Nog geen vakantie idee?

Vind hier uw inspiratie. Ontdek, zie en ga.
Waarheen is minder belangrijk, wanneer des te meer.
Direct naar het aanbod met vertrek in:
November 2022
December 2022
Januari 2023
Intro
Snel door naar
Intro
Lees alles over Vliegvakanties
Goed voorbereid op vakantie

Boek uw vliegvakantie Italië bij de Jong Intra Vakanties en profiteer van een ruim aanbod en volop vakantieplezier! De stranden van de rivièra's, de wijnvelden in Toscane en Umbrië of de eilanden Sardinië en Sicilië, dit zijn slechts enkele van onze bestemmingen. Kies uw favoriete bestemming en ontdek wat Italië u te bieden heeft!

Onze adviseurs

Italië is mijn favoriete Europese bestemming. Als product manager van Noord Italië mag ik er regelmatig heen om nog meer mooie accommodaties voor u te contracteren. Zodra ik uit het vliegtuig stap, voel ik me er thuis. De zon op mijn gezicht, vriendelijke mensen en de geur van verse pasta en pizza, direct een vakantiegevoel! Ik kan u een vakantie in Italië dan ook ten zeerste aanraden! La vita è bella en tijdens uw vakantie in Italië is het leven nóg mooier! Veel plezier en Arrivederci!

20120604_DeJongIntraVakanties_598-bewerkt
Ellen Italië expert
20120604_DeJongIntraVakanties_680-bewerkt
Pascale Italië expert

Populaire bestemmingen in Vliegvakanties

Basta met de Costa! Ciao Italia!

Heeft u de Spaanse costa's wel gezien? Kies voor een vliegvakantie Italië en geniet van al het moois wat Italië te bieden heeft; overheerlijke gerechten, geurende wijnen, vele steden vol wonderschone natuur en prachtige stranden. Geniet van een heerlijke strandvakantie Italië, of ontdek het land tijdens een rondreis. Onze fly-drives Italië zijn bijzonder populair.

Wij bieden u meer dan 300 accommodaties verspreid over heel Italië. Kies voor een comfortabele vliegvakantie en uw vakantie begint zodra u in het vliegtuig stapt! Natuurlijk kunt u tevens eenvoudig een huurauto bijboeken, zodat u makkelijk de mooiste plekjes kunt bereiken.

Reist u liever per eigen auto? Ook dat is geen probleem, u kunt al onze accommodaties boeken op basis van eigen vervoer. Kiest u in dat geval voor onze autovakanties Italië.

Kies nú voor Italië en u zult er geen spijt van krijgen!  

Kijk hier voor ons overige aanbod Italië vakantie, onze aanbevelingen tijdens uw zomervakantie:

Voldoende inspiratie? Ga direct op zoek naar heerlijke vakanties.

Bekijk 279 vakanties in Vliegvakanties

Ervaringen

Dhr van Leer Italië is ons favoriete vakantieland. We boeken altijd bij De Jong Intra Vakanties, we zijn al in verschillende regio's geweest, altijd met het vliegtuig. Heerlijk!
Lees meer Lees minder

Populaire vakanties in Vliegvakanties

Geselecteerd door onze experts
Bekijk 279 vakanties in Vliegvakanties
en vind de heerlijke vakantie die bij u past
  • Een enthousiast team met passie voor reizen staat voor u klaar!
  • Al meer dan 45 jaar ervaring als reisaanbieder
  • Persoonlijke aandacht en uitstekende service