Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Reizen naar een topbestemming
Direct naar het aanbod
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
Juli 2022
Augustus 2022
September 2022
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Kerstmarkten
Goed voorbereid op vakantie

Als u van intieme en knusse kerstmarkten houdt dan adviseren wij u de kerstmarkt Berlijn. Hier vindt u meerdere intieme kerstmarkten die bol staan van de gezelligheid. Bezoekers van over de gehele wereld komen naar de kerstmarkt Berlijn om deze unieke sfeer te proeven. U vindt hier werkelijk alles wat u nodig heeft voor een fijne en gezellige kerst.

Onze adviseurs

De kerstmarkt bij Schloss Charlottenburg is wellicht de meest romantische van Berlijn. Heerlijk slenteren tussen de snuisterijen met een glaasje Gluhwein!

20190923_123515
Gitta Stedentrip specialist

Populaire bestemmingen in Kerstmarkten

Trendy Berlijn

Duitsland staat bekend om zijn vele kerstmarkten in vele steden, maar die van Berlijn is toch wel de meest bezochte van Duitsland. Jaarlijks worden de diverse kerstmarkten Berlijn bezocht door meer dan 2,5 miljoen bezoekers. De allermooiste willen we u niet onthouden, de Kerstmarkt Spandau, Weihnachtsmarkt an der Gedächtniskirche, Weihnachtsmarkt bij het Schloss Charlottenburg, Weihnachtsmarkt bij Alexanderplatz & Rathauspassagen en Weihnachtszauber bij Gendarmenmarkt.

Elke kerstmarkt in Berlijn heeft een eigen karakter rondom hetzelfde thema, Weihnacht. Berlijn verdient een weekend van uw tijd, u zult er geen spijt van krijgen. De historische stad is prachtig versierd en kent ook nog eens meerdere fantastische kerstmarkten. Kerstmarkt Berlijn: zeker een keer bezoeken!

De kerstmarkt in Berlijn bezoeken? U kunt met de bus naar een kerstmarkt in Berlijn, maar ook met de trein, auto of het vliegtuig.

Nieuwsgierig naar een kerstmarkt in een andere stad? Bekijk ook eens kerstmarkt Parijs 2022 en kerstmarkt Londen 2022.  Maar ook dichterbij vindt u sfeervolle kerstmarkten, bekijkt u ons aanbod kerstmarkten België.

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 5 vakanties in Kerstmarkten

Ervaringen

Jan van Garderen Tijdens de kerstmarkten zijn wij naar Berlijn geweest. Wij sliepen in hotel Econtel, op loopafstand van de gezellig kerstmarkt bij Schloss Charlottenburg.
Lees meer Lees minder

Kerstmarkten in beeld

 • Berlijn kerstmarkt
  Berlijn kerstmarkt
 • Berlijn kerstmarkt
  Berlijn kerstmarkt
 • Berlijn kerstmarkt
  Berlijn kerstmarkt

Populaire vakanties in Kerstmarkten

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 5 vakanties in Kerstmarkten
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
 • Zorgeloos genieten
 • Garantie voor een topvakantie
 • Gewoon goed geregeld!