Deze reizen zijn momenteel niet beschikbaar.

Soortgelijke vakanties

Vragen of hulp nodig?

We hebben echter uitgebreid aanbod in alternatieven. Onze vakantiespecialisten staan u met veel plezier te woord:
0180–457803

Wellicht vindt u het prettiger dat wij met u contactopnemen.

Intro
Lees alles over deze vakanties
Goed voorbereid op vakantie

Onze specialisten hebben ook dit jaar weer de mooiste kerstreizen Duitsland voor u samengesteld. Kerstreizen waarbij u de mooiste plekjes in Duitsland ontdekt en gezellig met ons en uw medereizigers Kerst viert en kerstreizen gericht op kerstshoppen in de mooiste steden van Duitsland rondom de kerstdagen. Wij bieden ook kerstreizen Duitsland aan waarbij u naast Kerst ook Oud & Nieuw met ons viert, bijvoorbeeld in het Zwarte Woud. Het is maar net waar u zin in heeft!

Onze adviseurs

Wij hebben ook dit jaar weer de mooiste kerstreizen Duitsland voor u samengesteld. Gaat u voor een kerstreis waarbij u alle hoogtepunten van de bestemming naar keuze ontdekt en samen met ons Kerst (en eventueel Oud & Nieuw) viert of gaat u voor een kerstmarkt Duitsland busreis? Door het ruime aanbod vindt u zeker een kerstreis Duitsland die bij u past!

jlo
Jan Willem Busreizen specialist
Chantal
Chantal Busreizen specialist

Populaire bestemmingen

Kerstreizen Duitsland met de bus

Onze kerstreizen Duitsland maakt u comfortabel met de Comfort Class of Luxury Class touringcar. Vanuit Nederland vertrekt u met de touringcar en op bestemming reist u met de touringcar naar alle mooie plekjes die de bestemming te bieden heeft. Comfortabeler reizen kan bijna niet!

Kerstshoppen Duitsland

Liever een paar daagjes kerstshoppen op een kerstmarkt? Ook dat kan met de Jong Intra Vakanties! Met onze kerstmarkt Duitsland busreis wordt u comfortabel met de touringcar naar alle bekende kerstmarkten gebracht. Wordt het kerstshoppen in Düsseldorf en Keulen of een combinatie van Bonn, Keulen en Düsseldorf tijdens een kerstmarktcruise? Een kerstmarkt Duitsland is altijd een goed idee. Kies de kerstmarkt Duitsland busreis die bij u past!

Waar wilt u naartoe?

Weet u al waar u naartoe wilt? Wat dacht u van het historische stadje Velburg in Beieren? Velburg staat bekend om het indrukwekkende landschap en de historische stadsplein met het in nieuwgotische stijl gebouwde Radthaus. Of ontdek tijdens de kerstdagen het winterlandschap van het Zwarte Woud. En wat dacht u van Kerst vieren in het centrum van Berlijn? U verblijft in een 4-sterrenhotel midden in het centrum van Berlijn en ontdekt alle hoogtepunten van deze mooie stad, dat tijdens Kerst nog mooier is!

Vervoer

Met de touringcar

Onze kerstreizen Duitsland maakt u met de Comfort Class of Luxury Class touringcar. U stapt op bij de opstapplaats naar keuze en rijdt vervolgens naar onze wisselplaats in Zeddam. U kunt er ook voor kiezen op eigen gelegenheid naar onze wisselplaats te reizen. Parkeren is op eigen risico en tegen betaling. U kunt er zelfs voor kiezen de nacht voor vertrek te overnachten in Hotel Restaurant Ruimzicht in Zeddam. Vanaf de wisselplaats vertrekt u na een kop koffie met kerststol naar de bestemming. Gaat u mee met één van onze kerstreizen met de bus?

Waarom de Jong Intra Vakanties?

Geheel verzorgde kerstreis

Onze kerstreizen zijn geheel verzorgd. U vertrekt vanuit Nederland met de touringcar naar de bestemming en op bestemming wordt u met de touringcar naar de mooiste plekjes gebracht. Overnachting is altijd inbegrepen. Bij onze kerstmarkt Duitsland busreizen is het ontbijt inbegrepen. Bij onze andere kerstreizen Duitsland is het ontbijt en diner inclusief feestelijk kerstdiner en/of oudejaarsdiner inbegrepen.

Comfortabele en luxe touringcars

Tijdens onze kerstreizen met de bus reist met onze Comfort Class of Luxury Class touringcar. Deze touringcars zijn modern, comfortabel en luxe. Onze Comfort Class touringcar is standaard uitgerust met een toilet, koelkast, koffiezetapparaat en airconditioning. De stoelen zijn comfortabel afgesteld met een stoelafstand van 85 centimeter. Onze Luxury Class touringcar heeft daarnaast ook zijwaarts verstelbare fauteuils, verstelbare voet- en hoofdsteunen, eigen stopcontacten en luxere bekleding. De stoelafstand is 92 centimeter. Wij rijden niet met dubbeldekkers.

Een groepsgrootte van maximaal 44 personen

Om een excursiereis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen hanteren wij tijdens onze kerstreizen met de bus (en bij al onze andere busreizen) een maximum van 44 personen per busreis.

Ervaringen

Mevr. Wijers Hierbij een bedankje voor de mooie Kerstreis naar Berlijn, het was fantastisch. We hadden een zeer goede chauffeur Ron genaamd en een goede gids. We hebben veel van Berlijn gezien en mooie excursies gemaakt. We verbleven in een goed hotel met een goede service. Voor herhaling vatbaar, volgende keer weer met de Jong Intra Vakanties!
Lees meer Lees minder
Mevrouw H.G.Smeink We hebben genoten van goede hotels, prettige sfeer, mooie excursies, een heel goede en gezellige chauffeur/reisleider en een leuke groep. Hier kijken we met veel plezier op terug en ik hoop dat de groepsfoto, gemaakt op de trappen van het klooster, ook goed geworden is.
Lees meer Lees minder
Regine Jonas Tijdens de Kerst en Oud en Nieuwjaar zijn wij te gast geweest bij Gasthof Engel. Wij hebben hele lekkere Kerst en Oud en Nieuwjaarsdiners gehad. Florian en Karin, Chantal en Toos en ook de rest van het personeel hebben zich geweldig voor ons ingespannen. Een heel mooie omgeving om te wandelen. Endingen is een heel goede uitvalsbasis voor Frankrijk en Zwitserland (allemaal dichtbij). Chauffeur/reisleider Erik heeft ons naar diverse plaatsen in de omgeving gebracht. Wij hebben ons geen moment verveelt. Bedankt Gasthof Engel, De Jong en Erik.
Lees meer Lees minder

Vergelijkbaar

Niet gevonden waar nu naar opzoek was? Geen probleem! Wij hebben genoeg andere mooie kerstreizen voor u klaarstaan. Of bekijk ons gehele aanbod vakanties Duitsland.

  • Veelzijdig aanbod kerstreizen Duitsland
  • Met comfortabele en luxe touringcar
  • Meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder