Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Top bestemmingen
Ontdek de mooiste en leukste plekken
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
December 2022
Januari 2023
Februari 2023
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Eifel
Goed voorbereid op vakantie

De Duitse Eifel ligt op korte afstand van de grens met Zuid-Limburg. Als u niet ver wilt reizen voor uw vakantiebestemming is een autovakantie Eifel een uitstekende keuze. U kunt er wandelen door de bossen, velden, langs beekjes en meren, elk jaargetijde is er wel iets te zien.

Onze adviseurs

De Eifel is een van mijn favoriete gebieden in Duitsland. Ik ga er dan ook regelmatig naar toe. Wist u dat het ook een heerlijke streek is om een soort stopover te maken, indien u onderweg bent naar Oostenrijk? Zo combineert u twee vakantiebestemmingen met elkaar.

20120604_DeJongIntraVakanties_573-bewerkt
Ina Productmanager Duitsland
20120604_DeJongIntraVakanties_505-bewerkt
Heleen Scandinavië expert

Populaire bestemmingen in Eifel

Al het mooie in één streek samengebracht

Tijdens een autovakantie Eifel ontdekt u hoe veelzijdig en mooi dit gebied eigenlijk is. Wij bieden u diverse fijne accommodatie aan en u kunt zorgeloos iedere dag erop uit. Het gebied kent tal van bezienswaardigheden en voor iedereen is er wel wat te doen. Al onze autovakanties Eifel zijn zorgvuldig samengesteld.

Naast de vele kastelen, burchten en ruïnes telt de Eifel veel rivieren, meren, watervallen, grotten en een prachtig afwisselende flora en fauna. Het Nationaal Park Eifel is een prachtig gebied, maar ook Eifelpark Gondorf staan garant voor één of meerdere dagen ontspanning. Ook fietsers en wandelaars komen hier aan hun trekken. Dat maakt een autovakantie Eifel voor iedereen aantrekkelijk.

Een ander geliefd en bekend gebied is het Moezeldal, dat aan de onderkant van de Eifel grenst. Voor meer informatie bekijkt u ons aanbod autovakantie Moezel. Voor ons totale aanbod adviseren wij u te kijken bij autovakanties Duitsland.

Indien u liever niet met uw eigen auto op vakantie gaat, zijn onze busreizen voor u een optie. U kunt ze vinden bij busreizen Duitsland.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 7 vakanties in Eifel

Ervaringen

Hanny en Rene Brandsen We zijn voor het eerst sinds lange tijd weer eens op vakantie geweest maar nu met onze kinderen van 4 en 6 jaar. Het is ons best bevallen in de Eifel. Niet te ver rijden, goede accommodatie en leuke uitstapjes gemaakt.
Lees meer Lees minder
Erik en Lian Kortekaas We zijn afgelopen zomer een paar weken naar de Eifel geweest. Heerlijk gewandeld en natuurlijk super gegeten en gedronken. Doen we zeker nog eens.
Lees meer Lees minder
Rinus en Mia Potters Omdat we niet ver meer willen rijden, zijn we hier uit gekomen. Echt een leuke vakantie gehad. Je hoeft niet altijd ver weg om het leuk te hebben hoor!
Lees meer Lees minder

Eifel in beeld

 • Urftsee Nationaalpark Eifel
  Urftsee Nationaalpark Eifel
 • Fietsen in de Eifel
  Fietsen in de Eifel
 • Kronenburg
  Kronenburg

Populaire vakanties in Eifel

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 7 vakanties in Eifel
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
 • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
 • Persoonlijke aandacht en uitstekende service