All inclusive in de Eifel, Stadtkyll 6-daagse busreis

 • Eifel
 • Burg Satzvey
 • Reichsburg, Cochem
 • Cochem
 • Trier - Porta Nigra
 • 16 foto's
 • Busreizen
 • Rondreizen
 • Gegarandeerd vertrek

Groepsgrootte min. 25 en max 44 deelnemers

 • Stadswandeling met een lokale gids in Stadtkyll
 • Inclusief een Quiz-, Bingo- en Muziekavond
 • Hotel op 300 meter van het centrum!
 • All Inclusive
 • De variatie is wat deze reis zo leuk maakt!

Een zorgeloze all-inclusive reis naar de Eifel waarbij u dagelijks geniet van lekker eten en mooie uitstapjes. De Eifel is een ideale vakantiebestemming met twee bijzondere natuurgebieden Vulkaneifel en Nationaal Park Eifel. Musea, burchten, kastelen, kloosters en kerken bieden een kijkje in het rijke verleden van de streek. In authentieke dorpen en steden zijn in de oude vakwerkhuizen cafés, rest

Vervoersmogelijkheden
6-daags programma
 1. Dag 1: Monschau en Stadtkyll, ca. 275 km
 2. Dag 2: Bad Münstereifel en Burg Satzvey, ca. 100 km
 3. Volledig 6 daags programma

Over All inclusive in de Eifel, Stadtkyll

Intro

Een zorgeloze all-inclusive reis naar de Eifel waarbij u dagelijks geniet van lekker eten en mooie uitstapjes. De Eifel is een ideale vakantiebestemming met twee bijzondere natuurgebieden Vulkaneifel en Nationaal Park Eifel. Musea, burchten, kastelen, kloosters en kerken bieden een kijkje in het rijke verleden van de streek. In authentieke dorpen en steden zijn in de oude vakwerkhuizen cafés, restaurants en winkels gevestigd die zorgen voor sfeer en gezelligheid.


Verblijf

Ligging
Dit 3-sterren hotel is gelegen in de mooie omgeving van de Vulkaan-Eifel en bevindt zich op ca. 300 meter van het centrum van Stadtkyll.
Kamers
Comfortabele kamers voorzien van een tv, radio, deels balkon en een badkamer met föhn, douche en toilet.
Faciliteiten
Receptie, lounge, lift, bar, restaurant en terras. Gratis wifi in het hele hotel.
Bijzonderheden
Uitgebreid ontbijtbuffet, lunchpakket of lunchbuffet in het hotel en een dinerbuffet. Het lunchpakket kunt u zelf samenstellen van het ontbijtbuffet.

Locatie

Toon de kaart

Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma

 1. Dag 1: Monschau en Stadtkyll, ca. 275 km

  Na een kopje koffie op de wisselplaats vertrekken we richting Stadtkyll. De vakantie start direct, want we maken onderweg een stop in het schilderachtige plaatsje Monschau, waar u ook de tijd heeft om te lunchen (excl.). Monschau ligt aan de rand van de Eifel niet ver van de Belgische grens. Tegen het eind van de middag bereiken we ons hotel in Stadtkyll. De chauffeur informeert u ter plaatse over de excursies, zoals de rondleiding door Stadtkyll, welke tijdens uw reis plaats zal vinden.

 2. Dag 2: Bad Münstereifel en Burg Satzvey, ca. 100 km

  Vandaag maken we als eerst kennis met de plaats Bad Münstereifel. De rijke geschiedenis van deze stad is goed zichtbaar in de mooie vakwerkhuizen, de stadsmuur met stadspoort en andere oude gebouwen. Dwars door de stad loopt het riviertje de Erft, dat het geheel nog schilderachtiger maakt. Later in de middag rijden we verder naar Satzvey, waar een van de mooiste burchten van Duitsland te bezichtigen is, Burg Satzvey. Hier kunt u deelnemen aan een rondleiding (excl.) waarbij u alles verteld wordt over deze goed bewaard gebleven waterburcht.

