of luxury class touringcar naar de mooiste plekjes en de leukste kerstmarkten. Voor welke busreis kerstmarkt Duitsland je ook kiest, de excursiereizen zijn volledig verzorgd. Overnachting(en) in mooie 3 of 4-sterrenhotels is altijd inbegrepen. Wat er wel en niet inbegrepen is verschilt per busreis kerstmarkt Duitsland, deze informatie staat bij de reizen vermeld.

Met de auto, trein of het vliegtuig naar de kerstmarkt in Duitsland

je kunt er natuurlijk ook voor kiezen een hotel nabij een kerstmarkt Duitsland de boeken en op eigen gelegenheid de kerstmarkten Duitsland te bezoeken. Ga je naar Düsseldorf, Keulen, Berlijn of München? Je hebt de keuze om met de eigen auto of de trein te reizen. Naar Berlijn en München kun je ook vliegen. Het is maar net waar je voorkeur ligt.


Brochure bus- en vlieg-busreizen

In onze nieuwe zomerbrochure vind je een uitgebreide keuze aan gevarieerde excursie- en rondreizen naar vele bestemmingen in Europa. Of je nu kiest voor een excursiereis waarbij je vanuit een standplaatshotel per touringcar de mooiste excursies maakt of kiest voor een rondreis door meerdere streken/landen. Onze deskundige chauffeurs en gedreven reisleiders hebben allemaal passie voor hun vak en weten wat goed gastheerschap is. Wil je sneller op je bestemming zijn, maar ter plaatse toch genieten van het gemak van de touringcar? Dan zijn onze vliegbusreizen perfect. Je vliegt naar de bestemming en treft daar op de luchthaven de reisleid(st)er waarna de reis per lokale touringcar wordt voortgezet.

Bestel nu deze brochure en ontvang het binnen een week in je brievenbus of bekijk de brochure online.

Brochure Bus- en vliegbusvakanties 2023


Brochure Kerst- en Winterreizen

Ieder seizoen heeft zo zijn charme, in de winterperiode zoeken we meer gezelligheid en warmte binnenshuis. Erop uit gaan in deze periode samen met gelijkgestemden geeft ook veel gezelligheid in de donkere wintermaanden. We hebben dit jaar dan ook weer ons uiterste best gedaan een gevarieerd aanbod samen te stellen voor deze periode.

Zo hebben we het aanbod Kerstmarkt cruises, Kerst- en Oud &Nieuw cruises verder uitgebreid. Afgelopen jaar waren deze reizen zeer geliefd. Onze topreis naar Zwitserland met daarin prachtige routes met de welbekende Zwitserse treinen bieden we ook tijdens de Kerstperiode en in de winter aan. We hebben diverse reizen waarbij een concert van André Rieu is inbegrepen. Ook hebben we op verzoek van onze alleenreizenden klanten een aantal Kerstreizen in ons aanbod genomen zonder éénpersoonskamer toeslag.

Bestel nu deze brochure en ontvang hem binnen een week in je brievenbus of bekijk de brochure online.

Kerst- en wintersfeer klein beeld