Legoland-Denemarken

Legoland Denemarken

Heleen

Legoland Denemarken is beslist een must-do voor gezinnen met kinderen die Denemarken als vakantieland hebben uitgekozen. Het park biedt een volle dag plezier. Mijn zoontje was helemaal enthousiast: zoveel LEGO en DUPLO had hij nog nooit bij elkaar gezien. Tijdens ons bezoek was het een mooie zomerdag, dus de waterattracties werden volop bezocht.

Heleen

Scandinavië expert

Een bezoek aan Legoland zit vol actie en spanning.


Lees alles over Legoland Denemarken

Bij een bezoek aan attractiepark Legoland Denemarken kom je oog in oog te staan met vampiers, spoken en monsters. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe, spannende attracties die zorgen voor vaart, actie en spanning. Legoland Denemarken moet je eens gezien hebben.

Bezoek Legoland Denemarken en ontdek de met LEGO gemaakte figuren, gebouwen, mensen, dieren én sprookjesfiguren. Onderdelen van de parken lijken soms op Madurodam of Mini-Europa, maar de maquettes zijn gebouwd van LEGO-steentjes. Niet alleen gebouwen en monumenten uit het land van herkomst zijn aanwezig, ook bekende gebouwen en wijken uit de gehele wereld. 

Naast Miniland, waar het allemaal mee begonnen is, heeft het park ook gewone attracties binnen de poorten, die niet altijd van LEGO zijn gemaakt. Bootjes, achtbanen, speeltuinen en draaimolens geven afwisseling tussen de LEGO bouwwerken. Of wat dacht je van het “Ghost, the Haunted House”? Hier beleef je een griezelig spannend avontuur waarbij jij en je kinderen tijdens een angstaanjagende tocht door het huis van alles meemaken met een onverwachte afloop. Durven jullie het aan?


Legoland Denemarken bij de Jong Intra Vakanties

Lalandia Billund

U kunt bij ons verschillende accommodaties in de buurt van Legoland Denemarken boeken. Lalandia Billund is het vakantiepark dat het dichtstbij gelegen is. Het park ligt namelijk op loopafstand van Legoland Denemarken! Op het vakantiepark Lalandia Billund is er ook nog is genoeg vertier. Er is onder andere een overdekt speelparadijs, minigolf, bowlingbaan en waterpark aanwezig. Dus wilt u Denemarken met kinderen verkennen in combinatie met een bezoek aan Legoland Denemarken? En moet er op het vakantiepark ook genoeg te doen zijn voor de kids? Dan is Lalandia Billund een uitstekende keuze! Bekijk snel onze aantrekkelijke prijzen.

Bij Lalandia Billund inbegrepen

  • Entree kinderspeelparadijs Monky Tonky Land.

  • Entree Aquadome™ zwemparadijs.

  • Entertainment en activiteiten voor kinderen.

Inclusief entreetickets Legoland Denemarken

U kunt bij uw reservering alvast uw entreetickets voor Legoland Denemarken aanschaffen. Alles voor een onbezorgde vakantie! Wist u dat u ook voor Disneyland Parijs tickets bij uw boeking kunt aanschaffen?


Vervoer naar Legoland Denemarken

Met de auto naar Legoland Denemarken

Legoland Denemarken is binnen ca. 7 uur te bereiken met de eigen auto (ca. 620 km). Alle accommodaties die de Jong Intra Vakanties aanbiedt, liggen op korte afstand van Legoland Denemarken en beschikken over parkeergelegenheid.