 3. Dag 3: Wildpark Hellenthal en Natuurpark Eifel, ca. 130 km

  Na het ontbijt rijden we richting het Wildpark Hellenthal (excl.), gelegen in een groot landschap van het Eifelgebied. Hier hebben de dieren alle ruimte om te leven zoals in de vrije natuur. Er zijn verschillende uitzichtpunten vanwaar u de dieren van dichterbij kunt bekijken en fotograferen. Naast dieren zijn er ook oude boomsoorten te vinden, die al jaren lang vruchten voor mens en dier schenken en als leefruimte voor veel dier- en plantensoorten functioneren. Na dit bezoek rijden we door een mooi deel van Natuurpark de Eifel weer terug naar ons hotel.

 4. Dag 4: Trier en route langs de Moezel, ca. 250 km

  We gaan vandaag naar de stad Trier, een van de oudste steden van Duitsland. We ontdekken Trier met een toeristisch treintje waarbij u door middel van een audioguide alles te weten komt over de belangrijkste bezienswaardigheden. Na deze rondrit heeft u nog tijd om op eigen gelegenheid door deze oude stad te dwalen. Bewonder ook zeker de bekende oude stadspoort uit de Romeinse tijd, de Porta Nigra. Onze volgende stop is het stadje Bernkastel-Kues, schilderachtig gelegen tussen de wijngaarden. In de loop van de middag rijden we via de stad Bernkastel Kues terug naar ons hotel. Bernkastel Kues is een schilderachtige stad, gelegen tussen de wijngaarden.

 5. Dag 5: Cochem, ca. 150 km

  In de loop van de ochtend rijden we naar Cochem, een stad dat omringd is door wijngaarden en prachtige natuur. Het robuuste kasteel, de Reichsburg is al van ver te zien en ligt 100 meter boven het karakteristieke stadje. Het centrum van Cochem wordt gevormd door sfeervolle straten met vakwerkhuizen, welke allen uitkomen op een marktplein. Naast voldoende vrije tijd, kunnen we beginnen met een panoramische boottocht over de Moezel (excl.). Zo ervaart u het schilderachtige Moezellandschap rond Cochem ontspannen vanaf het water. Wellicht heeft u hierna wel zin om neer te strijken op een terras en een echte Moezelwijn te proeven of de stad verder te verkennen, de keuze is aan u. 6. Dag 6: Keulen en Nederland, ca. 240 km
  Na het ontbijt maken we ons op voor de terugreis naar Nederland. Onderweg maken we nog een stop in de mooie stad Keulen aan de Rijn. Vervolgens rijden we door naar onze wisselplaats waar een afscheidsdiner wordt geserveerd. Na dit diner wordt u naar uw uitstapplaats gebracht.

Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
 • Koffie voor vertrek op de wisselplaats
 • Luxe comfort class touringcar
 • Deskundige chauffeur tevens reisleider
 • 5 Overnachtingen in Hotel Am Park in Stadtkyll
 • 5x Ontbijt en 5x diner
 • 5x Lunch(pakket)
 • Dagelijks koffie en thee van 10.00-21.00 uur
 • Dagelijks drankjes van 17.00-23.00 uur (bier, fris en huiswijn)
 • Stadswandeling met een lokale gids in Stadtkyll
 • Rondrit per treintje in Trier
 • Quizavond
 • Bingoavond
 • Muziekavond
 • Afscheidsdiner op de wisselplaats
 • Afscheidsdiner op de wisselplaats
 • Reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en bijdrage SGR
Niet inbegrepen
 • Niet genoemde maaltijden.
 • Tenzij anders vermeld, zijn optionele excursies en entreegelden voor bijv. kastelen en musea niet inbegrepen. Wij verplichten u tot niets, u bepaalt zelf waar u aan deelneemt. Een actueel overzicht volgt bij uw reisdocumenten.

Touringcar Informatie

Opstapplaatsen

Voor deze reis zijn diverse opstapplaatsen mogelijk. Nadat je bij uw opstapplaats door onze touringcarchauffeur met de touringcar bent opgehaald, wordt je naar onze wisselplaats gebracht. Hier stap je over op de touringcar naar de vakantiebestemming.
Opstapplaatsen worden opgehaald.

Heenreis

 • tussen 05:00 en 08:00 uur
 • Vertrek vanaf de opstapplaats
 • 09:15-09.30 uur
 • Vertrek vanaf onze wisselplaats

Terugreis

 • 18:15-18.30 uur
 • Vertrek vanaf onze wisselplaats
 • tussen 19:00 en 22:30 uur
 • Aankomst bij de uitstapplaats
N.b. Bovengenoemde tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen, de exacte vertrektijd is terug te vinden op de reisbescheiden. Bij het maken van de routes kan het voorkomen dat de geselecteerde opstapplaats niet aangedaan kan worden. Het niet aanbieden van een opstapplaats geeft geen mogelijkheid de boeking kosteloos te annuleren.

Wisselplaats

De voordelen van onze wisselplaats
- Ruime parkeergelegenheid waar de mogelijkheid is de eigen auto (op eigen risico) tegen betaling kunt parkeren
- De touringcars staan overzichtelijk opgesteld
- Er zijn bagagekarretjes aanwezig
- Goede sanitaire voorzieningen
- Een coördinator van de Jong Intra Vakanties voor alle vragen
- Een kopje koffie bij vertrek
- Een warm afscheidsdiner bij terugkomst
Overnachting nabij de wisselplaats
Er zijn diverse manieren om naar de wisselplaats te reizen, zoals met onze servicelijnen. Maar vind je de opstaptijd in de regio te vroeg? Dan is er de mogelijkheid om Zeddam (nabij onze wisselplaats in Didam) te overnachten. Na een heerlijk ontbijt, rij je in hooguit een kwartiertje naar onze wisselplaats Partycentrum Boszicht/ Restaurant Juffrouw Tok in Didam. Ook is er de keuze om vanaf Zeddam met een touringcar naar Didam te reizen. Kies dan opstapplaats Zeddam (opstapcode: 7038).

Hotel Restaurant Ruimzicht
Kilderseweg 19, 7038 EH Zeddam (A12 afrit 30)
T: 0314-651941, info@ruimzicht.com

Het hotel beschikt over een à la carte restaurant, een hotelbar en twee type kamers; Classic (basis inrichting) en Standaard. Alle kamers zijn voorzien van tv, telefoon en een badkamer met douche en toilet. Er is geen lift aanwezig. Indien je slecht ter been bent is het mogelijk dit aangeven bij boeken. Wifi is gratis in het hotel.

Voordeeltarieven - logies & ontbijt
Standaard
3-pers. kamer €147,50
2-pers. kamer € 110
1-pers. kamer € 82,50

Classic
2-pers. kamer € 95
1-pers. kamer € 70

Bovenstaande tarieven zijn per kamer per nacht inclusief ontbijt en het parkeren van de auto gedurende de reis. Toeristenbelasting is niet inbegrepen (ca. € 1,25 p.p.p.n.). Deze voordeeltarieven zijn alleen van toepassing bij een boeking rechtstreeks bij het hotel (per e-mail of telefonisch) en bij een reservering van een reis van de Jong Intra Vakanties. Wanneer je boekt via andere boekingssites zijn het ontbijt en de parkeerkosten niet inclusief.
Parkeren
Wanneer je ervoor kiezen om met eigen auto naar onze wisselplaats te reizen, is parkeren (tegen betaling) mogelijk. De parkeertarieven bedragen €20 voor reizen t/m 6 dagen en €25 voor reizen vanaf 7 dagen. Indien je gebruik wenst te maken van de parkeerfaciliteiten bij de wisselplaats hoeft dit niet vooraf bij te boeken te worden aangegeven. Bij de parkeerwachters melden alle klanten zich met de reisbescheiden, hierna kan je de kosten contant afrekenen.


REIZEN MET COMFORT

Bij de Jong Intra Vakanties reist u altijd met een comfort class touringcar.

De comfort class touringcar is een luxe touringcar met een duidelijk doel: uw vakantie beleving zo comfortabel mogelijk maken.

Elke touringcar is voorzien van

 • Dubbele beglazing
 • Stereo geluidsinstallatie
 • Luchtvering
 • Airconditioning
 • Toilet
 • Koelkast
 • Koffie- en theefaciliteiten
 • 2 Toegangsdeuren
 • Comfortabel verstelbare stoelen
 • touringcar-grid
 • Bus
 • Touringcar
 • Touringcar
 • Touringcar
 • Wisselplaats
 • Touringcar, Levico
 • Touringcar, Levico
 • Bus
 • Touringcar

Praktische informatie


Nog meer informatie over je vakantie

Wil je meer weten over de vakantiebestemming of het vakantiethema van je keuze? Je leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over je vakantieland

Lees meer over je vakantiethema

Lees meer over je vakantiebestemming


Anderen bekeken ook